Serie A - Sezon 2020/21
- notquite.mytempo
- Juventino

- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Wynik bezpośredni jest brany pod uwagę jeśli były rozegrane oba mecze, jeśli nie to liczą się gole. No właśnie z Napoli straciliśmy gola w końcówce i mamy gorszy bilans... liczenie na "trójkąt" do którego wejdzie Milan to jednak abstrakcja, po prostu trzeba ich pokonać tak czy inaczej bo to będzie mecz o 6 punktów.
I tak, Napoli może i nic nie gra ale po prostu biega, widać jakieś zaangażowanie ale i pomysł. Najprostsze rzeczy, gra na obieg etc. U nas funkcjonuje jedynie podanie do Cuadrado. Jakby nie mieli tylu kontuzji w ataku wcześniej już dawno byliby poza naszym zasięgiem. Jak ADL wywali Gattuso to powinniśmy go brać jako nr1 bo jest dobry, bo dobry i tani.
I tak, Napoli może i nic nie gra ale po prostu biega, widać jakieś zaangażowanie ale i pomysł. Najprostsze rzeczy, gra na obieg etc. U nas funkcjonuje jedynie podanie do Cuadrado. Jakby nie mieli tylu kontuzji w ataku wcześniej już dawno byliby poza naszym zasięgiem. Jak ADL wywali Gattuso to powinniśmy go brać jako nr1 bo jest dobry, bo dobry i tani.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rammstein
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dwumeczu z Napoli nie przegraliśmy, tylko jest on nie jako na remis. Wtedy nie liczą się bramki jak w LM, tylko różnica bramek. W przypadku 3 drużyn z tą samą liczba punktów w przypadku wygranej z Milanem mamy najwięcej wygranych w trójkącie Juve-Milan-Napoli, stąd wyprzedzimy Napoli.notquite.mytempo pisze: ↑26 kwietnia 2021, 19:38Na pewno? A przed Napoli to z jakiej paki? Dwumecz przegraliśmy.
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Jesteś pewny, że nie liczą się gole na wyjeździe? W sumie to i tak niewiele zmienia bo oni jadą po 3 gole na mecz a my nie potrafimy 3 celnych strzałów oddać no ale pytam bo byłem niemal przekonany, że się liczą.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rammstein
- Juventino

Tak.
Różnica bramek w meczach, a jak jest równa wchodzi zasada ogólna różnica bramekIf two or more teams are equal on number of points, they are ranked by following criteria: head-to-head records (results and points), goal difference in these games, goal difference overall, most goals scored, draw.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
No to chyba nie z Atalantą, nie z Napoli, a z Milanem będziemy walczyć o 4 miejsce.
Kto w połowie sezonu by pomyślał
Chociaż we Włoszech paraolimpiada pt. ,,załap się do LM" zawsze jest ciekawa do końca sezonu
. Może być jeszcze kilka zwrotów akcji.
Kto w połowie sezonu by pomyślał
Chociaż we Włoszech paraolimpiada pt. ,,załap się do LM" zawsze jest ciekawa do końca sezonu
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- jeshu
- Juventino

Sarri w Romie, co moze cieszyc ze wzgledu na to, ze dalej mu placimy.
Lazio wygrywa 1;0 do przerwy, to dla nas bardzo dobry wynik. Mialem taka osobista nadzieje, ze to Milan wypadnie poza top 4, z racji tego, ze najmniej moga w niej zwojowac. Kilka kolejek do konca, walka w tabeli niczym w Hiszpanii (choc u nas miejsce nr 1 raczej pewne)
Lazio wygrywa 1;0 do przerwy, to dla nas bardzo dobry wynik. Mialem taka osobista nadzieje, ze to Milan wypadnie poza top 4, z racji tego, ze najmniej moga w niej zwojowac. Kilka kolejek do konca, walka w tabeli niczym w Hiszpanii (choc u nas miejsce nr 1 raczej pewne)
- rammstein
- Juventino

Właśnie, jak wygra. Póki co są za nami, a ich każda kolejna strata punktów niemal zamyka im drogę. Plus też, ze mamy z Lazio lepszy bilans. Także dziś wygrana Lazio jest dla nas lepsza
- rammstein
- Juventino

oczywiście19 pisze: ↑26 kwietnia 2021, 22:10Chodzi mi tylko o to, że Lazio nie można lekceważyć.
- notquite.mytempo
- Juventino

Widziałem. Jedyne wytłumaczenie, jakie mi przychodzi do głowy, to sędzia uznał, że piłkarz Lazio był w momencie "styku" przy piłce i wtedy jeśli ktoś popełniłby faul, to właśnie Hakan. Ale nie wiem. W każdym razie pięknie wraca karma za mecz z Juve i faul na Rabiocie przy bramce Calabrii.
- Garreat
- Juventino

- Podziekował: 59 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Bitwa na śmierć i życie, 2-1 dla Juventusu. Ronaldo w 93 minucie z karnego, siuuu! Sempre lui!
Gazety nie posiadają się z zachwytu, Agnelli błaga Krisa żeby został.