Kontuzje
- marek.siedlce
- Juventino
Z tym Giovinco to może i niezły pomysł by był. Ciekawe tylko czy sam zawodnik by chciał. A w ogóle on ma poważny uraz?
FORZA JUVE !!!
- deszczowy
- Juventino
Nie wiem, czy przypadkiem już nie doszedł do siebie, bo wydaje mi się, że w ostatnim meczu ligowym chyba wszedł na boisko. Ale mogę się mylić.marek.siedlce pisze:Z tym Giovinco to może i niezły pomysł by był. Ciekawe tylko czy sam zawodnik by chciał. A w ogóle on ma poważny uraz?
- Myzarel
- Juventino
Kiedy Vicek wraca? Bo patrząc na Amauriego juz zwyczajnie nie wyrabiam - miarka się przegła... z dwojga złego... 

odpukać...Vincitore pisze: W ogóle jak to jest możliwe, że wszyscy łapią kontuzje, a stary Del Piero, który w gruncie rzeczy powinien być najbardziej kontuzjogenny trzyma się najlepiej.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2010, 11:52 przez Myzarel, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Vincitore
- Juventino
Giovinco grał nie tylko w zeszłą niedzielę z Chievo (55 min), ale i tydzień wcześniej wszedł z Romą na 10 minut. Co do powrotu to naprawdę wątpię by Parma w środku sezonu chciała nam oddać jednego ze swoich kluczowych zawodników. Chyba musi być jakiś zapis w kontrakcie, że nie może sobie tak po prostu powrócić do Juve. Zresztą nie tyle zdanie zawodnika jest najważniejsze, co samego Del Neriego, który raczej preferuje mięśniaków.
W ogóle jak to jest możliwe, że wszyscy łapią kontuzje, a stary Del Piero, który w gruncie rzeczy powinien być najbardziej kontuzjogenny trzyma się najlepiej.
W ogóle jak to jest możliwe, że wszyscy łapią kontuzje, a stary Del Piero, który w gruncie rzeczy powinien być najbardziej kontuzjogenny trzyma się najlepiej.
- Monte Cristo
- Juventino
Jak tak dalej bedzie z kontuzjami to zaden nowy zawodnik nie bedzie chcial transferu do Juve, bo sie bedzie bal o zdrowie i kariere. To jest masakra.
- Damianoss60
- Juventino
Totalna masakra ile to już typa ma kontuzje?Chyba już cały skład by się złożył.Gdzie ten pan "bez kontuzji" czy jak go tam zwali?

- Peter
- Juventino
Ciekawe czy ktoś z zarządu wypowie się na temat tej plagi kontuzji?
To się już zaczyna robić śmieszne i zarazem tragiczne.....
To się już zaczyna robić śmieszne i zarazem tragiczne.....
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Zapłacili Nam milion euro za wypożyczenie. I zapewne płacą mu pensję w jego trakcie. W takiej sytuacji nie można ściągnąć zawodnika prędzej.tabo89 pisze: Jest opcja powrotu Giovinco z wypożyczenia w styczniu czy tak zrobić nie można?
Zresztą wtedy Marotta i Del Neri przyznaliby się do błędu. A to jak wiadomo nie jest zbyt powszechnie praktykowane.
- Wojtek
- Juventino
No to superrr kolejne kontuzje...
Legrottaglie mnie tak nie martwi o ile Chiellini wróci szybko a Krasic i tak nie zagra w niedziele a mam nadzieje że wykuruje się na środowy mecz z Brescią
Aa właśnie wiadomo kiedy wrócą Melo i Chiellini czy zagrają już w niedzielnym meczu ?
Legrottaglie mnie tak nie martwi o ile Chiellini wróci szybko a Krasic i tak nie zagra w niedziele a mam nadzieje że wykuruje się na środowy mecz z Brescią
Aa właśnie wiadomo kiedy wrócą Melo i Chiellini czy zagrają już w niedzielnym meczu ?
- deszczowy
- Juventino
Na pewnym polskim portalu o Juventusie rozważają już nawet cofnięcie Melo do obrony: KLIK<<W@jTEk>> pisze:No to superrr kolejne kontuzje...
- dp10
- Juventino
Jak podają media kontuzje Legro i Milosa są na tyle poważne , że obu nie zobaczymy w meczach z Brescią i Romą :!: ale nie ma się co martwić mamy bardzo utalentowaną młodzież jak to stwierdził Del Neri...Buchel zastąpi Serba :lol:
- Wojtek
- Juventino
Nie wierze :shock:dp10 pisze:Jak podają media kontuzje Legro i Milosa są na tyle poważne , że obu nie zobaczymy w meczach z Brescią i Romą :!: ale nie ma się co martwić mamy bardzo utalentowaną młodzież jak to stwierdził Del Neri...Buchel zastąpi Serba :lol:
Milos musi grać w tych meczach!
Jakieś źródło ?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Też nie chcę w to wierzyć...a jednak<<W@jTEk>> pisze:Nie wierze :shock:dp10 pisze:Jak podają media kontuzje Legro i Milosa są na tyle poważne , że obu nie zobaczymy w meczach z Brescią i Romą :!: ale nie ma się co martwić mamy bardzo utalentowaną młodzież jak to stwierdził Del Neri...Buchel zastąpi Serba :lol:
Milos musi grać w tych meczach!
Jakieś źródło ?
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=33389
- Vincitore
- Juventino
No już ręce opadają. Jak to wszystko jest psia kość możliwe? Jesteśmy ewenementem z tymi kontuzjami naprawdę. Najlepsze jest to, że rok rocznie mniej więcej na tym samym etapie sezonu skład nam się sypie.
Dla mnie to jest niepojęte, w czym tkwi problem? Liczę jeszcze na nierzetelność TuttoJuve. Szkoda przede wszystkim Serba, bo widać jacy mali jesteśmy w ofensywie szczególnie wczoraj, a obronę jakoś sklecimy.
Nie sądziłem, że będę musiał zadać kiedyś to pytanie, ale: kiedy wraca Lanzafame?
Dla mnie to jest niepojęte, w czym tkwi problem? Liczę jeszcze na nierzetelność TuttoJuve. Szkoda przede wszystkim Serba, bo widać jacy mali jesteśmy w ofensywie szczególnie wczoraj, a obronę jakoś sklecimy.
Nie sądziłem, że będę musiał zadać kiedyś to pytanie, ale: kiedy wraca Lanzafame?