Stroje na sezon 2011/2012
- Gandalf8
- Juventino
Jednak da się dopasować logo, żeby na tej koszulce wyglądało normalnie, czyli tak jak na koszulkach bodajże Lyonu w poprzednim sezonie (patrz: koszulka numer 2), ale znając życie to logo będzie tandetnie "przyklejone" za pomocą jedynego, niepowtarzalnego i najbardziej zaawansowanego programu do projektowania koszulek o nazwie PaintAmarillo pisze:Bez paniki druga koszulka ma świetnie wpasowane logo BetClic 8) Aczkolwiek rozsądek podpowiada mi, że znowu będziemy zmuszani tolerować to szambicho z pierwszej koszulki :roll:pan Zambrotta pisze:znowu naklejony prostokat ze sponoremdr.DeV pisze:[/URL]

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- 15Kowal
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
Przecież na wyjazdówce będzie Balocco a nie BetClic! Tak więc napewno będzie dużo lepiej to logo wyglądało...Amarillo pisze:Bez paniki druga koszulka ma świetnie wpasowane logo BetClic 8) Aczkolwiek rozsądek podpowiada mi, że znowu będziemy zmuszani tolerować to szambicho z pierwszej koszulki :roll:
- Łoles
- Juventino
http://store.nike.com/it/it_it/?cp=EUNS ... pid-407111
lipa
czemu Atlecico może mieć zwykłe, nie falowane paski, a u nasz taki crap
lipa

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Co będzie, co będzie... Niektórzy zadają tu dziwne pytania. A skąd niby kibice mają wiedzieć, jaka będzie czcionka, skoro tego dopiero się dowiemy na prezentacji? Zaledwie kilka godzin czekania i poznacie wszystkie odpowiedzi.
Beznadziejnie raz kolejny "wmontowali" to logo sponsora... Tylko my mamy takie badziewie - na innych trykotach ładnie to zostało wkomponowane. Choćby białe obramowanie sprawia, że logo widać doskonale, a jednocześnie nie psuje całego efektu.
Beznadziejnie raz kolejny "wmontowali" to logo sponsora... Tylko my mamy takie badziewie - na innych trykotach ładnie to zostało wkomponowane. Choćby białe obramowanie sprawia, że logo widać doskonale, a jednocześnie nie psuje całego efektu.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
wg mnie ta koszulka jest brzydsza od ostatniejŁoles pisze:http://store.nike.com/it/it_it/?cp=EUNS ... pid-407111
lipa

paskudna :płaczę:

- Łoles
- Juventino
Niby tak, fortepian był beznadziejny, ale te też rewelacyjne nie są i jeszcze to logo które wygląda jakby było naprasowane..
Słabe koszulki z jakimiś mazajami zamiast konwencjonalnych pasków nie podobają mi się i to strasznie, tęsknię za czasami kiedy to mieliśmy zwykle paski ehh
Słabe koszulki z jakimiś mazajami zamiast konwencjonalnych pasków nie podobają mi się i to strasznie, tęsknię za czasami kiedy to mieliśmy zwykle paski ehh
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- aroninho11
- Juventino
Prawda jest taka że swojego się nie docenia. Ostatnio przeglądałem fora innych klubów i u większości osób wypowiadających się na temat naszych fortepianów, różów, efektów sierści itp. itd. opinia była dobra jak nie bardzo dobra i różnorakie efekty na koszulkach są teraz w modzie więc będą stosowane. Myślę, że jakby walnęli tam białą koszulkę z 20 cienkimi pasami bez żadnych dodatków też byłaby masa osób nie zadowolonych
No i jak zobaczycie 3 gigantów Buffon, Del Piero i Pirlo stojących bok siebie nawet w cudach nie widach to wam koszulki szybko przypadną do gustu.

No i jak zobaczycie 3 gigantów Buffon, Del Piero i Pirlo stojących bok siebie nawet w cudach nie widach to wam koszulki szybko przypadną do gustu.
- Amarillo
- Juventino
Mówiąc o drugiej koszulce miałem na myśli tą znajdującą się na obrazku od dołu<<W@jTEk>> pisze:Przecież na wyjazdówce będzie Balocco a nie BetClic! Tak więc napewno będzie dużo lepiej to logo wyglądało...Amarillo pisze:Bez paniki druga koszulka ma świetnie wpasowane logo BetClic 8) Aczkolwiek rozsądek podpowiada mi, że znowu będziemy zmuszani tolerować to szambicho z pierwszej koszulki :roll:

Sapere Aude!
- montero4
- Juventino
Aj narzekacie na logo a nikomu do glowy nie przyszlo ze sa 3 wersje koszulek!?
Pewnie dla kibicow, tansze, beda mialy prostokatne logo a meczowki beda mialy te drugie, ladnie obciete.
Moga grac w byle czym - czekamy na trzecia gwiazdke!
Pewnie dla kibicow, tansze, beda mialy prostokatne logo a meczowki beda mialy te drugie, ladnie obciete.
Moga grac w byle czym - czekamy na trzecia gwiazdke!
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Kamex22
- Juventino
dawid91 pisze:Mądrze gada!montero4 pisze:Moga grac w byle czym - czekamy na trzecia gwiazdke!![]()
Poczekajmy do godziny 16 czy tam 17 i wszystko się wyjaśni
Zgadzam się

Ma ktoś może link do prezentacji? Byłoby fajnie obejrzeć to na żywo plus ma się to odbyć na naszym stadionie prawda?

- gruzin_juve
- Juventino
Hey, jak ktoś znajdzie transmisję on-line niech zarzuci na forum
, nawet w trakcie 
Mnie się domówka podoba, bramkarska jeśli będzie taka czarna - jeszcze bardziej. Miejmy nadzieję, ze z wyjazdówką zaskoczą wszystkich i dadzą coś czego nie było w przeciekach.

Mnie się domówka podoba, bramkarska jeśli będzie taka czarna - jeszcze bardziej. Miejmy nadzieję, ze z wyjazdówką zaskoczą wszystkich i dadzą coś czego nie było w przeciekach.