JUVENTUS 5-2 Lecce
- Asta#8
- Qualità Juventino

Ale Cappelo ich musiał zmobilizować na ten mecz!! 5 bramek Juventusu w jednym meczu już dawno nie było. :shock: Teraz chłpaki są zmobilizowani tylko na Serie A i jak widać przynosi to efekty. Teraz w środę mamy bardzo trudny mecz z Interem. Oby Juventus zagrał tak jak dziś bardzo ofensywnie. Baaaardzo cieszy przegrana Milanu

GRAZIE SIENA!!
hehe

Tylko ja mam jedno pytanie:
Nie można by tez tak ofensywnie zagrać z Liverpoolem?? Widać, że strzelać bramki umieją, ale...

Juventus stał sie liderem i już do końca sezonu utrzymają się na tym miejscu

- Adu
- Juventino
no i piknie. w koncu zlatan zaczal robic to czego sie od niego oczekuje czyli strzela duzo bramek. szkoda tylko ze nie mozna przeniesc jednej z nich na mecz z the reds. piekna niespodzianka sieny.
krotko mowiac: 'oddajcie krolowi co krolewskie, czyli powrot juve na fotel lidera"
krotko mowiac: 'oddajcie krolowi co krolewskie, czyli powrot juve na fotel lidera"
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Wojtom
- Juventino
Wreszcie wspaniała, wysoka wygrana ! Choć mozna miec zarzuty, że nasi rozluźnili się troche pod koniec spotkania, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Oglądałem bramki i musze powiedzieć, że Appiah mnie zaskoczył
Jego rajd i zwód przed bramkarzem niczego sobie. Bardzo sie ciesze, że wreszcie mu się cos udało, czego nie można było o nim powiedzieć do tej pory. Zlatan Ibrahimovic pokazał prawdziwą klasę pokonując bramkarza Lecce aż trzy razy ! Wspaniały wyczyn Szweda ! Ładował piłke do bramki jak chciał. Nedved i Camo podawali piłki znakomicie, co umozliwiło napastnikom i nie tylko, strzelanie goli. Bardzo cieszy ta wygrana, zwłaszcza, że Milan, a może bardziej Siena? Podarował nam taki prezent ! Drugi raz z rzędu, z tym, że tym razem - wykorzystaliśmy go ! :twisted: Jesteśmy teraz samodzielnym liderem tabeli z przewagą 3 punktów nad Milanem ! Bardzo nam się to przyda, ponieważ teraz czeka nas okres bardzo trudnych meczy. Naszym zadaniem jest wygrać wszystkie z 7 pozostałych spotkań, a osiągniemy to na co każdy czeka, po tym jak odpadliśmy z Ligi Mistrzów...
Grazie Juventus ! Grazie Siena !

Grazie Juventus ! Grazie Siena !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- M.
- Juventino
Nareszcie Juventus zagrał dobry mecz i strzelił więcej niż 1 bramkę. Wydaje mi się, że ostatnio tyle bramek strzeliliśmy w 1. kolejce zeszłego sezonu w meczu z Empoli :roll: . Do formy wraca Ibrahimović, który w dwóch kolejkach strzelil 5 bramek. Cieszy bramka Nedveda, który być może także powoli wraca do wielkiej formy. Dzięki Sienie Juventus nareszcie znalazł się na pierwszym miejscu w Serie A :-D . Przed nami zostało 7 spotkań. Już w środę gramy z Interem (a wszystko już było zaplanowane :roll: ). Potem Lazio, Bologna no i arcyważny mecz z Milanem, który może zdecydować kto zdobędzie Scudetto. Później dwa mecze z teoretycznie słabszymi rywalami: Livorno i Cagliari. Do zdobycia jeszcze 21 punktów. To dużo. Nie możemy sobie pozwolić na stratę punktów w najbliższych meczach, a w jaskini lwa musimy zagrać chociaż na remis - wtedy Scudetto będzie nasze. Czekam na komentarz Zemana :roll: .
Linki do bramek (wiem, że były wcześniej, ale ja podam dla leniwców):
1:0 Vucinic
1:1 Appiah
2:1 brahimović
3:1 Ibrahimović
4:1 Nedved
5:1 Ibrahimović
5:2 Dalla Bona
Skrót pierwszej połowy
Skrót drugiej połowy
Linki do bramek (wiem, że były wcześniej, ale ja podam dla leniwców):
1:0 Vucinic
1:1 Appiah
2:1 brahimović
3:1 Ibrahimović
4:1 Nedved
5:1 Ibrahimović
5:2 Dalla Bona
Skrót pierwszej połowy
Skrót drugiej połowy
Jak to nie działają? U mnie wszystko chodzi idelanie :roll: .
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, 19:40 przez M., łącznie zmieniany 2 razy.
:roll:
- marsek
- Juventino
- darel
- Juventino
Po odpadnięciu z Ligi Mistrzów Juve za wszelka cene chce zdobyć 28 Scudetto. I to było widać w dzisiejszym spotkaniu.
5 bramek w jednym meczu. Ten wynik chyba mówi sam za siebie. Ten Juventus, który gra wg wielu antyfutbol, opiera gre tylko na defensywie strzela 5 bramek w jednym spotkaniu.
A zaczęło się tak źle - szybko stracona bramka. Juve jednak szybko sie poderwało - odrazu na początek wielka sensacja ( chyba tak to mozna nazwać) - gol Appiaha, a potem juz wszystko szło pieknie. Trzy bramy Zlatana i trafienie Nedveda. Nie można sobie było tego wymarzyc lepiej. Nie martwia nawet dwie stracone bramki.
Jesli to spotkanie miało poprawic humory po remisie z Liverpoolem yo mi częściowo poprawiło, szczególnie, kiedy spojrzy sie na wynik Milanu. Znów fotel lidera, jakże ważne 3 pkt przewagi, tego juz nie mozna zmarnować. Przed nami ciężkie mecze, ale damy rade!!! MUSIMY!!!
FORZA JUVE!!!!!!!!!
5 bramek w jednym meczu. Ten wynik chyba mówi sam za siebie. Ten Juventus, który gra wg wielu antyfutbol, opiera gre tylko na defensywie strzela 5 bramek w jednym spotkaniu.
A zaczęło się tak źle - szybko stracona bramka. Juve jednak szybko sie poderwało - odrazu na początek wielka sensacja ( chyba tak to mozna nazwać) - gol Appiaha, a potem juz wszystko szło pieknie. Trzy bramy Zlatana i trafienie Nedveda. Nie można sobie było tego wymarzyc lepiej. Nie martwia nawet dwie stracone bramki.
Jesli to spotkanie miało poprawic humory po remisie z Liverpoolem yo mi częściowo poprawiło, szczególnie, kiedy spojrzy sie na wynik Milanu. Znów fotel lidera, jakże ważne 3 pkt przewagi, tego juz nie mozna zmarnować. Przed nami ciężkie mecze, ale damy rade!!! MUSIMY!!!
FORZA JUVE!!!!!!!!!
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Radidam
- Juventino
Niewiem jak Wam ale mi chodza te skróty :!: Po obejrzeniu tych brameczek to widze ze Pavel Nedved zagrywał dwa razy Zlatanowi raz sam strzelil i raz podawal Camoranesi

- bblackk
- Juventino
Założe się że Zeman w tym momencie wertuje dokumentację, na temat składników przedmeczowego posiłku Bianconerich i sprawdza czy któryś z nich 35 lat temu był przez przypadek niedozwolony 
Nie wiem czy dzisiejsze zwycięstwo zawdzięczamy sportowej złości naszych piłkarzy, czy Bianconeri mieli "coś" do udowodnienia swoim kibicom, po wpadce z The Reds, czy może Capello wyciągnąl wnioski z ostatnich niepowodzeń i odpowiednio dopasował taktykę i skład (Appiah! :shock:). Mi to szczerze mówiąc różnicy nie robi liczą się 3 punkty... i fotel LIDERA! Wreszcie nastał "Poowrót Króla", a Milan znalazł swoje miejsce w szeregu 8)
Patrząc na niektóre bramki, można zauważyć, że Zeman nie wytłumaczył swoim zawodnikom, jak odpowidnio zrobić pułapkę ofsajdową (albo sam tego nie wie
). Na dodatek uważam, że przy pierwszym golu dla Lecce, jeden z zawodników był na spalonym
Szkoda, że Pavlowi nie wyszło takie uderzenie z dystansu 4 dni temu :? Cieszy dobra postawa Ibrahimovica (zapewne dowiedział się, jak ja w jego koszulce, wymiatałem pod braką przeciwnika na "warszawskim-sobotnim graniu" i nie chciał być gorszy
), Appiaha (ciekawe czy to tak, że "i psu [pewna część ciała] błyśnie", czy obejrzał parę meczy w swoim wykonaniu i wziął się za siebie
), Nedved wraca do wielkiej formy, a Camor kolejny raz pokazuje, że jest jednym z najlepszych skrzydłowych 
Po tym meczu spokojniej zasnę, przed pojedynkiem z Interem

Nie wiem czy dzisiejsze zwycięstwo zawdzięczamy sportowej złości naszych piłkarzy, czy Bianconeri mieli "coś" do udowodnienia swoim kibicom, po wpadce z The Reds, czy może Capello wyciągnąl wnioski z ostatnich niepowodzeń i odpowiednio dopasował taktykę i skład (Appiah! :shock:). Mi to szczerze mówiąc różnicy nie robi liczą się 3 punkty... i fotel LIDERA! Wreszcie nastał "Poowrót Króla", a Milan znalazł swoje miejsce w szeregu 8)
Patrząc na niektóre bramki, można zauważyć, że Zeman nie wytłumaczył swoim zawodnikom, jak odpowidnio zrobić pułapkę ofsajdową (albo sam tego nie wie

Po tym meczu spokojniej zasnę, przed pojedynkiem z Interem

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mecz ten pokazał parę rzeczy, po pierwsze to że umiemy grać skuteczny futbol, a drugie że przydaliby sie mocni rezerwowi obrońcy. Ostatnio tracimy trochę za dużo bramek, ale nie będę już marudził, cieszę się z tego że zdobyliśmy 3pkt no i dzięki innym Bianconerim czyli Sienie uciekliśmy Milanowi. A no i cieszy to że Zlatan jest coraz skuteczniejszy, ale gdyby tak skuteczny był od początku sezonu to nie MOntella ale wąłśnie nasz Zlatan błby pierwszy w klasyfikacji strzelców.
A właśnie jak ktoś oglądał już bramki, to przy drugim golu Zlatana gdy biegnie ciesząc się ze strzelonej bramki na trybunach widać flagę Legii. Ale to już ostatnio normalka.
A właśnie jak ktoś oglądał już bramki, to przy drugim golu Zlatana gdy biegnie ciesząc się ze strzelonej bramki na trybunach widać flagę Legii. Ale to już ostatnio normalka.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Reggie
- Juventino
Może i nie, ale skoro Lecce potrafili strezlić bramek 5 to czemu Liverpoolowi nie potrafili strzelić nawet jednej?Becker pisze:Liverpool to nie LecceRysiek pisze:Nie wiem z czego ty się cieszysz. Może zapomniałeś już o środowym meczu? Oczywiście cieszy wygrana, ale mnie osobiście denerwuje to że dzisiaj Juventus potrafił strzelić 5 bramek, a Liverpoolowi nie potrafił ani jednej, tym bardziej, że tydzień temu Juve też pokazało dobrą skuteczność. Z tego wynika ze ten mecz LM był "jedynie" zniżką formyAntoni Napierski pisze:5-1 i wszystko jasneForza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
A co jest powodem tego odpadnięcie z CL? Przecież nie kozntuzje Treze i Zebiny, bo dzisiaj też przecież nie grali :? Jedyną odpowiedzią jest Capello.
Pana Capello juz żegnamy
Między innymi, bo czyja to wina że kilka dni przed Liverpoolem gracze Juve strzelili 3 bramy, kilka kolejnych po 5 bramek, a w tym najważniejszym nawet jednej?DjJuve pisze:Dltaego ze dzis wygralismy?Rysiek pisze: Pana Capello juz żegnamy![]()
![]()
Zła taktyka, Capello zawalił, ten mecz pokazał że Juventus nie jest w złej formie, ale został źle ustawiony. :?
Tak samo było z Engelem na Mundialu 2002...
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- wonger
- Juventino
Dobrze że sie zmotywowali na ten mecz. Milan sie podknął a Juve to wykorzystało teraz tzreba ograc Inter i bezie spokój a potem Milan. Ciesz dobra forma Zlatana który marnował znakomite sytuacje z Liverpoolem. Martwi natomiast ciągle że Juve traci dużo bramek :-D
- paku
- Juventino
ALe z was kibice ;] Capello ma odejść? Hm Nie tak dość dawno po meczu z Realem spora częśc kibiców pisała:
"Zacznijmy od Capello, bardzo podobała mi się jego taktyka"
"Widac bylo ze Capello ustalil wspaniala taktyke."
"W przerwie meczu byłem zachwycony taktyką Capello"
Co już wam się jego taktyka nie podoba ? Bo odpadł z LM i macie go w nosie ? Panowie dajcie spokój
Chyba nie mamy zamiaru bawić się w real, gdzie więcej przychodzi trenerów niż zawodników. :roll:
Capello zostaje 8)
Co do meczu z Lecce.
Skuteczność pierwszorzędna
Zaskakuje gol Appiaha, hm ?
Zlatan Hattrick, to chyba jego pierwszy hattrick dla Juve czyż nie ?
Szkoda utraconych bramek ale jestem w stanie wybaczyc
Podziękowania składam dla Sieny
Brawo ! Pokazaliście Milanowi że walczycie do końca ! Wielki szacunek za to ze sie nie przestraszyli.
Capello jak zwykle, nie daje rozegrac całego meczu DP, hm nie oglądałem meczu, czy on nie zasluguje na to czy tylko Capello go nie lubi ? :doh:
MAMY LIDERA ! W TURYNIE MAMY LIDERA
Oby tak do końca
"Zacznijmy od Capello, bardzo podobała mi się jego taktyka"
"Widac bylo ze Capello ustalil wspaniala taktyke."
"W przerwie meczu byłem zachwycony taktyką Capello"
Co już wam się jego taktyka nie podoba ? Bo odpadł z LM i macie go w nosie ? Panowie dajcie spokój

Capello zostaje 8)
Co do meczu z Lecce.
Skuteczność pierwszorzędna
Zaskakuje gol Appiaha, hm ?
Zlatan Hattrick, to chyba jego pierwszy hattrick dla Juve czyż nie ?

Szkoda utraconych bramek ale jestem w stanie wybaczyc

Podziękowania składam dla Sieny

Capello jak zwykle, nie daje rozegrac całego meczu DP, hm nie oglądałem meczu, czy on nie zasluguje na to czy tylko Capello go nie lubi ? :doh:
MAMY LIDERA ! W TURYNIE MAMY LIDERA

Oby tak do końca

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Po cichutku liczyłem, że Zlatan jeszcze w tym sezonie ustrzeli hattricka
co prawda nie klasyczny, ale liczą się trzy bramki. Przedewszystkim jednak jestem zadowolony z trzech punktów, gdyż nie jest najważniejsze to kto strzela, ale to że wygrywa się mecze 8) Nasi pokazali dziś, że potrafią strzelać bramki. Zwycięstwo bardzo ważne. Po odpadnięciu z LM, wysoka wygrana na pewno dobrze zrobi naszym kopaczom. Tym bardziej, że już za kilka dni czeka nas ciężki mecz u siebie z nieobliczalnym Interem. Zwyciestwo tym bardziej cieszy, iż Milanowi znów podwinęła się noga i niespodziewanie mamy po tej kolejce 3 pkt przewagi nam piłkarzami Ancelottiego i wracamy na fotel lidera. Pisze "niespodziewanie" gdyż byłem prawie pewien, że Milan w tym spotkaniu nie straci punktów. Brawo Juve, brawo Siena. I oby tak dalej ! 

- JuveQL
- Juventino
Brawo, brawo!
Powiem szczerze, że nie liczylem na tak okazałe zwyciestwo. Jestem mile zaskoczony i mam nadzieje, iż nasi pojda za ciosem i juz w srode potwierdzą, że niedzielny mecz nie byl przypadkiem, ani jednorazowym przebłyskiem. Meczu nie widzialem, jednak wynik jest jak najbardziej hiszpański
Nie będe ukrywał, że jako fanatyk przesiakniety Calcio do szpiku kości, wolałbym wynik, 3:0 ewentualnie 4:1, jednak czasami taka odmiana jest może wskazana
Jestem niezmiernie zadowolony z hattricku Zlatana (klasa sama dla siebie) jak i z bramki Nedveda, który może dzięki temu trafieniu powroci do swojej wspaniałej formy. Jedna bramka Appiaha wiosny nie czyni, jednak milo, że przynajmniej raz mamy powody, aby pochwalić tego zawodnika.
A co do meczu Sieny, powiem tylko tyle - Barwy Zobowiązują 8)
Powiem szczerze, że nie liczylem na tak okazałe zwyciestwo. Jestem mile zaskoczony i mam nadzieje, iż nasi pojda za ciosem i juz w srode potwierdzą, że niedzielny mecz nie byl przypadkiem, ani jednorazowym przebłyskiem. Meczu nie widzialem, jednak wynik jest jak najbardziej hiszpański
Jestem niezmiernie zadowolony z hattricku Zlatana (klasa sama dla siebie) jak i z bramki Nedveda, który może dzięki temu trafieniu powroci do swojej wspaniałej formy. Jedna bramka Appiaha wiosny nie czyni, jednak milo, że przynajmniej raz mamy powody, aby pochwalić tego zawodnika.
A co do meczu Sieny, powiem tylko tyle - Barwy Zobowiązują 8)