Kontuzje
- deszczowy
- Juventino
Jak to trafnie napisał ktoś na pewnym polskim portalu o Juventusie... nie pozostało nic innego, jak przeklinać.KondzioJuveFans pisze:Melo nie zagra z Salzburgiem... ma ten sam problem z mięśniami co Sissoko
Robi się naprawdę kiepsko

Możecie mi wyjaśnić ja wygląda sprawa z powołaniami z Primy? Na to są jakieś ograniczenia, listy jakieś? Proszę o wyjaśnienie. I proszę też o przybliżenie mi, kto z młodzików może zagrać. Kompletnie nie śledzę ich postępów, nie wiem, jak to wygląda u nas. M`kay?
To na Salzburg. Na Cesenę Marchisio będzie musiał biegać po skrzydle. Pewnie lewym.<<W@jTEk>> pisze: Więc w środku Marchisio+ktoś z primki :doh:
PS. W języku polskim nie zaczynamy zdania od "więc".
- KondzioJuveFans
- Juventino
Według włoskich mediów jutro na Salzburg wyjdziemy tak:
Storari - Motta, Legrottaglie, Bonucci, Liviero - Krasic, Giandonato, Marchisio, Pepe - Boniperti, Del Piero
Storari - Motta, Legrottaglie, Bonucci, Liviero - Krasic, Giandonato, Marchisio, Pepe - Boniperti, Del Piero
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ehh, nie doceniasz mnie Deszczowy, oczywiście ,że te dane na Juvepoland mam przeanalizowane, jednak nie są one aktualnedeszczowy pisze:Nie wierzę, że ty na poważnie, ale... KLIK

Prawdziwy szpital mamy

Pozdrawiam
- Darius19
- Juventino
No to super jak tak dalej pójdzie to zostanie nam tylko primavere wystawiać bo reszta z głównej drużyny będzie kontuzje leczyła. I jak tu myśleć o zdobywaniu tytułu mistrza Włoch
A właśnie dlaczego chcą wystawić Bonipetriego skoro zdrowy jest Quagiarella?

FORZA JUVE
- Kicek7
- Juventino
Quagliarella jest nieuprawniony do gry w Lidze Europejskiej, ponieważ rozegrał spotkanie eliminacyjne w barwach Napoli. To samo tyczy się Aquilaniego.Darius19 pisze:No to super jak tak dalej pójdzie to zostanie nam tylko primavere wystawiać bo reszta z głównej drużyny będzie kontuzje leczyła. I jak tu myśleć o zdobywaniu tytułu mistrza WłochA właśnie dlaczego chcą wystawić Bonipetriego skoro zdrowy jest Quagiarella?
Tylu kontuzji na raz to nawet w ostatnich dwóch sezonach nie było.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Lanzafame, on też ma kontuzję? :doh:

- tabo89
- Juventino
Tak, ponoć jeszcze około tygodnia na niego nie możemy liczyć:JuveFilip_8_ pisze:Lanzafame, on też ma kontuzję? :doh:
http://juvepoland.com/news.php?id=17385
Chociaż jak grał to i tak jak byśmy byli w osłabieniu..
Hasan i Grosso się teraz przydadzą, ale tylko w lidze.
Jest opcja powrotu Giovinco z wypożyczenia w styczniu czy tak zrobić nie można?