Nowy Trener?
- mleko
- Juventino
Kibicka AS Roma wstawiła post, gdzie jakiś jej znajomy - przyjaciel rodziny Moncalieri którzy są bardzo blisko z rodziną Agnellich - pisze, że to wszystko prawda i w sobotę rano kiedy giełda będzie zamknięta ogłoszenie Guardioli. Składa przy tym gratulacje Momblano i tak jakby przeprasza, że nie wierzyła.
Wiadomo, to może być fake, ale wstawiam bo to kibic AS Roma, a na TT generalnie kibice innych klubów się nabijają bardzo z tego Guardioli w Juve że to niemożliwe, a tutaj mamy jakąś odmianę.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2019, 15:26 przez mleko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gałcio
- Juventino
Sam już nie wiem,nie udzielam sie w tym temacie tylko go czytam. Ale coś czuje,że ten mityczny 14 czerwiec faktycznie jest tym " PepDay". Tym bardziej,że nie wiedziałem,że Pap godo po włosku,A to jest bardzo ważna kwestia jeśli chodzi o trenowanie Juve. Będzie Guardiola. Mowie Wam. Jak nie,to podam Wam mój dokładny adres, możecie mi okna wybić 🤪
- kdzr
- Juventino
..ale po co wybijać okna? Nie lepiej wpaść na kratę na Twój koszt?Gałcio pisze:Sam już nie wiem,nie udzielam sie w tym temacie tylko go czytam. Ale coś czuje,że ten mityczny 14 czerwiec faktycznie jest tym " PepDay". Tym bardziej,że nie wiedziałem,że Pap godo po włosku,A to jest bardzo ważna kwestia jeśli chodzi o trenowanie Juve. Będzie Guardiola. Mowie Wam. Jak nie,to podam Wam mój dokładny adres, możecie mi okna wybić 🤪

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ronaldo też tak wyśmiewali, a potem im gul skoczył. Helena, mam zawał. :-)
Też mi się kilkukrotnie rzuciło i to dłuższy czas temu, że Pepa chcą ogłosić przy zamkniętej giełdzie. Jestem w tej dziedzinie zielony, więc nie będę szukał przyczyny.
Też mi się kilkukrotnie rzuciło i to dłuższy czas temu, że Pepa chcą ogłosić przy zamkniętej giełdzie. Jestem w tej dziedzinie zielony, więc nie będę szukał przyczyny.
- czaszka
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No i ja wiem o tym doskonale, tylko chodzi właśnie o to że zarząd nas nie katował przez tak długi okres czasu sprowadzając najlepszego piłkarza świata jak z tym trenerem teraz, bo jak dla mnie to jest już to bardzo męczące, nikt nic nie wie, gazety tylko o Sarrim ale konkretów zero, na VS że PEP i to juz trwa prawie miesiąc czasu, nawet nie przypominam sobie żeby jakiś topowy klub tak długo czekał na ogłoszenie nowego trenera :shock:binio pisze:No tak, tylko że spraw z CR7 zaczęła się w kwietniu a my dowiedzieliśmy się na początku lipca?czaszka pisze:Zarząd okrutnie się znęca nad nami, CR7 to było małe piwko przy tym, bo tam sprawa została załatwiona w 10 dni od wypuszczenia pierwszej informacji do gazet,a tutaj już prawie miesiąc czekamy i oby się nie okazało że tyle czasu potrzebowali żeby tu Sarri przyszedł albo jakiś Inzaghi
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Możecie się ze mnie nabijać ale spokojny jestem. Ze wszystkich źródeł póki co najbardziej wierzę goleadorowi oraz Versilii z VS bo emanują spokojem i twardo stoją na swoim. Każdy niech wierzy komu chce ale oni wtopy żadnej nie mieli. Widocznie mają naprawdę bardzo dobre wtyki.

- wagner
- Juventino
Jak to mówi Boniek spokojnie. Goleador podawał już, że ogłoszenie nowego trenera nastąpi 28 maja.MRN pisze:Możecie się ze mnie nabijać ale spokojny jestem. Ze wszystkich źródeł póki co najbardziej wierzę goleadorowi oraz Versilii z VS bo emanują spokojem i twardo stoją na swoim. Każdy niech wierzy komu chce ale oni wtopy żadnej nie mieli. Widocznie mają naprawdę bardzo dobre wtyki.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ale komuś trzeba wierzyć, kwestia wyboru ale naprawdę nie wygląda to na szopkę pod tytułem Sarri. Co ma być to będzie bo przez to czekanie i mi temat zobojętniał ...ale jestem dobrej myśli.

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nadzieja na Guardiolę lekko przywrócona, niech to już się w końcu skończy 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Simone Filippetti (korespondent Sole 24 Ore z Londynu) - w Londynie mówi się tylko o Guardioli, nie Sarrim. Ostatnio miała miejsce impreza w ambasadzie włoskiej i aż huczało od tego tematu. Wszyscy obecni bankowcy skupiali się na Hiszpanie. Słyszałem także pogłoski o kolacjach na Bliskim Wschodzie, gdzie włoscy i zagraniczni bankierzy rozmawiali rzekomo o Juventusie i Guardioli. Wyciekł plik audio rozmowy jednego z menadżerów Adidasa na temat sponsorowania Pepa w Juve.
Kolejne doniesienie, jakoby kręgi finansowe były już świadome tego, co się dzieje. Ta amerykańska dziennikarka też to poruszała.
Kolejne doniesienie, jakoby kręgi finansowe były już świadome tego, co się dzieje. Ta amerykańska dziennikarka też to poruszała.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2019, 18:05 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.