Kontrakt Del Piero
- Supersonic
- Juventino
polaczkujesz to nazywam rzeczy po imieniu. Oczywiście, na kluczowe pytanie nie odpowiedziałeś i wciąż wiemy za co ja za Alexem stoję murem, a nie wiemy dlaczego Ty smarujesz o nim paszkwile. Także cisza już, bo pójdę po whoscored i skopię Ci tyłek. :twisted:pan Zambrotta pisze:nie wiem już, w którym temacie odpowiadać, w tamtym wyzywasz mnie od polaczków,
Niby go tam cenisz i uwielbiasz delicje wiśniowe, a czasem mam wrażenie, że non toper się sucharkami objadasz.
Tylko pamiętaj, żem z Wielkopolski jest originally 8)pan Zambrotta pisze: Ochłoń chłopczyku z warszawki.
wojczech7 nadinterpretowałeś.
- pan Zambrotta
- Juventino
jakie paszkwile? stwierdzenie, że zagrał słabo, pożegnano go godnie i powinien odejść już w chwale to straszne paszkwile?Supersonic pisze:Oczywiście, na kluczowe pytanie nie odpowiedziałeś i wciąż wiemy za co ja za Alexem stoję murem, a nie wiemy dlaczego Ty smarujesz o nim paszkwile.
Ja uważam, że płacze że zmieniono go w podwójnej zmianie to straszne lamerstwo i wywyższanie ADP.
musiałbyś najpierw z aliną pogadać, on Cię wtajemniczy w ten świat.Supersonic pisze:Także cisza już, bo pójdę po whoscored i skopię Ci tyłek. :twisted:
co ma wspólnego racjonalna ocena piłkarza z polactwem?
jak pożegnano Nedveda i Maldiniego?
Whoscored nie prowadził statystyk podczas meczu z Napoli.Supersonic pisze:polaczkujesz to nazywam rzeczy po imieniu. Oczywiście, na kluczowe pytanie nie odpowiedziałeś i wciąż wiemy za co ja za Alexem stoję murem, a nie wiemy dlaczego Ty smarujesz o nim paszkwile. Także cisza już, bo pójdę po whoscored i skopię Ci tyłek. :twisted:pan Zambrotta pisze:nie wiem już, w którym temacie odpowiadać, w tamtym wyzywasz mnie od polaczków,

Czas DP juz nadszedł. Ja nie chcę, żeby miał status w drużynie jak Inzaghi w ostatnim sezonie.
E:
Ekhm, miało być 'czas na odejście DP nadszedł'.pan Zambrotta pisze:raczej minąłalina pisze:Czas DP juz nadszedł.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 12:20 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pan Mietek
- Juventino
Nie wchodziłem przez pewien czas na forum ale widzę, że wszystko po staremu. Dalej dyskusje na temat odejścia Del Piero i powrócił LordJuve, który wie, że rzeczywistość jest złudzeniem ale sądzi, że to akurat na niego spłynęła mądrość i monopol na posiadanie racji.
Ja myślę, że Andrea Agnelli jako spadkobierca tego wspaniałego rodu dobrze wiedział jaką powinien podjąć decyzję dla dobra klubu i być może także dla dobra naszego Capitano. Na pewno nie była to łatwa decyzja ale widocznie tak musiało być i dobrze, że Andrei starczyło na to odwagi. Na pewno on wie lepiej, jako Turyńczyk, kibic Juve od dziecka, który także odebrał odpowiednie wykształcenie i przygotowanie do roli prezydenta klubu. I na pewno on wie lepiej niż student socjologii, sympatyk Juventusu z Polski.
Ja myślę, że Andrea Agnelli jako spadkobierca tego wspaniałego rodu dobrze wiedział jaką powinien podjąć decyzję dla dobra klubu i być może także dla dobra naszego Capitano. Na pewno nie była to łatwa decyzja ale widocznie tak musiało być i dobrze, że Andrei starczyło na to odwagi. Na pewno on wie lepiej, jako Turyńczyk, kibic Juve od dziecka, który także odebrał odpowiednie wykształcenie i przygotowanie do roli prezydenta klubu. I na pewno on wie lepiej niż student socjologii, sympatyk Juventusu z Polski.
- pan Zambrotta
- Juventino
Mietku, tak z sensem chyba nie mówiłeś od 28 sierpnia 2009 roku.
wielkie propsy dla Mietka

wielkie propsy dla Mietka

raczej minąłalina pisze:Czas DP juz nadszedł.

- Pan Mietek
- Juventino
Daj spokój, szanse na grę jeszcze mniejsze niż w Juve.wojczech7 pisze:Widziałbym Alexa w Tottenhamie.
Jestem wzruszony, wręcz poruszonypan Zambrotta pisze:Mietku, tak z sensem chyba nie mówiłeś od 28 sierpnia 2009 roku.
wielkie propsy dla Mietka![]()

- shnatyk
- Juventino
alina pisze:Goal.com napisał całkiem fajny tekst o ADP.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ventus-say

Sonia tez by widzialawojczech7 pisze: Widziałbym Alexa w Tottenhamie.

- montero4
- Juventino
Miała być konferencja z Alexem...
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Kuben
- Juventino
W piątek, czyli dzisiajmontero4 pisze:Miała być konferencja z Alexem...
Sam jestem ciekaw czy ogłosi definitywnie w którym klubie albo chociaż w jakim kraju będzie kontynuował karierę.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- montero4
- Juventino
Ale wtopa. sorry. Juz zyje weekendem...
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus

- Martin