Fiorentina 3-3 JUVENTUS
- leniup
- Redaktor
Co za dreszczowiec!!!
1-0 1-1 2-1 2-2 3-2 3-3
Na czacie wysiadałem....
Co na początku chciałem powiedzieć. Obrona. CO się stało z nią?? Ostatnio tracimy dużo bramek, niedobrze. Fajnie że przynajmniej je strzelamy. Była szansa na odjechanie Milanowi na 2 punkty. Niestety nie udało się. Nadal mamy tyle samo punktów więc walka jest zacięta i trwa. Niestety dzisiejszy mecz nie mógł zachwycić. 3 razy przegrywaliśmy by trzy razy wyrównać. Osłabiona Violla sprawiła nam tak dużo problemów, a wydawało by się że powinniśmy sobie z nią poradzić bez problemów. Trudno to jest sport, walczymy dalej o Scudetto a teraz przes nami jeszcze ważny mecz z Liverpoolem. Nie trace nadzieji FORZA JUVE !!!
3e) Forum służy do wymiany poglądów. Zabronione jest podawanie wyników na żywo. Od tego jest czat.
Nie sądze byście przeczytali regulamin. Macie tu link: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=8412
1-0 1-1 2-1 2-2 3-2 3-3
Na czacie wysiadałem....
Co na początku chciałem powiedzieć. Obrona. CO się stało z nią?? Ostatnio tracimy dużo bramek, niedobrze. Fajnie że przynajmniej je strzelamy. Była szansa na odjechanie Milanowi na 2 punkty. Niestety nie udało się. Nadal mamy tyle samo punktów więc walka jest zacięta i trwa. Niestety dzisiejszy mecz nie mógł zachwycić. 3 razy przegrywaliśmy by trzy razy wyrównać. Osłabiona Violla sprawiła nam tak dużo problemów, a wydawało by się że powinniśmy sobie z nią poradzić bez problemów. Trudno to jest sport, walczymy dalej o Scudetto a teraz przes nami jeszcze ważny mecz z Liverpoolem. Nie trace nadzieji FORZA JUVE !!!
Tigi pisze:2:2 !
Zlatan Ibrahimovic !
szopyn pisze:Narazie mamy problem Fiorentina 2 - 1 Juventus Ale trzeba być dobraj myśli
Regulamin !!!Łukasz Rogalski pisze:3-2 :płaczę:
3e) Forum służy do wymiany poglądów. Zabronione jest podawanie wyników na żywo. Od tego jest czat.
Nie sądze byście przeczytali regulamin. Macie tu link: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=8412
- Juve The Best
- Juventino
Wiesz co nieraz trudniej gra się z drużyną która sie broni przed spadkiem niż która walczy o mistrzostwogustlik pisze:Twoj komentarz w sumie nie lepshy. W sumie jak nie mamy recepty na zespol ktory sie broni to jak mamy wygrac z zespolem ktory walczy o Scudetto.Moze pilkarze sie oszczedzaja przed meczem z Liverpoolem (zeby tylko ) bo jak nie ...i sa w takiej formie jakiej tak naprawde sa to mozna miec watpliwosci.A 3-3 lepshe niz 3-2 dla Fiorentiny wiec cieshmy sie ze nie poleglismy ;]Juve The Best pisze:Jak czytam takie komentarze to normalnie zbiera mnie na kupe. Chłopie to jest po pierwsze primo wyjazd po drugie primo mecz z drużyną ktura nas nie nawidzi a po trzecie primoz drużyną która chce sie utrzymać za wszelkąc cene także wyciągnij se wnioski.effahid pisze:wogule jak moglismy stacic 3 bramki no nie moge jak oni chca wygrac Lige!!!!!!!! no i szansa wyprzedzenia Milanu poszla sie walic

- miszczu
- Juventino
jak zobaczylem ze milan zremisowal to stwierdzilem ze juve pewnie te zremisuje...nie pomylilem sie...do bylo do przewidzenia..no ale najwazniejsze ze mamy dalej tyle pkt. co milan...a z tej kolejki to my mozemy sie cieszyc ,nie milan,bo gralismy ciezki mecz na wyjezdzie , a milan gral u siebie i to ze slaba brescia..
- Szymek
- Juventino
Szkoda. Była szansa na zwycięstwo. Ale walczyliśmy do końca. Pierwszą bramkę dla Bianconerich strzlił Del Piero, tym samym wlał nadzieję w nasze serca. Poźniej to racxzej ewidentne błędy bloku defensywnego. Jak mozęmy stracić 3 bramki i to w meczu z Violą? Bardzo dobry występ Ibrahimovica, jego po rękach i nogach całowac za dzisiejsze bramki. Zmarnowaliśmy realną szansę na ucieczkę przed Milanem. Nie udało się, szkoda. Co jak co, ale gdy na boisko wszedł Montero nie mogło się obyć bez żółtej kartki dla tego pana 
- Lypsky
- Juventino
Powiem krotko- nie jestem zadowolony,
Druzyna ktora ma aspiracje do Scudetto nie moze tracic 3 bramek ze sredniakiem jakim jest viola
Brak nam solidnych zmiennikow ktorzy mogliby godnie zastapic kontuzjowanych pilkarzy z pierwszej jedenastki.
Byla szans aby wyprzedzic silniejszy Milan tymczasem my remisujemy.
Druzyna ktora ma aspiracje do Scudetto nie moze tracic 3 bramek ze sredniakiem jakim jest viola

Brak nam solidnych zmiennikow ktorzy mogliby godnie zastapic kontuzjowanych pilkarzy z pierwszej jedenastki.
Byla szans aby wyprzedzic silniejszy Milan tymczasem my remisujemy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- rokfor
ponawiam moją prośbe (chodzi mi o bramki)... ja rowniez uwazam ze 3 bramek juve nie powinno stracic jak stracili pierwsza to bylem przekonany ze viola wiecej nic nie ustrzeli a tu babka... szkoda bo moglismy odjechac mendiolanistom...
:D

Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2005, 22:40 przez rokfor, łącznie zmieniany 1 raz.
- DeeJay
- Juventino
Po tym meczu powinniśmy świętować ponowny powrót na fotel lidera. Niestety, nie wykożystaliśmy tak świetnej szansy. Pokazaliśmy w tym meczu ogromną wolę walki i determinację. Trzykrotnie byliśmy w stanie odrobić straty. Viola postawiła nam poprzeczkę bardzo wysoko i z przebiegu meczu, powinniśmy być zadowoleni z remisu. Jednak, mimo wszystko... pozostaje ogromny niedosyt! Nie wiem co się dzieje! Bianconeri w dwóch meczach stracili 5 bramek! Takie historie zdarzają się niezwykle rzadko... Czyżby źle zawodnikom zrobił zbyt długa przerwa? Straaasznie ciężki jest ten sezon, ale wciąż walczymy. Oby do końca i z pomyślnym finiszem.
- Capitan
- Juventino
Niestety nie tylko ja się pomyliłem. Capello również. :płaczę:Capitan pisze:Jak wiemy w drużynie Violi zabraknie Miccoliego i Bojinova. W takiej sytuacji raczej bramki nie stracimy
Poniższe wnioski na podstawie wyniku.
To był najgorszy mecz obrony Juve w tym sezonie. Stracone 3 bramki i to z przeciwnikiem raczej z nie najwyższej półki. A to na naszą drużynę, która słynie z defensywy, nie przystoi :!: . Natomiast atak sprostał zadaniu i wpakował Violi 3 bramki. Brawa dla Alexa i specjane dla Zlatana. Gdyby nie on to... boję się pomyśleć.
Cóż można powiedzieć. Szkoda szansy

Jutro na DSF będą fragmenty dzisiejszych meczów. Jeśli to co napisałem okaże sie nie prawdą to zaraz zmienie zdanie.
FORZA JUVE. BRAWO

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, 10:15 przez Capitan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Popieram w 100%DjJuve pisze:Powiem krotko- nie jestem zadowolony,
Popieram w 100%DjJuve pisze:Druzyna ktora ma aspiracje do Scudetto nie moze tracic 3 bramek ze sredniakiem jakim jest viola
Popieram w 100%. Byłem przerażony patrząc dziś na naszą ławkę rezerwowych. Musimy się już wspomagać 2 graczami primavery.DjJuve pisze:Brak nam solidnych zmiennikow ktorzy mogliby godnie zastapic kontuzjowanych pilkarzy z pierwszej jedenastki.
Dokladnie :? Kolejny raz nie wykorzystaujemy świetnej szansy.DjJuve pisze:Byla szans aby wyprzedzic silniejszy Milan tymczasem my remisujemy.
Cóż, z przebiegu meczu, powiennismy się cieszyć z remisu, chociaż mnie on zadowala średnio :? viola, heh, my walczy o najwyzsze trofea, a dziś viola prowadziła z nami 3 razy! jak tak może być? :roll:
Zawiodła napewno oborna, 1 raz w tym seoznie nie licząc meczu PW z Atalantą, tracimy 3 gole....to niepokojące, dodać jeszze do tego 2 straocne przeciwko Liverpoolowi.
Niestety, trzeba grać dalej, ogormnie żałuję tej straconej szansy

Cieszy gol Del Piero, i 2 bramki Zlatana, któremu ten wyczyn udał sie 1 raz w naszym trykocie.
Mam nadzieję, że JUVE szybko nam wynagrodzi bądź co bądź slaby tydzień i już w środę będziemy świkętować awans do 1/2 LM.

- Adu
- Juventino
no ciekawy wynik. dawno nie pamietam zeby w meczu juve padlo tyle bramek. [poza tym strzelic violi na wyjezdzie 3 bramki to calkiem niezle. szkoda tylk0 ze juz obrona sie tan nie popisala, szczegolnie gdy viola nie grala pierwszym atakiem. patrzac na tremis milanu to dla nas kolejka udana, bo jednak przeciwnik byl o wiele bardziej wymagajacy. ale wiadomo zawsze bedzie niedosyt i 2 punkty dzis stracone moga miec duze znaczneinie pod koniec sezonu
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Coolfi
- Juventino
Raz na wozie, raz pod wozem
Po remisie Milanu wydawało mi się że fotel lidera jest juz przktycznie nasz. Pomyliłem się. Byłem pewien że bez Miccoliego i Bojinowa Fiora nie strzeli nam nawet jednej bramki, ale jak się okazalo zastąpili ich dwaj obrońcy
Chellini i Dainelli okazali się dobrymi strzelcami i marzenia o liderowaniu (samodzielnym) trzeba odłozyć na później. Cieszą dwie bramki Zlatana i bramka Del Piero. 8) Cieszy choćby ten remis, bo było gorąco.........
pozdro
Po remisie Milanu wydawało mi się że fotel lidera jest juz przktycznie nasz. Pomyliłem się. Byłem pewien że bez Miccoliego i Bojinowa Fiora nie strzeli nam nawet jednej bramki, ale jak się okazalo zastąpili ich dwaj obrońcy

pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- białas
- Juventino
w końcu ktoś to zauważył. nie ma co się oszukiwać. Moggi przespał zimowe okno transferowe, a teraz widać skutki jego decyzji.DjJuve pisze:Brak nam solidnych zmiennikow ktorzy mogliby godnie zastapic kontuzjowanych pilkarzy z pierwszej jedenastki.
szkoda takiego wyniku, ale 3 razy przegrywaliśmy. szkoda niewykorzystanej szansy...
- effahid
- Juventino
BRAMKI !!!!!!!!!!!!!!!! BRAMKI ja chce bramki zobaczyc
To idź na jakiś pobliski stadion, z reguły są to takie 3 białe, połaczone słupki, mogą być też z drzewa, zależy... :roll:
Może trochę cierpliwoci? /Dragon
To idź na jakiś pobliski stadion, z reguły są to takie 3 białe, połaczone słupki, mogą być też z drzewa, zależy... :roll:
Może trochę cierpliwoci? /Dragon
MIQ
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przespał jeśli chodzi o kupowanie, bo pozbyliśmy się 3 zawodników (Iuliano, Tudor i Legro). Tudor powinien zostać.białas pisze:w końcu ktoś to zauważył. nie ma co się oszukiwać. Moggi przespał zimowe okno transferowe, a teraz widać skutki jego decyzji.DjJuve pisze:Brak nam solidnych zmiennikow ktorzy mogliby godnie zastapic kontuzjowanych pilkarzy z pierwszej jedenastki.
Zdecydowanie nasza lawka to wielki mankament. Teraz dopiero rysuje się nam jak bardzo odczuwalny jest brak godnych zmienników. Jak wspomniałem wczesniej, dziś musilismy się wspomóc 2 graczami z Primavery. Reszta: Montero, jak to Montero, a ofensywni? Zalayeta, ktoremu raz wyjdzie mecz a raz przetruchta 45 czy 90 min. Appiah? Dziś dopiero wszedl na boisku od pamiętnego wyczynu na stadionie Cagliari, gdzie na boisku ćwiczył mongolski balet :roll: :rotfl: Ten zawodnik to pomyłka. Niech wracają młodzi i gniewni Kapo i Olivera, bo to juz decydująca faza sezonu, nie damy rady z taką katastrofalna lawką.
Tylko pozazdrościć Milanowi, dziś patrzyłem, same uznane nazwiska :roll:
Wyniku nie mogę odżalowac. Wsytarczyło raz być na maxa skoncentrowany i nie dopuścić do straty chociażby tego jedynego gola, a byloby cudownie, niestety

- Reggie
- Juventino
Nie mam nic nowego do powiedzenia, Djjuve i reszta powiedzieli juz wszystko. Co jest z obroną? Zmęczenie Thurama? Bez Zebiny nie ma grania? :? Jednak mimo wszystko cieszą 3 bramki, zwłaszcza 2 Zlatana, który miał ostatnio problemy z trafianiem do siatki rywali.
Oby Capello wyciągnął jakieś wnioski, bo w meczu z Liverpoolem nawet jedna stracona bramka może bardzo wiele nas kosztować
Oby Capello wyciągnął jakieś wnioski, bo w meczu z Liverpoolem nawet jedna stracona bramka może bardzo wiele nas kosztować
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli