Liga Mistrzów 2013/14

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 01:36

Wiesz, Monaco i Porto też swego czasu grało w finale LM i co z tego? Epizody.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 01:39

Juve też w 2003r. także epizod.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 11:58

Przez kolejne lata po tym finale Juventus jednak z grupy wychodził i zawsze był w gronie faworytów w przeciwieństwie do Porto czy Monaco, ale patrząc z perspektywy dnia dzisiejszego to był epizod, bo wtedy na wielkim farcie z grupy wyszliśmy z tego co pamiętam.

Borussia spuchnie i za sezon, albo dwa podzieli los Werderu Brema, który swego czasu był właśnie na miejscu Borussi z nieco mniejszymi sukcesami w Europie.

Effe

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 12:29

Nie wiem w ogóle jak możecie się porównywać do Monaco czy Porto. U Was to nie był epizod, 5 lat wcześniej i kolejne Wasze finaly. Juve zniszczyła afera, inaczej bylibyście dużo mocniejsi.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 12:44

Effe, ja bym nie przywiązywał uwagi do wypowiedzi Gottiego. Castiel ironizował, a Gotti lubi się wyróżnić radykalną opinią w każdej kwestii. Juve to Porto, Ukraińców wybić w pień, bo nie mają własnej tożsamości i są dzikusami. No i Szkocja jest zdecydowanie lepsza piłkarsko od Polski.

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 15:14

Borussia do tego grona nie pasuje, bo jest to klub gorszy od Juve pod każdym względem i nie zmieni tego faktu zeszły i obecny sezon LM.
Borussia to zespół na poziomie Napoli, który ma farta i jest po prostu na fali, ale to się szybko skończy.
Długo lecą na farcie widzę. :lol: Borussia gra mierny sezon, a i tak są wysoko w BL i pewnie awansują do 1/4 LM (i do finału DFB-Pokal), a kontuzje ich w tym sezonie prześladowały. Serio, twierdzenie, że BVB jest tak wysoko tylko przez fart to bzdura, pamiętam, że od pierwszego ich mistrzostwa tak mówiono i potem przez rok, ale żeby jeszcze ktoś nie przejrzał na oczy to :shock:

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 17:44

Szikit pisze:Effe, ja bym nie przywiązywał uwagi do wypowiedzi Gottiego. Castiel ironizował, a Gotti lubi się wyróżnić radykalną opinią w każdej kwestii. Juve to Porto, Ukraińców wybić w pień, bo nie mają własnej tożsamości i są dzikusami. No i Szkocja jest zdecydowanie lepsza piłkarsko od Polski.
Problemy z czytaniem? Rozumieniem tekstu? Gdzie ja napisałem, że Juve to Porto? Gdzie pisałem, że wybić Ukraińców? Wyrywasz jakieś fragmenty z kontekstu i do tego źle je interpretujesz, więc delikatnie proszę żebyś przestał takie farmazony pod moim adresem wypisywać.

A co do Szkocji to zajmują obecnie 34 miejsce w rankingu FIFA, a Polska 70, więc jak masz jakieś argumenty na podstawie, których udowodnisz mi, że Polska reprezentacja, która wybitnie się ośmiesza od dłuższego czasu jest lepsza od Szkocji to czekam.
Długo lecą na farcie widzę.
Werder też długo był na topie. Nie chce mi się już sprawdzać, ale 3 sezony to minimum z tego co pamiętam.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 18:42

Effe pisze:Nie wiem w ogóle jak możecie się porównywać do Monaco czy Porto. U Was to nie był epizod, 5 lat wcześniej i kolejne Wasze finaly. Juve zniszczyła afera, inaczej bylibyście dużo mocniejsi.
A tak z Ciekawosci, jako ześ kibic bawarczyków.

Bayern Juppa vs Bayern Pepa.

Który lepszy?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2014, 22:46

To co wydawało się praktycznie niemożliwe stało się faktem - Manchester United gra dalej. Chociaż nie ma się z czego cieszyć, bo na kogo nie trafią, to prawdopodobnie zakończą swój udział w następnej rundzie.
Fajny ten Campbell :ok:
Wojtek pisze:Fajny? Miał kilka okazji by strzelić gola, zawiódł.
Jego koledzy mieli jeszcze lepsze. Chłopak ma 21 lat. Jak dojrzeje, to mogą być z niego ludzie. Statystyki w swojej lidze też ma ładne.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2014, 22:59 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2014, 22:48

Szkoda że piłkarzom United się udało ale cóż, Olympiakos miało obowiązek strzelić gola na Old Trafford.

Ćwierćfinaliści : Bayern,BVB,Chelsea,Man United,Real,Barca,Atletico,PSG

Chciałbym takie pary w 1/4:
United vs Real
Chelsea vs Barca
Bayern vs Atletico
PSG vs BVB
pablo1503 pisze:Fajny ten Campbell :ok:
Fajny? Miał kilka okazji by strzelić gola, zawiódł.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2014, 22:58

Wojtek pisze:Ćwierćfinaliści : Bayern,BVB,Chelsea,Man United,Real,Barca,Atletico,PSG
Nareszcie jakieś zróżnicowanie w tej lidze mistrzów, 3 kluby z Hiszpanii, 2 z Niemiec, 2 z Anglii i 1 Francuzka. Do następnego etapu coś mi się wydaje, że stosunek bedzie 1v1.
Też sobie obstawie, a co:
Chelsea - Men Utd
Bayern - Barcelona
Real - BVB
PSG - Atletico

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 19 marca 2014, 23:40

Jedyny mecz Champions League, który mógł się podobać w tym roku. Bądźmy szczerzy 1/8 finału mocno zawiodła. Może ćwierćfinały nie zawiodą, tylko czemu bez Juve... :roll:

Obrazek
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2014, 00:08

Ciekawe, z którym klubem(Real,Barcelona) sympatyzuje sędzia z Hiszpanii Mallenco,prowadzący dzisiejszy mecz Borussia -Zenit.Ta kartka dla Lewego wykluczająca go z następnego meczu to była jakaś kpina,ze strony sędziego.Po tym co pokazał w poprzedniej edycji widocznie niektóre kluby z Hiszpanii bardzo się go obawiają.Nie,żebym był za Borussią,ale tak patrząc obiektywnie na całą sytuację.

Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2014, 06:27

Sytuacji z Lewandowskim na początku nie widziałem, ale niech się cieszy z żółtej, bo za to co zrobił pod koniec Hubocanowi to powinien czerwo wyłapać i kto wie czy nie dodatkowego bana.

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2014, 07:46

Kejker pisze:Sytuacji z Lewandowskim na początku nie widziałem, ale niech się cieszy z żółtej, bo za to co zrobił pod koniec Hubocanowi to powinien czerwo wyłapać i kto wie czy nie dodatkowego bana.
Tak w pierwszej chwili to nie wyglądało na jakieś brutalne zagranie z jego strony,a tak jakby po lekkim kontakcie gracz Zenitu specjalnie się wywrócił szukając faulu,a Levy siłą rozpędu uderzył kolanem w jego twarz.Sam Lewandowski był zdziwiony decyzją,mógł nawet nie wiedzieć,że uderzył gościa w twarz.Przecież gdyby tak było,podszedłby i przeprosił.Nie wiem za co sędzia odgwizdał faul Roberta,nie uważam zeby za to kopnięcie bo wtedy to rzeczywiście powinna być też kartka.Inną kwestią pozostaje fakt czy mógł uniknąć tego uderzenia czy nie,jak dla mnie nie.Nie wiem ,ale mógł być tez trochę sfrustrowany tym jak był potraktowany w kilku sytuacjach,bez zadnych konsekwencji ze strony sędziego.

Zablokowany