Mercato (Lato 2016)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No i widzisz, zaprzeczasz tym stwierdzeniem sam sobie...kiedy ja o tym piszę i wyrażam swoją opinię to spadają na mnie gromy, przede wszystkim od Ciebie...kiedy po Tobie jadą to piszesz o forum jako miejscu do wyrażenia opinii...czy przypadkiem nie zaraziłeś się rozdwojeniem jaźni ?wojczech7 pisze:A Ty co, adwokat? Od tego jest forum, żeby dzielić się opiniami.:
:lol:
Ale co do Moraty się zgodzę...dla mnie to dobry zakup i rzeczywiście za 35 mln nie ma do wyciągnięcia kogoś sensownego jeśli nie jest dziadkiem u schyłku burzliwej kariery...

- Kucharius1
- Juventino
Ja odpowiem za pumexa
Patrząc na zawodników w podobnym wieku do Moraty, mających już nazwisko w profesjonalnej piłce (są piłkarzami gwarantującymi jakiś poziom), można stwierdzić że 35 mln to zdecydowanie za mało.
Można natomiast pozyskać innych piłkarzy, ale oni nie są gwarancją niczego.
Już widzę jak malkontenci przyjmują transfer rewelacyjnych w tym sezonie Edera czy Kalinicia.
Ogólnie tu każdy zawodnik jest dobry, póki nie jest z nami łączony, lub nie zostanie przez nas kupiony
Jedyny zawodnik gwarantujący sukces. http://www.transfermarkt.pl/isaac-succe ... ler/295331

Patrząc na zawodników w podobnym wieku do Moraty, mających już nazwisko w profesjonalnej piłce (są piłkarzami gwarantującymi jakiś poziom), można stwierdzić że 35 mln to zdecydowanie za mało.
Można natomiast pozyskać innych piłkarzy, ale oni nie są gwarancją niczego.
Już widzę jak malkontenci przyjmują transfer rewelacyjnych w tym sezonie Edera czy Kalinicia.
Ogólnie tu każdy zawodnik jest dobry, póki nie jest z nami łączony, lub nie zostanie przez nas kupiony

Jedyny zawodnik gwarantujący sukces. http://www.transfermarkt.pl/isaac-succe ... ler/295331
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2015, 18:36 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino
:rotfl: Albo magiczne nazwiska, jak Cavani, Aguero, Suarez - powtarzani jak mantra non-stopKucharius1 pisze:Ogólnie tu każdy zawodnik jest dobry, póki nie jest z nami łączony, lub nie zostanie przez nas kupiony
Wszyscy tacy to oczekują że kupimy Napastnika i po 10 kolejkach będzie miał 10-12 bramek - średnia ponad bramkę na mecz w lidzę! Do tego z 5-7 bramek po pierwszych 3-4 meczach w CL

Ile Morata rok temu miał bramek po 10 kolejkach? - Niewiele!
Dybala ma już 5
Piłka nożna to gra zespołowa

- wojczech7
- Juventino
Jakie znowu gromy? Problem polega na tym, że absolutnie nie rozumiesz, o co mi chodzi, gdy się Ciebie czepiam. W związku z tym obiecuje, że z tym kończę, bo widzę, że nie ma sensu.alessandro1977 pisze:No i widzisz, zaprzeczasz tym stwierdzeniem sam sobie...kiedy ja o tym piszę i wyrażam swoją opinię to spadają na mnie gromy, przede wszystkim od Ciebie...kiedy po Tobie jadą to piszesz o forum jako miejscu do wyrażenia opinii...czy przypadkiem nie zaraziłeś się rozdwojeniem jaźni ?wojczech7 pisze:A Ty co, adwokat? Od tego jest forum, żeby dzielić się opiniami.:
:lol:
Pumex wyparował...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- MRN
- Juventino
Jeśli zarzucasz pumexowi unik to w tym momencie robisz to samo odwracając kota ogonem...
Uproszczę Tobie pewne rzeczy - ja jadę po Marotcie bo nie trawie gościa z sobie tylko wiadomych powodów ale to nie powinno nikogo interesować i nie wymagam od nikogo podobnej postawy...wyrażam swoją opinię...
Ty zaś próbujesz innym narzucić swój tok rozumowania i nie przyjmujesz do siebie tego, że ktoś może mieć odmienne od Twojego zdanie...
Reasumując - nikogo nie obrażam za odmienne zdanie i nie zamierzam tego robić ale nie toleruję kiedy na mnie ktoś psioczy za to, że według mnie Beppe be a Maxiu cacy...
Nie mam nic do Ciebie ale uszanuj zdanie innych...tutaj polemizujemy a nie obrażamy się czy prowadzimy wojnę...
P.S. Nie twierdzę, że akurat Ty obrażasz ale podaję przykład...kiedyś użyłeś zdecydowanie za daleko idących słów ale wszystko wyjaśniliśmy sobie na pw...
Uproszczę Tobie pewne rzeczy - ja jadę po Marotcie bo nie trawie gościa z sobie tylko wiadomych powodów ale to nie powinno nikogo interesować i nie wymagam od nikogo podobnej postawy...wyrażam swoją opinię...
Ty zaś próbujesz innym narzucić swój tok rozumowania i nie przyjmujesz do siebie tego, że ktoś może mieć odmienne od Twojego zdanie...
Reasumując - nikogo nie obrażam za odmienne zdanie i nie zamierzam tego robić ale nie toleruję kiedy na mnie ktoś psioczy za to, że według mnie Beppe be a Maxiu cacy...
Nie mam nic do Ciebie ale uszanuj zdanie innych...tutaj polemizujemy a nie obrażamy się czy prowadzimy wojnę...
P.S. Nie twierdzę, że akurat Ty obrażasz ale podaję przykład...kiedyś użyłeś zdecydowanie za daleko idących słów ale wszystko wyjaśniliśmy sobie na pw...

- CzeczenCZN
- Juventino
http://www.seriea.pl/319873-berardi-odm ... usowi.html
Hmm nie wiem czy już gdzieś to nie było, czy było. No ale dorzuciłem
Tak w ogóle - skoro on nie czuje się na tyle mocny by rywalizować w Wielkim Klubie - a w jego wieku to już normalne - to pytanie czy rzeczywiście ma mentalność Wielkiego Piłkarza?
Możliwe że prędzej będzie takim Di Natale niż takim Van Persiem 
Prędzej Isco do nas trafi niż on - ja sobie nadziei nie robię już...
Powtórzę znów słowa @pumex
Hmm nie wiem czy już gdzieś to nie było, czy było. No ale dorzuciłem
Tak w ogóle - skoro on nie czuje się na tyle mocny by rywalizować w Wielkim Klubie - a w jego wieku to już normalne - to pytanie czy rzeczywiście ma mentalność Wielkiego Piłkarza?

Prędzej Isco do nas trafi niż on - ja sobie nadziei nie robię już...
Powtórzę znów słowa @pumex
Najogólniej mówiąc, jakby miał dla nas grać to już by to czynił.
- wojczech7
- Juventino
Nie ze wszystkim się zgodzę, ale masz sporo racji, więc posypuję głowę popiołem. Peace.alessandro1977 pisze:Jeśli zarzucasz pumexowi unik to w tym momencie robisz to samo odwracając kota ogonem...

Nie przedłużając napiszę tylko, że z Moraty będzie jeszcze wiele pożytku. Tylko drużyna musi zacząć odpowiednio funkcjonować.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- MRN
- Juventino
To z całą pewnością zawodnik o wielkich umiejętnościach ale twardo stępa po Ziemi i wie, że jego czas nadejdzie...problem w tym, że on nigdy nie reagował akurat entuzjazmem w kontekście zainteresowania Juve...ja osobiście uważam, że nie trafi on do Juve...
To odnośnie Domenico naturalnie...
To odnośnie Domenico naturalnie...

- Kucharius1
- Juventino
Morata to piłkarz który bazuje swoją grę na fenomenalnych możliwościach fizycznych. Aktualnie jest dwa tempa wolniejszy niż w poprzednim sezonie. Max zawsze miał ciężkie początki rozgrywek, a zawodnicy narzekali na przetrenowanie. Stąd też kontuzje mięśniowe. Poprzedni sezon jest wyjątkiem, ale przecież to nie on ustawił program przygotowań. Forma ma nadejść w lutym/marcu. Trzymamy za słowo trenerze.
Sam Hiszpan jest chyba dość uczuciowym gościem, który tęskni za kumplem Fernando do tego dręczą go urazy.
Berardiego bym jeszcze nie skreślał. Sam piłkarz nigdzie się nie wypowiada, tylko inni poruszają temat transferu. Moim zdaniem nie po to ustalano klauzule (potwierdzona przez klub Domenico) by Juve z niej nie skorzystało.
Sam Hiszpan jest chyba dość uczuciowym gościem, który tęskni za kumplem Fernando do tego dręczą go urazy.
Berardiego bym jeszcze nie skreślał. Sam piłkarz nigdzie się nie wypowiada, tylko inni poruszają temat transferu. Moim zdaniem nie po to ustalano klauzule (potwierdzona przez klub Domenico) by Juve z niej nie skorzystało.
- CzeczenCZN
- Juventino
Tak samo jak klauzula odkupu MoratyKucharius1 pisze:Moim zdaniem nie po to ustalano klauzule (potwierdzona przez klub Domenico) by Juve z niej nie skorzystało.

Ja uważam tak:

Morata nie wróci do Realu M

Berardi nie przejdzie do Juve

Nie wiem, mam dziwne przeczucie - że Berardi koniec końców wyląduje w Interze, potem zacznie mówić jak on to nie kochał zawsze Interu, spełnił swoje marzenia (zresztą szczerze) i zacznie być tutaj przez was hejtowany gorzej od Zlatana czy Vidala. Tak się skończy nadzieja na niego i nasza podnieta nim w Juve, ech - SZKODA

Takie czarnowidztwo - nie wczuwajcie się :C
- Pessos
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Podobno nasz skaut obserwował Kapustkę podczas meczu reprezentacji.
Źródło onet :roll: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/tr ... tke/bljw8f
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Di Marzio zaanonsował na antenie Sky jakieś 1,5h temu, że jesteśmy bardzo blisko porozumienia z Lavezzim i jeśli nie dojdzie do jakichś nagłych zwrotów w tej sprawie to w styczniu zawita do nas.
A tu tweet od Sky:
A tu tweet od Sky:
Sky Sport
1 minuto fa
Juventus: Ezequiel Lavezzi ad un passo. Ora tra i bianconeri e l'entourage del Pocho si tratta sull'ingaggio: la scelta giusta per la squadra di Allegri?
- Axel
- Juventino
Młodziutki chłopak, który miał bezpośredni udział przy 10 bramkach (z 29). Do tego w reprezentacji 3 strzały = 2 bramki. W sumie nie ma się co dziwić, że znalazł się na liście co poniektórych skautów.Pessos pisze:Podobno nasz skaut obserwował Kapustkę podczas meczu reprezentacji.

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- PrzemasJuve
- Juventino
Był już Szymkowiak, Wawrzyniak, marzenia o Lewandowskim, czas na Kapustkę 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!