Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 09:52

Skoro Cancelo odchodzi to wiadomo, że nowy trener już jest i z nim to ustalili. Nie zrobili by tego nie ustalając tego z nowym trenerem. Tym bardziej, że Paratici zapieral się żeby go nie sprzedawać. Niestety, ale ten fakt (o ile jest prawdziwy) bardziej wskazuje na Sarriego, bo nie sądzę by Guardiola nie chciał by mnie takiego zawodnika U siebie? :think:

SZAGI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 09:55

Wojtek pisze:Skoro Cancelo odchodzi to wiadomo, że nowy trener już jest i z nim to ustalili. Nie zrobili by tego nie ustalając tego z nowym trenerem. Tym bardziej, że Paratici zapieral się żeby go nie sprzedawać. Niestety, ale ten fakt (o ile jest prawdziwy) bardziej wskazuje na Sarriego, bo nie sądzę by Guardiola nie chciał by mnie takiego zawodnika U siebie? :think:
Z jednej strony to nielogiczny ruch, a z drugiej może być tak, że Cancelo ma być częścią tego "dealu", typu: nie robimy Wam problemów z Pepem, ale chcemy Cancelo. Nie wiadomo. Póki nie ma oficjalki, równie dobrze można wróżyć z fusów.... ;)

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 09:56

Tylko ze Cancelo ma isc do City, co można traktować jako
Kartę przetargowa.

Jak dla mnie nowy trener dostał wizje kogo musimy odpalić, a kto
Za to przyjedzie i ja zaakceptował.

Odejście Portugalczyka jak dla
Mnie wskazuje ze transfer do klubu musi to osłodzić.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 10:18

marcinek pisze:ten ban dla $ity jest dla mnie bardzo podejrzany, a PSG nie miało dostać bana? A jak to się tam skończyło każdy wie. Kto ma kasę i sławę ten nie ma kar...
Mnie chodziło o to, że w kontekście City "czekamy" na bana na udział w LM, nie na transfery... ;)

Z tym płaczem nad Cancelo radzę się wstrzymać. Raz, że to - póki co - plotki, jak każde inne. Dwa - przeceniacie jego wartość, jako obrońcy. Nie ma się co oszukiwać, że chłop w tyłach jest przeciętny, a z tego w pierwszej kolejności należy rozliczać obrońcę. Z przodu baaaardzo efektownie, ale mało efektywnie.

Jakbyśmy z zyskiem wymienili go na takiego choćby Semedo i dołożyli zarobioną kasę do top środkowego pomocnika - nie rozpaczałbym.

Hysajem w top formie z Napoli też bym nie gardził. Pamiętam, że zazdrościłem im typa swego czasu. Siary by nie robił.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 10:35

Ja się coraz bardziej obawiam, że to jest po prostu tak, że my idziemy po tego Sarriego (bo na Guardiolę pewnie ostatecznie nie było szans) i to wszystko tyle trwa, bo Chelsea nie chce sfrajerzyć i szuka sobie następcy Sarriego przed ogłoszeniem, że ten odchodzi. Tak jak to powinno wyglądać w sumie.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 193 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 10:45

Tylko taka ciekawostka:

Jeden z userów napisał, że wszystko wskazuje na to, że Sarri pozostanie w Chelsea a źródła sponsorskie wskazują na Guardiolę u nas.

Milan też już skupia się na Giampaolo i realizuje politykę transferową pod niego mimo że liczyli na Sarriego.

Obrazek
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 10:51

Antichrist pisze:Ja się coraz bardziej obawiam, że to jest po prostu tak, że my idziemy po tego Sarriego (bo na Guardiolę pewnie ostatecznie nie było szans) i to wszystko tyle trwa, bo Chelsea nie chce sfrajerzyć i szuka sobie następcy Sarriego przed ogłoszeniem, że ten odchodzi. Tak jak to powinno wyglądać w sumie.
Też mi gdzieś tam z tyłu głowy taki scenariusz siedzi niestety. Tak, czy tak, naprawdę chciałbym żeby to wszystko już znalazło swój kres. Jutro mityczny 14sty czerwca.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 10:56

To ja też podam, jako ciekawostkę, że rok temu wyrok był podany publicznie 13.06 i część osób myśli, że podobnie może być w tym roku.
Wojtek pisze:Jaki wyrok i na kogo?
Przeciwko City.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2019, 11:02 przez mleko, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 11:01

Jaki wyrok i na kogo?

12 czerwca 21:30
Momblano : "Guardiola nie odrzucił oferty Juve, podpisał wstępną umowę do 2021 roku. To się nie stanie za 2 lata, a za 2 dni"

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 11:20

Jak dla mnie logiczne jest, że czekamy na wyrok UEFY w sprawie City i od tego jest zależne czy będzie to Guardiola czy Sarri. Imo, oboje są dograni na poziomie klub - trener.

Jestem już tym trochę zmęczony, mam nadzieję, że już blisko końca :giveup:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 11:52

Ban dla City nie dotyczy transferów tylko wykluczenia z LM. Arsenal ma zająć ich miejsce.

Paganini
Dzisiaj poznamy werdykt UEAFA.

Paya

Juventino
Juventino
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 11:52

marcinek pisze: ten ban dla $ity jest dla mnie bardzo podejrzany, a PSG nie miało dostać bana? A jak to się tam skończyło każdy wie. Kto ma kasę i sławę ten nie ma kar...
Ale weź może poczytaj czy się różnią sytuację PSG i City.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 193 razy

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2019, 11:54

Luigi Guelpa nawiązując do dzisiejszej wizyty Paraticiego w Londynie:

Nie jest tam dla Sarriego, cisza ma tylko jedno wytłumaczenie, pracujemy nad detalami.

Obrazek
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Paya pisze:
marcinek pisze: ten ban dla $ity jest dla mnie bardzo podejrzany, a PSG nie miało dostać bana? A jak to się tam skończyło każdy wie. Kto ma kasę i sławę ten nie ma kar...
Dokładnie, podobno City naruszało reguły na niespotykaną skalę.

Czyli dziś ogłoszenie wyroku, jutro ogłoszenie Pepa :D

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Paya pisze:
Mogę prosić o jakieś streszczenie sytuacji jak to wygląda w obu klubach?

Zablokowany