BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
=dominiccos pisze:Ja nie wiem, czy w sobotę dotrę, bo mam już sporo planów. Ej, znowu ominie mnie darmowe piwo?
dominiccos pisze:Hehehe, ja z góry mówiłem, że nie dam rady dotrzeć. ;p

jakby kto był zupełnie przypadkiem w pobliżu Escapady, to mógłby zrobić rezerwację, bo mecz w sobotę...
- dominiccos
- Juventino
dominiccos pisze:Ja nie wiem, czy w sobotę dotrę, bo mam już sporo planów. Ej, znowu ominie mnie darmowe piwo?
W drugiej części nie ma słowa 'chyba', z góry pytam, czy ominie mnie piwo, bo mnie nie będzie.

- białas
- Juventino
to już pytanie do Gorna. my naciskaliśmy, ale chłopak się nie ugiął, nawet sam browara nie wypił. nieźle go dziewoja wytresowaładominiccos pisze:dominiccos pisze:Ja nie wiem, czy w sobotę dotrę, bo mam już sporo planów. Ej, znowu ominie mnie darmowe piwo?
W drugiej części nie ma słowa 'chyba', z góry pytam, czy ominie mnie piwo, bo mnie nie będzie.

- Winner
- Juventino
Wpadła mi dziś do ręki gazeta z programem tv na następny tydzień i ku mojemu zaskoczeniu będzie mecz LM z Realem na tvp 2. Więc będzie trzeba się wybrać tylko gdzie mają tvp 2
. Jescze obgadamy to w sobotę ale myślę że do escapady wpadniemy.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
skąd masz?Winner pisze:Wpadła mi dziś do ręki gazeta z programem tv na następny tydzień
wszystkich nas zaskoczyliku mojemu zaskoczeniu będzie mecz LM z Realem na tvp 2.

pewnie tak...Więc będzie trzeba się wybrać tylko gdzie mają tvp 2. Jescze obgadamy to w sobotę ale myślę że do escapady wpadniemy.
- białas
- Juventino
jak wszyscy to ja też się pojawię
coś jednak wątpię, że wpadnie ktoś nowy. termin zwyczajny nie jest, wiele osób wyjeżdza przecież. jednak od następnego spotkania zaczynam krucjatę przeciw osobom, które nie chcą/nie mogą/wstydzą się oglądać mecze wspólnie z nami (ew. ze mną
) nie takie małe miasto, kilkanaście osób udziela się na forum, a na meczach raptem garstka. tak być nie może :!: pokażmy, że w Białymstoku może spotykać chociażby tyle osób, co w Lublinie. o dogonieniu Poznania czy stolicy będziemy myśleć później. także, ruszać 4 litery i wpadać na mecze.
PS. nie zapomnijcie wziąć hasju na wpisowe

coś jednak wątpię, że wpadnie ktoś nowy. termin zwyczajny nie jest, wiele osób wyjeżdza przecież. jednak od następnego spotkania zaczynam krucjatę przeciw osobom, które nie chcą/nie mogą/wstydzą się oglądać mecze wspólnie z nami (ew. ze mną

PS. nie zapomnijcie wziąć hasju na wpisowe
- Winner
- Juventino
O to mi chodziło tylko miało być bardziej zagadkowo a ty wszystko zepsułeśTigmar pisze:poza tym, 111 urodziny Juve...

- sushi
- Juventino
Witam Podlasiaków .
Widzę że założyłem temat i bardzo się cieszę choć trochę ludzi sie już spotkało i oglądało razem mecz
Ja postaram się jeszcze z wami spotkać ale z pewnych powodów tak często nie mogę praca i itp .
Życzę miłego oglądania w sobote i żeby wieczór był zwycinski ja będę lukał w domciu z córką 4 mięsieczną pomału wmawiam jej o tym pięknym klubie Juve
Widzę że założyłem temat i bardzo się cieszę choć trochę ludzi sie już spotkało i oglądało razem mecz
Ja postaram się jeszcze z wami spotkać ale z pewnych powodów tak często nie mogę praca i itp .
Życzę miłego oglądania w sobote i żeby wieczór był zwycinski ja będę lukał w domciu z córką 4 mięsieczną pomału wmawiam jej o tym pięknym klubie Juve
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- dominiccos
- Juventino
Mnie niestety dzisiaj nie ma, ponownie. Ostatnio cały czas mi coś wypada, niestety.
- Winner
- Juventino
Dla tych co niebyli na ostatnim meczu i a zamierzają się pojawić na następnym. Oglądamy mecz w środę z Realem pewnie w escapadzie więc wpadać i niema że były inne plany.