LaLiga
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
W pierwszej połowie jak najbardziej dominował Real, w drugiej Barcelona - uważam, że remis jest sprawiedliwym wynikiem.jackop pisze:
@alessandro1977 a czy nieistniejący na boisku Real zasłużył choćby na remis?![]()

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Makiavel pisze:Messi skazany. Niestety nie pójdzie za kratki, bo w Hiszpanii mają jakieś dziwne zwyczaje. Moim zdaniem takich ludzi - oszustów, którzy zarabiają dziesiątki milionów a mimo to kręcą wałki, powinno się eliminować ze sportu.
Ciekawe co doktor ma do powiedzenia w kwestii najnowszych rewelacji o tym kto oszukuje na podatkach i co z takimi piłkarzami winno się robićMakiavel pisze:Zresztą Messi powinien siedzieć w więzieniu a nie biegać po boisku.
- pablo1503
- Juventino
Nie wiem co powie Makiavel, ale miałem to (nie)szczęście poczytać trochę wypowiedzi kibiców Realu. Porażka. Przeraża mnie ich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i głupota.RICTOR pisze:Makiavel pisze:Messi skazany. Niestety nie pójdzie za kratki, bo w Hiszpanii mają jakieś dziwne zwyczaje. Moim zdaniem takich ludzi - oszustów, którzy zarabiają dziesiątki milionów a mimo to kręcą wałki, powinno się eliminować ze sportu.Ciekawe co doktor ma do powiedzenia w kwestii najnowszych rewelacji o tym kto oszukuje na podatkach i co z takimi piłkarzami winno się robićMakiavel pisze:Zresztą Messi powinien siedzieć w więzieniu a nie biegać po boisku.
Swoją drogą Messi ukrył coś około 4 baniek. W kontekście Portugalczyka mówi się o 150!

- nookie
- Juventino
O tylu wiemypablo1503 pisze:
Swoją drogą Messi ukrył coś około 4 baniek.

Na ich miejscu pewnie też bym tak kombinował.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- juvemaroko
- Juventino
Real nie taki strasnie, jesli mamy grac w jednym z hitow 1/8 to wlasnie chcialbym z nimi zagrac. Bez kilku waznych gracze Real nie radzi sobie z Deportiwem!
- Makiavel
- Juventino
Typowa opinia kibica sprawdzającego wynik na livescore... I, jak już, to z Deportivo.juvemaroko pisze:Real nie taki strasnie, jesli mamy grac w jednym z hitow 1/8 to wlasnie chcialbym z nimi zagrac. Bez kilku waznych gracze Real nie radzi sobie z Deportiwem!
3:2 dla Realu ostatecznie. Świetny mecz, z wybitnymi interwencjami Tytonia, piękną bramką Moraty i zwrotami akcji.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Trochę dziwi mnie to ogromna chęć, jaką niektórzy użytkownicy wykazują, trafienia na Real w 1/8. Ten zespół, pomimo słabiutkiej formy w wieeelu meczach, nie przegrywa. I to jest jego siła. Skoro nie przegrywa, grając kaszanę, to co stanie się, gdy wreszcie złapie formę (a tak musi się w końcu stać)?

- Makiavel
- Juventino
W tym sezonie Real różni się od nas głównie tym, że wygrywa mecze, w których gra słabo. Owszem też mięli wpadki (Legia...) ale jak nie Bale, to C.Ronaldo, dzisiaj najpierw Morata potem Ramos i wygrywają mecz. Bramki z niczego: jakiś stały fragment, jakieś jedno błyskotliwe podanie albo błysk geniuszu i wygrywają. Dzisiaj wyrównującą bramkę strzelili...brakiem. A nam jak nie idzie, to nie idzie, to będą słupki, poprzeczki, bramkarz uwijający się jak w ukropie i tyle. No i jednak siła ofensywna, w podstawie i na ławce.
Też nie rozumiem czemu ktoś chce najtrudniejszego rywala od razu w 1/8.
"veritas odium parit obsequium amicos"
- Cabrini_idol
- Juventino
Bo Real jest idealnym zespołem pod Juve. Zawsze i wszędzie ich klepiemy o każdej godzinie dnia i nocy ( poza finałem 98) . A jak mamy słabszy dzień to remisujemy z nimi.
Wole po stokroć Real niż Bayern.
Wole po stokroć Real niż Bayern.

- juvemaroko
- Juventino
Znajac zycie I szczescie Juve w rozgrywkach puchar mistrzow I champions league ( jestem kibicem Juve od sezonu 83-84) to wiem ze zagramy z ciezkim zespolem w 1/8 a z nich wole zagrac z Realem bo wtedy nasze pilkarze bede wierzyc w wlasnych silach i powalcza.Makiavel pisze:W tym sezonie Real różni się od nas głównie tym, że wygrywa mecze, w których gra słabo. Owszem też mięli wpadki (Legia...) ale jak nie Bale, to C.Ronaldo, dzisiaj najpierw Morata potem Ramos i wygrywają mecz. Bramki z niczego: jakiś stały fragment, jakieś jedno błyskotliwe podanie albo błysk geniuszu i wygrywają. Dzisiaj wyrównującą bramkę strzelili...brakiem. A nam jak nie idzie, to nie idzie, to będą słupki, poprzeczki, bramkarz uwijający się jak w ukropie i tyle. No i jednak siła ofensywna, w podstawie i na ławce.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Messi

Pierwsze od El Classico spotkanie Barcy, które obejrzałem. Czapki z głów za drugą połowę. Niesamowity luz, który skutkował zdobywaniem kolejnych goli. Obrońców Espanyolu chyba czeka dziś nieprzespana noc.

Pierwsze od El Classico spotkanie Barcy, które obejrzałem. Czapki z głów za drugą połowę. Niesamowity luz, który skutkował zdobywaniem kolejnych goli. Obrońców Espanyolu chyba czeka dziś nieprzespana noc.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Obejrzałem pierwszą połówkę spotkania FCB z Herculesem... i drugą sobie daruję. Większość zawodników to oczywiście rezerwowi, ale część z nich (Gomes, Alcacer, Turan) prezentowała, mówiąc łagodnie, lekki piach na tle 3cioligowca. Sam styl rozgrywania zupełnie nie przypominający ekipy z Katalonii. 3/4 akcji to piłka była piłka do boku i dośrodkowanie przy ponad 80% posiadania piłki. Podobał mi się Denis Suarez i Luca Digne.
Sevilla bez miłosierdzia, 9-1 i 14-2 w dwumeczu z niżej notowanym rywalem
Edit: Meh, trzeba było oglądać do końca. 5 goli po przerwie, hattrick Ardy.
Sevilla bez miłosierdzia, 9-1 i 14-2 w dwumeczu z niżej notowanym rywalem

Edit: Meh, trzeba było oglądać do końca. 5 goli po przerwie, hattrick Ardy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pablo1503
- Juventino
Mam nadzieję, że Max ogląda Real - Sevilla. Tak powinna grać drużyna z topu przeciwko drużynom, którą potrafią sprawić problem. Nie sztuką jest zdominować Pescarę, sztuką jest to zrobienie z tymi lepszymi zespołami. Tak powinniśmy grać. Szybko, intensywnie i wysoko. Wybić drużynom grę z głowy. Oddanie piłki i czekanie na rywala nie jest rozwiązaniem. Bynajmniej nie w każdym meczu, a tak to niestety wygląda u Nas.
E: Chociaż lepiej zachowam spokój, bo Real ma w zwyczaju frajerzenie w trakcie spotkanie. Poczekam trochę, bo jednak my też lubimy przycisnąć na początku spotkania. To, co się później dzieje, to już inna historia.
E: Chociaż lepiej zachowam spokój, bo Real ma w zwyczaju frajerzenie w trakcie spotkanie. Poczekam trochę, bo jednak my też lubimy przycisnąć na początku spotkania. To, co się później dzieje, to już inna historia.