JUVENTUS 1-0 Reggina
- Coolfi
- Juventino
Jak dla mnie mecz nie był wcale taki zły. Wiadomo że w pierwszej połowie nie gralismy najlepiej, można nawet powiedzieć ze graliśmy słabo. Jednak w drugiej mecz się ożywił. Niestety nie mogłem oglądać meczu więc nie ma sensu wypowiadać się szczegółowo. Bramkę oczywiście ściągnęlem i musze powiedzieć że zagranie Ibrahimovica było ładne. Nie jestem pewien ale wydaje mi się że nie do końca było to jego zamiarem
Ale liczy się efekt :lol:
Co do Del Piero to po raz kolejny pokazał że potrafi grać ze średniakami i słabiakami
Szkoda że nie zagrał tak z Realem
Miał 100% sytuację i ją wykorzystał :-D
Jak już wspomniałem nie oglądałem meczu i moje opinie są nie do końca uzasadnione 8)

Co do Del Piero to po raz kolejny pokazał że potrafi grać ze średniakami i słabiakami

Jak już wspomniałem nie oglądałem meczu i moje opinie są nie do końca uzasadnione 8)
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- wojti-s
- Juventino
Dobrze, ze wygraliśmy ale bardzo mnie wkurzyła wypowiedź jednego z serwisu sportowych a mianowicie mam na myśli interie.pl. Wszedłem do tych pacanów żeby sobie poczytac co sie dzieje w ligach zagranicznych. Wchodze na lige włoską , widze nagłówek "Juve górą" czy cos w tym rodzaju. No to mówie z miłą chęcia sobie przeczytam
I wszystko byłoby ok gdyby nie jedno zdanie za dużo - Czwarte ligowe zwycięstwo z rzędu odnieśli gracze Juve, które na Stadio delle Alpi w najmniejszych rozmiarach wygrała z Regginą. Turyńczycy, jak to ostatnio mają w zwyczaju, męczyli się niemiłosiernie. :evil: :evil: :evil:
Ja im dam męczą się. Ważne 3ptk a męki to ma real. Kolejny przykład braku bezstronności w mediach :evil:
Ja im dam męczą się. Ważne 3ptk a męki to ma real. Kolejny przykład braku bezstronności w mediach :evil:
- Szymek
- Juventino
Noi udało się, wygraliśmy. Bardzo się ciesze z 3 punktów noi z bramki Alexa oczywiście. Tylko nie mogę zrozumieć czemu większość chce calowo zaniżyć występ Alexa? Zagrał bardzo dobry mecz, zapewnił nam zwycięstwo. Alex strzlił bramkę dzięki świetnej asyscie Zlatana, ale mógł się również pomyślić, strzelił z pierwszej piłki, lewą nogą. Można wymienić piłkarzy którzy nie zdobyli by bramki z tej pozycji. Jesteśmy w kluczowym momencie sezonu i nie mozemy pozwolkić sobie na jaką kolwiek stratę punktów, każdy wie czym to grozi.
Pozdr
Pozdr
- forza bianco-neri
- Juventino
Super. Zwyciestwo zasluzone. Dobrze, ze Juve zagralo w miare dobry mecz , nie meczac sie z rywalem, co do wyniku, to moglo byc z 2:0 - ach te poprzeczki - ale 1:0 tez nie jest zle, bo przeciez licza sie 3 pkt. Mnie osobiscie cieszy dobra poostawa Del Piero, swietna bramka (widac jak sie pieknie ustawial, zeby na spalonego nioe wejsc) , po jeszcze zdaje sie piekniejszym wylozeniu Zlatana... Forza Juve :!:
Juve per Sempre
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Odświeżę temacik.
Akurat wczoraj dostalem od kumpla kasetę z nagranym meczem, oczywiścien atychmiast ją obejrzałem.
Jest kilka rzecz, o których chcę wspomnieć.
A więc po kolei. Pierwasz połowa w naszym wykonaniu to boiskowy DRAMAT! Nigdy nie widzialem takiej nędzy w wykonaniu JUVE :shock: Żadnego celnego strzału na bramkę. Najlepiej skwitował to pan Lipiński ,,1 połowa to wręcz kompromitacja Juventusu'', niestety miał 100% racji.
Jednak widać, że po przerwie nasi piłkarze uświadomili sobie po co są na boisku i jak się gra w piłkę.
Trzeba wyróżnić Del Piero. Naprawdę znakomita 2 połowa! Jak to powiedział Lipiński ,,Takiego dobrego Del Piero, już dawno nie widzialem''. Naprawdę brawa dla Alexa. Bez strat, bo zdobyciu gola szalał
Świetne dryblingi i podania. Ogólnie nasza gra był już dobra. Świetna koncówka Zlatana, który umiejętnie przetrzymywał piłkę, kiwając przy tym, w jego stylu zreszta :twisted: Jak to powiedział Lipiński ,,Obrońca, który podchodzi do Zlatana, może zostać poprostu skompromitowany''
No i trzeba wspomnieć o naszych kibicach. Wysmienity doping :!: :shock: Było ich ok 20 tys. a dosłownie przez cały mecz głosno śpiewali różne piosenki, lepiej niż na Realu. naprawdę wielkie brawa dla nich!
Teraz jeszcze chila przerwy i wracamy do wielkiej walki :twisted:
Akurat wczoraj dostalem od kumpla kasetę z nagranym meczem, oczywiścien atychmiast ją obejrzałem.
Jest kilka rzecz, o których chcę wspomnieć.
A więc po kolei. Pierwasz połowa w naszym wykonaniu to boiskowy DRAMAT! Nigdy nie widzialem takiej nędzy w wykonaniu JUVE :shock: Żadnego celnego strzału na bramkę. Najlepiej skwitował to pan Lipiński ,,1 połowa to wręcz kompromitacja Juventusu'', niestety miał 100% racji.
Jednak widać, że po przerwie nasi piłkarze uświadomili sobie po co są na boisku i jak się gra w piłkę.
Trzeba wyróżnić Del Piero. Naprawdę znakomita 2 połowa! Jak to powiedział Lipiński ,,Takiego dobrego Del Piero, już dawno nie widzialem''. Naprawdę brawa dla Alexa. Bez strat, bo zdobyciu gola szalał

No i trzeba wspomnieć o naszych kibicach. Wysmienity doping :!: :shock: Było ich ok 20 tys. a dosłownie przez cały mecz głosno śpiewali różne piosenki, lepiej niż na Realu. naprawdę wielkie brawa dla nich!
Teraz jeszcze chila przerwy i wracamy do wielkiej walki :twisted:

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Co do komentarzy to tylko sie zdenerwowalem jak uslyszalem "Znwo sedzia pomaga Juventusowi" i pozniej gadanie w kolko o tym samym i przypominanie zlego sedziowania w ostatnich meczach, ze Juve juz by bylo 2 a tak to trzyma sie na 1 itd itp. Baaardzo mi sie to nie spodobalo. Co do meczu to pierwsza polowe mozna bylo przespac a w drugiej juz zaczeli cos grac sensownego
Zwyciestwo zasluzone, dwie poprzeczki. Zmartwila mnie troche slabsza psotawa obrony w tym meczu, jakos nie wygladalo to tak jak normalnie (czyt bliskie idealu
). Miejmy nadzieje ze jak Nedved wroci to wszystko sie ulozy i rozegramy dobre mecze z Liverpoolem.
pozdr

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a