Koszulki na sezon 2010/2011
- lipa
- Qualità Juventino
moim zdaniem te koszulki to jakies nieporozumienie. wygladaja jak jakies bazarowe podrobki. jedna gorsza od drugiej.
przez nasze forum (chociaz napewno i nie tylko przez nasze) przewinelo sie tyle swietnych pomyslow. a projektanci od nike zaprojektowali takie dno.
to chyba najbrzydsze koszulki jakie widzialem.
przez nasze forum (chociaz napewno i nie tylko przez nasze) przewinelo sie tyle swietnych pomyslow. a projektanci od nike zaprojektowali takie dno.
to chyba najbrzydsze koszulki jakie widzialem.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ogólnie pomysł z pasem w barwach Italii na wyjazdowych był niezły. Tylko tylko, że wykonanie do bani... Jakieś zygzaki - Nike odchodzi od tradycji i zaczyna się chyba nabijać z naszego klubu. Jakieś krzywe linie, beznadziejne szycie... No dramat... Ostatni sezon pod tym względem o niebo lepszy.
- bublock
- Juventino
Na tuttosporcie znalazłem taki oto ciekawy filmik prezentujący nasze nowe stroje:
http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... della+Juve
http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... della+Juve
- Pan Mietek
- Juventino
Kiedy poznamy sponsora na wyjazdowych koszulkach i kiedy będą w sprzedaży? W tym sezonie chyba daruję sobie domową i kupię właśnie wyjazdową, bo mimo tego zygzaka mi się podoba
- leito1344
- Juventino
szukałem prawie wszędzie i nie znalazłem nic na temat naszej koszulki alternatywnej: czyli tej trzeciej jakby ktoś nie wiedział
jeśli ktoś wie jaka będzie to bybłym wdzięczny za jakieś info
w tamtym roku była złota z sezony 2008/09
- gawron
- Juventino
Zazwyczaj koszulką alternatywną jest wyjazdowa z poprzedniego sezonu. Tak też pewnie będzie w tym sezonie, czyli możemy się spodziewać "srebrnej" z pasami przez środek.leito1344 pisze:szukałem prawie wszędzie i nie znalazłem nic na temat naszej koszulki alternatywnej: czyli tej trzeciej jakby ktoś nie wiedział
- Wojtek
- Juventino
Może będzie może nie ! Jeśli będzie wogóle sponsor na wyjazdowych to raczej do 29 lipcaMietson pisze:Kiedy poznamy sponsora na wyjazdowych koszulkach i kiedy będą w sprzedaży? W tym sezonie chyba daruję sobie domową i kupię właśnie wyjazdową, bo mimo tego zygzaka mi się podoba

- rafal-1897
- Juventino
Mi się podobają te stroje. Tylko szkoda, że tego Betclica jakoś ładniej nie wcisnęli w te pasy. Jednak na jednolitych strojach (tak jak Lech) lepiej to wygląda. Te ''ząbkowane'' pasy mi nie przeszkadzają. Ktoś wie ile może kosztować replika domowej 

- PrzemasJuve
- Juventino
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- luks_wgs
- Juventino
Co roku droższe, ale ogólnie rzecz biorąc pół-darmo. W normalnych sklepach za trzy stówki nie dostaniesz dobrej koszulki, a tu za bagatela 289zł dostajesz pierwszorzędnej jakości produkt. Szkoda, że dzisiaj byłem w sklepie po oranżadę i nie mam kasy, ale jutro na bank zamawiam! Szkoda opuścić okazję zwłaszcza patrząc na cenę- raptem 289zł.
- tabo89
- Juventino
- stf
- Juventino
Dokladnie, mam nadzieje, ze nie bedzie takiej "latki-prasowanki" jak na prezentacji. W sklepie Juve wyglada juz ok.tabo89 pisze:Ogólnie jak ktoś zamówi czy to w JuveStore czy w ISS prosiłbym o opinię i zdjęcie przodu bo zastanawia mnie jak będzie umieszczony BetClic. Na zdjęciach sklepowych jest ładnie, natomiast na prezentacji i na sparingach był naprasowany (chyba przez Zdenka).
- mnowo
- Qualità Juventino
Miałem to szczęście być kilka dni temu w Pinzolo, więc widziałem trykoty na żywca. BetClic wygląda całkiem przyzwoicie, jest to taka "wlepko-wprasowanka", naklejona (?) na przód, coś jak było z NewHolland, tak to najprościej mogę określić. Materiał śliski, ale wprasowany/naklejony (jak kto woli) równo. Nie sięga jednak białych pasów - kończy się z obu stron jeszcze na czarnych.tabo89 pisze:Ogólnie jak ktoś zamówi czy to w JuveStore czy w ISS prosiłbym o opinię i zdjęcie przodu bo zastanawia mnie jak będzie umieszczony BetClic. Na zdjęciach sklepowych jest ładnie, natomiast na prezentacji i na sparingach był naprasowany (chyba przez Zdenka).