T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- juventusprzemek
- Juventino
Jutro wpłacam kasę w PKO więc w poniedziałek na pewno będzie.
Nie wiedziałem o wpłatach bo przez prawie 2tyg nie miałem neta tylko sporadycznie u kolegi bywałem.
A kiedy koszulki będą w kupujących? Taki przybliżony termin.
Nie wiedziałem o wpłatach bo przez prawie 2tyg nie miałem neta tylko sporadycznie u kolegi bywałem.
A kiedy koszulki będą w kupujących? Taki przybliżony termin.
- faja69
- Juventino
słuchajcie jeśli ktoś wpłaca na poczcie banku i innych placówkach w których przelew idzie do 3 dni, wysyłajcie mi dowody wpłaty na mejla, skany zdjęcia, pdfy
email: l.nowosad@interia.eu
email: l.nowosad@interia.eu

- juventusprzemek
- Juventino
Wpłaciłem kasę.
Faja masz na poczcie potwierdzenie wpłaty.
Faja masz na poczcie potwierdzenie wpłaty.
- Bianconeri89
- Juventino
- faja69
- Juventino
Słuchajcie brakuje jeszcze 60 wpłat! jeśli ktoś wpłaca na poczcie lub w innym urzędzie gdzie przelewy idą 3 dni robocze to wysyłajcie na PW lub mejla, zdjęcia, skany dowodów wpłat!
miałem przypadek, ze pieniądze wpłacone na początku wpłat 7 marca zostały zaksięgowane dopiero dzisiaj! (8dni szedł przelew)
takze apeluje do osób które jeszcze nie wpłaciły, pośpieszcie się, a nie że ktoś wpłaci w piątek na poczcie i przelew będzie szedł tydzien:/
miałem przypadek, ze pieniądze wpłacone na początku wpłat 7 marca zostały zaksięgowane dopiero dzisiaj! (8dni szedł przelew)
takze apeluje do osób które jeszcze nie wpłaciły, pośpieszcie się, a nie że ktoś wpłaci w piątek na poczcie i przelew będzie szedł tydzien:/

- tabo89
- Juventino
Może kolega dostosował się do tego.HaR pisze:przeczytaj kilkanaście postów wyżejGennaro8 pisze:Wzór nr 1
Sztuk:1
Rozmiar: SNapisz do Faja69 na PWfaja69 pisze: jeśli ktoś chce się zapisać to najpierw wpłaca pieniądze, później zapisuje się na listę!
Przecież kasę mógł przelać już i właśnie zapisał się na listę, nie koniecznie musi to robić na PW, myślę, że może też postem