Szaliki Juventusu
- karol_1991
- Juventino
ja rowniez chetnie bym kupil jakis szalik. moze bedzie druga tura kupna szalikow??
Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
- LBaLin
- Juventino
No wiec wyszlo lepiej niz sie spodziewalemTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Kapitalne! Szczerze, nie spodziewałem się, że wyjdą aż tak dokladnie jak na projekcie. Cudo 8) Kiedy wysyłasz?

- LBaLin
- Juventino
Jezeli chodzi o wplaty to ja niewiele wiem. Jezeli chodzi o wysylke to wyszla drozej od zakladanejVenomik pisze:I tak każdy wpłacał 1 zł więcej niż piowinien a na dodatek część szalików jest wysyłana razem (jest taniej) więc powinno wystarczyć.
Mam pytanie: do Poznania już poszły?

A do Poznania jakies przesyleczki juz poszly 8). Mila pani na poczcie powiedziala ze to i tak nie ma wiekszego znaczenia czy dzis czy w poniedzialek rano bo licza sie dni robocze :lol:
- neotrance
- Juventino
:doh:LBaLin pisze:Mila pani na poczcie powiedziala ze to i tak nie ma wiekszego znaczenia czy dzis czy w poniedzialek rano bo licza sie dni robocze :lol:
Ja również już nie moge sie doczekać kiedy dostane szaliczek

:roll: Ja już nawet nie mówie żebyś czytał pierwsze posty tematu.. przecież już na tej stronie jest mowa o tym, że szale już zostały zrobione dla tych którzy zamówili wczesniej i z tego co wiadomo przyszła ich zamówiona liczba. A na razie jakoś nie widziałem, żeby ktokolwiek chciał rezygnować z szalika (ciekawe jaki mógłby miec powód :roll: - oprócz tych co zamawiali dla kumpli oczywiscie), a wyżej chłopaki już pisali że przecież można zrobić 2 ture, tylko trzeba znaleźć odpowiednią liczbe chętnych..Didier16 pisze: Mozna jeszcze zamowic szalik (2sztuki)? Mieszkam w woj(...).
Troche własnej inicjatywy

BTW. POLSKA!!! Zmieść niemców w pył!!!
:twisted:
- Kamex22
- Juventino
ja wlasnie odebralem swoj szaliczek i raczej nikt kto chce go odkupic nie ma szans bo jest naprawde super w realu jeszcze lepszy niz na zdjeciu
jakby byla inna tura oczywiscie z innym wzorem to moze sie skusze 

- erufaile
- Juventino
uuuuuu pięknie się szalik prezentuje
akurat na moją 18
Piękny prezent 

"Jeśli pragniesz rzucić wyzwanie samemu sobie, musisz zapomnieć o wszystkich osiągniętych sukcesach i stawić czoła nowej przygodzie."
- LBaLin
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomosc mam: 8)
Jutro na 100% wyjda ostatnie przesylki do ludzi ktorzy podali Trunxowi albo mi adresy - wszystko juz opisalem , okleilem i zapakowalem wiec wizyta na poczcie zostala formalnoscia :-D
Jutro na 100% wyjda ostatnie przesylki do ludzi ktorzy podali Trunxowi albo mi adresy - wszystko juz opisalem , okleilem i zapakowalem wiec wizyta na poczcie zostala formalnoscia :-D
- Kuben
- Juventino
No to superLBaLin pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomosc mam: 8)

Ale mam cichą nadzieję, że paczka do mnie poleciała w pierwszej turze (pt.)

Pozder^

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- LBaLin
- Juventino
Pierwsza tura poszla w sobote co jak juz napisalem nie powinno miec znaczenia wedlug poczty[RA]MACIUS pisze:No to superLBaLin pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomosc mam: 8)
Ale mam cichą nadzieję, że paczka do mnie poleciała w pierwszej turze (pt.)![]()
Pozder^