Szaliki Juventusu

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 12:25

Kapitalne! Szczerze, nie spodziewałem się, że wyjdą aż tak dokladnie jak na projekcie. Cudo 8) Kiedy wysyłasz? :D

Obrazek
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 12:48

Ja bym też był chętny na jakiś szaliczek :wink: . Tylko może teraz trochę inny wygląd to może trochę ludzi co kupili ten to kupi i nowy :wink:

karol_1991

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 12:54

ja rowniez chetnie bym kupil jakis szalik. moze bedzie druga tura kupna szalikow??

Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 13:18

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Kapitalne! Szczerze, nie spodziewałem się, że wyjdą aż tak dokladnie jak na projekcie. Cudo 8) Kiedy wysyłasz? :D
No wiec wyszlo lepiej niz sie spodziewalem :dance: . Dzisiaj udalo mi sie wypchnac 30 przesylek mam nadzieje ze w poniedzialek pojda juz ostatnie wysylkowe ale to zalezy od mojego grafika ktory zmienny jest :angry: . Koszta wysylki zdrozaly po 01.01.2007 ale to bedziemy ewentualnie wyjasniac z Trunxikiem jak wroci :prochno:

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 14:05

I tak każdy wpłacał 1 zł więcej niż piowinien a na dodatek część szalików jest wysyłana razem (jest taniej) więc powinno wystarczyć.
Mam pytanie: do Poznania już poszły? :)

Dirty mind
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 14:33

Venomik pisze:I tak każdy wpłacał 1 zł więcej niż piowinien a na dodatek część szalików jest wysyłana razem (jest taniej) więc powinno wystarczyć.
Mam pytanie: do Poznania już poszły? :)
Jezeli chodzi o wplaty to ja niewiele wiem. Jezeli chodzi o wysylke to wyszla drozej od zakladanej :prochno: - ale to temat ewentualnie na pozniej.

A do Poznania jakies przesyleczki juz poszly 8). Mila pani na poczcie powiedziala ze to i tak nie ma wiekszego znaczenia czy dzis czy w poniedzialek rano bo licza sie dni robocze :lol:

Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 16:24

Mozna jeszcze zamowic szalik (2sztuki)? Mieszkam w woj. pomorskim. Prosze o kontakt na gg 4694844.

neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 11:27

LBaLin pisze:Mila pani na poczcie powiedziala ze to i tak nie ma wiekszego znaczenia czy dzis czy w poniedzialek rano bo licza sie dni robocze :lol:
:doh:

Ja również już nie moge sie doczekać kiedy dostane szaliczek :P Na fotach wygląda świetnie! Również sie nie spodziewałem, że wyjdzie aż tak dobrze. Było by fajnie, gdybyś dał rade wysłać reszte już w poniedziałek, bo na pewno wszystkich juz nosi na myśl o szaliku, ale wiadomo że nie zawsze czas pozwala.. w końcu nie mało tego jest :smile:
Didier16 pisze: Mozna jeszcze zamowic szalik (2sztuki)? Mieszkam w woj(...).
:roll: Ja już nawet nie mówie żebyś czytał pierwsze posty tematu.. przecież już na tej stronie jest mowa o tym, że szale już zostały zrobione dla tych którzy zamówili wczesniej i z tego co wiadomo przyszła ich zamówiona liczba. A na razie jakoś nie widziałem, żeby ktokolwiek chciał rezygnować z szalika (ciekawe jaki mógłby miec powód :roll: - oprócz tych co zamawiali dla kumpli oczywiscie), a wyżej chłopaki już pisali że przecież można zrobić 2 ture, tylko trzeba znaleźć odpowiednią liczbe chętnych..
Troche własnej inicjatywy :)

BTW. POLSKA!!! Zmieść niemców w pył!!!
:twisted:

PSSjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 13:17

Jakby byla tura to ja tez jestem zainteresowany.

FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
Arsen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 13:26

Taka jakosc w takiej cenie - tez chetnie sie skusze :).

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 13:55

ja wlasnie odebralem swoj szaliczek i raczej nikt kto chce go odkupic nie ma szans bo jest naprawde super w realu jeszcze lepszy niz na zdjeciu :D jakby byla inna tura oczywiscie z innym wzorem to moze sie skusze :D

erufaile

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 18:42

uuuuuu pięknie się szalik prezentuje :D akurat na moją 18 :dance: Piękny prezent :prochno:

"Jeśli pragniesz rzucić wyzwanie samemu sobie, musisz zapomnieć o wszystkich osiągniętych sukcesach i stawić czoła nowej przygodzie."
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 18:49

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomosc mam: 8)

Jutro na 100% wyjda ostatnie przesylki do ludzi ktorzy podali Trunxowi albo mi adresy - wszystko juz opisalem , okleilem i zapakowalem wiec wizyta na poczcie zostala formalnoscia :-D

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 18:57

LBaLin pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomosc mam: 8)

Jutro na 100% wyjda ostatnie przesylki do ludzi ktorzy podali Trunxowi albo mi adresy - wszystko juz opisalem , okleilem i zapakowalem wiec wizyta na poczcie zostala formalnoscia :-D
No to super ;)
Ale mam cichą nadzieję, że paczka do mnie poleciała w pierwszej turze (pt.) :P
Pozder^ :)

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 18:59

[RA]MACIUS pisze:
LBaLin pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomosc mam: 8)

No to super ;)
Ale mam cichą nadzieję, że paczka do mnie poleciała w pierwszej turze (pt.) :P
Pozder^ :)
Pierwsza tura poszla w sobote co jak juz napisalem nie powinno miec znaczenia wedlug poczty :smile:

ODPOWIEDZ