Real M. 1-0 JUVENTUS
- nopone
- Juventino
się módlcie by real czasem nie wpadł w jakiś trans ... bądz poprostu nie wrócił do dawnej dyspozycji bo mimo wszystko będzie krucho ,aczkolwiek pokladam nadzieje w ataku Treze-Zlatan ,bo Del Piero zapewne bedzie miał jakieś kłopoty no chyba że się mylę ... mecz miodzio ale zobaczymy jak się druzyny bedą prezentować za te pare miesięcy 

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- Martinblack
- Juventino
Kilka cytatów na gorąco po losowaniu z forum Ralu Madryt: www.realmadryt.54.pl
"Uważam, że wylosowaliśmy najgorzej jak mogliśmy. Juventus gra teraz bardzo równo i strasznie ciężko im strzelić bramkę.Real niestety jest nieskuteczny i jeśli to się nie poprawi to raczej na 1/8 zakończymy naszą przygodę "
"Jak dla mnie Juventus jest bardzo groznym rywalem. Na dzień dzisiejszy nie widze sporych szans na awans. "
"Gorzej chyba nie moglismy trafic Przeciez obiektywnie patrzac to Juve jest faworytem tego dwumeczu Jedynym trudniejszym przeciwnikiem moglaby byc tylko Barca"
"Na dzien dzisiejszy Juve pojechaloby z Realem straszniej niz Barcelona ale za dwa miesiace kto wie. Jakis wzrost formy, transfery, kontuzja Beckhama czy Ronaldo przypomni sobie jak sie biega."
Jak widać boją sie tego meczu. Jednak to całe 3 miesiące i jeszcze wszystko sie może zdazyć. Jeśli Real nie kupi jakiegoś dobrego obrońcy a Juve sie wzmocni (lub obedzie sie bez poważnych kontuzji.), możemy liczyc na dobry rezultat. Ich obrona jest taka jak zawwsze czyli słaba a i niemoc strzelecką (Raula Ronaldo) też da sie zauważyć. Ale wszystko zrewiduje w lutym boisko.
Cieszę sie, że kibice Milanu są za Juve, tylko jestem ciekawy czy dlatego ze piszą na forum Juve i żeby nie podpasć są za JUve czy naprawdę tak myślą :>. Ale jak czytałem wypowiedzi na forum Milanu jednak wiekszośc bardziej nienawidzi Realu niż nas :twisted:
"Uważam, że wylosowaliśmy najgorzej jak mogliśmy. Juventus gra teraz bardzo równo i strasznie ciężko im strzelić bramkę.Real niestety jest nieskuteczny i jeśli to się nie poprawi to raczej na 1/8 zakończymy naszą przygodę "
"Jak dla mnie Juventus jest bardzo groznym rywalem. Na dzień dzisiejszy nie widze sporych szans na awans. "
"Gorzej chyba nie moglismy trafic Przeciez obiektywnie patrzac to Juve jest faworytem tego dwumeczu Jedynym trudniejszym przeciwnikiem moglaby byc tylko Barca"
"Na dzien dzisiejszy Juve pojechaloby z Realem straszniej niz Barcelona ale za dwa miesiace kto wie. Jakis wzrost formy, transfery, kontuzja Beckhama czy Ronaldo przypomni sobie jak sie biega."
Jak widać boją sie tego meczu. Jednak to całe 3 miesiące i jeszcze wszystko sie może zdazyć. Jeśli Real nie kupi jakiegoś dobrego obrońcy a Juve sie wzmocni (lub obedzie sie bez poważnych kontuzji.), możemy liczyc na dobry rezultat. Ich obrona jest taka jak zawwsze czyli słaba a i niemoc strzelecką (Raula Ronaldo) też da sie zauważyć. Ale wszystko zrewiduje w lutym boisko.
Cieszę sie, że kibice Milanu są za Juve, tylko jestem ciekawy czy dlatego ze piszą na forum Juve i żeby nie podpasć są za JUve czy naprawdę tak myślą :>. Ale jak czytałem wypowiedzi na forum Milanu jednak wiekszośc bardziej nienawidzi Realu niż nas :twisted:
- RuTeK
- Juventino
Najbardziej mnie ciekawi ile bendzie widzow na stadionie JUventusu.. Mam nadzieje ze powtorza wyczyn z poprzednich sezonow gdzie na meczu z realem byl prawie komplecik 99.9%
Zabrakło 0.1 bo mnie nie było
W tym seozonie znowu JUVENTUS zarobi duzo bo patrzac na to z kim gra to gra same szlagiery :lol: I znowu bendzie kasaaaaaaaaaa! Pozdro... Zory ze w nowej odpowiedzi ale ta nie pasowala do poprzednich! 8)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- x_men_1988
- Juventino
Wysowalismy zespół z którym , ostanimi czasy rozgrywaliśmy bardzo ładne spotkania , mowa głównie o dwóch meczach półfinałowych z przed 2 sezonów . Napewno za wczesnie na typowanie kto wygra , a głównie pisanie ze Juve pokona real i ze na 100% awansuje . Ja też uwazam zejuve powinno wygrac , ale tylko wtedy gdy te oba zespoły utrzymają swoja obecna formę na takim samym poziomie . Jednak real , to real , w trakcie sezonu zminiono im trenera i mozliwe ze nowy trener potrzebuje jeszcze czasu (nie usprawiedliwiam go) .
Ważnym faktem jest już spora strata w Primera Division do Barcelony , która wynosi już 12 pkt , po 15 kolejkach , dlatego jeśli ta strata , nie zmieni się strata na korzyść Realu to mogą się oni skupić jednynie na wygraniu Ligi Mistrzów , do tego mogą wypaść z pierwszej "4" , co jeszcze bardziej ich zmotywuje do zwyciestwa :!:
Jako najciekawsze spotkania( bo nie jestem w stanie wytypować jednego) uznałbym ... mecz Juve Real i Barca - Chelsea , oba te mecze to arcyciekawe widowiska które jest wstyd przoczyć . Ale obawiam się zę jesli Jurek zacznie grać w pierwszym team-e to TVP pokaze mecz Bayernu z Lieprpoolem , ale cóż trzeba czekać do lutego 8)
Ważnym faktem jest już spora strata w Primera Division do Barcelony , która wynosi już 12 pkt , po 15 kolejkach , dlatego jeśli ta strata , nie zmieni się strata na korzyść Realu to mogą się oni skupić jednynie na wygraniu Ligi Mistrzów , do tego mogą wypaść z pierwszej "4" , co jeszcze bardziej ich zmotywuje do zwyciestwa :!:
Jako najciekawsze spotkania( bo nie jestem w stanie wytypować jednego) uznałbym ... mecz Juve Real i Barca - Chelsea , oba te mecze to arcyciekawe widowiska które jest wstyd przoczyć . Ale obawiam się zę jesli Jurek zacznie grać w pierwszym team-e to TVP pokaze mecz Bayernu z Lieprpoolem , ale cóż trzeba czekać do lutego 8)
- M.
- Juventino
Tego obawiam się najbardziej. Prawie pewnie jestem, że co najmniej jeden mecz będzie z udziałem tych drużyn :roll: Pierwszy raz stwierdziłem, że mecz Arsenalu z Bayernem będzie słaby. Zapowiadają nam się genialne spotkania. Juve - Real. Właśnie o czymś taki marzyłem. Będzie powtórka sprzed dwóch lat. Ach, wszyscy którzy kibicują Realowi w mojej klasie dostaną prztyczka w nos :twisted: . Milan - MU. Faworytem jest Milan. W swych szeregach mają genialnych Szewczenko i Kakę. Manchester gra nie równo. Barca - Milan. Wedłucg mnie zwycięsca tej pary dojdzie do finału. Faworytem jest według mnie Barca.x_men_15 pisze:Ale obawiam się zę jesli Jurek zacznie grać w pierwszym team-e to TVP pokaze mecz Bayernu z Lieprpoolem , ale cóż trzeba czekać do lutego 8)
:roll:
- gosciu_Muranista
- Juventino
liczyłem jednak że Juve trafi na PSV czy Porto a nie od razu na Real. Nie chce być pesymistą ale pamiętajcie że Realowi w grupach LM zawsze jakoś słabo szło a dopiero później się rozkręcali choć mam nadzieje że tym razem się tak nie stanie tak czy owak licze na dobre widowisko oby w TV pokazali. Ponadto módlmy się oto żeby żaden z zawodników Juve kontuzji przed tym meczem nie doznał bo najgorsze co może być to osłabienie zespołu.
- Juverulez!
- Juventino
BÓG JEST WIELKI, DZIĘKUJEMY ŻE TYLKO REAL- to mój status z gg ;]. Jednak nie mozna ich nigdy lekcewazyc,ich obecna forma nie zachwyca, ale mają jeszcze 2 miesiące! Jednak nie sądze zeby przez ten czas zrobili taki postęp kondycyjno-psychologiczne jak Juve, po wygranym /miejmy nadzieje/ meczu z Milanem
. Kogo sie bać w Realu? Jak zawsze geniusza, który ongiś grał w Turynie -Zidane'a. Ale my mamy Nedveda, on na ten mecz napewno będzie specjalnie zmotywowany. Także Del Piero zapewne będzie chciał pokazać swoją wartość, a on ma szczęście do Realu
. To ilustruje ostatnią rywaliacje Juve z sRealem ;]
.
Dla ciekawskich co myślą o nas fani "galaktycznych" zapraszam tutaj: http://www.realmadryt.com/index.php?co= ... 657&kom=ok
To mógłby być finał - Emilio Butragueno
http://www.realmadryt.com/index.php?co= ... ci&id=6663
Guti: nie boimy sie Juve /naiwniak
/
http://www.realmadryt.com/index.php?co= ... ci&id=6659

Dla ciekawskich co myślą o nas fani "galaktycznych" zapraszam tutaj: http://www.realmadryt.com/index.php?co= ... 657&kom=ok
To mógłby być finał - Emilio Butragueno
http://www.realmadryt.com/index.php?co= ... ci&id=6663
Guti: nie boimy sie Juve /naiwniak
http://www.realmadryt.com/index.php?co= ... ci&id=6659
- Lypsky
- Juventino
Czekalem na na seksemeska ale sie nie doczekalem
dlatego o wyniku losowania dowiedzialem sie ok. 15 od mojego dziadka
(madry czlowiek pol zycia spedzil przed telewizorem
zadnego meczu jeszcze nie ominal).Ta edycja ligi mistrzow jest galaktyczna ( :lol: ) Milan-MU Romek i spolka-Barca.Dobrze ze nie gramy tego samego dnia co Milan i Barca bo wtedy nie mielibismy co liczyc na obejrzenie meczu w tvp.
Milan zle wylosowal bo MU jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem.
Jakby nie bylo odpadna jakies dwie bardzo silne druzyny (Barca badz Chelsea;Milan lub MU).
Nie radze popadac w huraoptymizm.Jestem zadowlony z wynikow losowania ale nalezy pamietac ze to caly czas Real ktory obecnie jest bez formy ale za trzy miesiace moze to ulec powaznym zmianom.Do tego moga dojsc zimowe transfery(moze jakims cudem im sie cos uda
)
Nie chcialem trafic na MU ktore byloby chyba dla nas najgorszym rywalem.Real jest do przejscia i mam nadzieje ze tak sie stanie.Obecnie jestesmy silni i zdolni do zwyciestw wiec mam nadzieje ze historia sprzed dwoch lat powtorzy sie.
Jestem na 90% pewien ze mecz bedzie w tv gdyz jest absolutnym szlagierem
Teraz nalezy czekac 3 miechy :x i pamietajmy o sobocie :twisted:

Milan zle wylosowal bo MU jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem.
Jakby nie bylo odpadna jakies dwie bardzo silne druzyny (Barca badz Chelsea;Milan lub MU).
Nie radze popadac w huraoptymizm.Jestem zadowlony z wynikow losowania ale nalezy pamietac ze to caly czas Real ktory obecnie jest bez formy ale za trzy miesiace moze to ulec powaznym zmianom.Do tego moga dojsc zimowe transfery(moze jakims cudem im sie cos uda
Nie chcialem trafic na MU ktore byloby chyba dla nas najgorszym rywalem.Real jest do przejscia i mam nadzieje ze tak sie stanie.Obecnie jestesmy silni i zdolni do zwyciestw wiec mam nadzieje ze historia sprzed dwoch lat powtorzy sie.
Jestem na 90% pewien ze mecz bedzie w tv gdyz jest absolutnym szlagierem

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pieny
- Juventino
Juve albo wygra oba mecze albo w najgorszym wypadku jeden zremisuje Los sprawił ze zetknęły sie również Barca i Chelsea ja se pomyslałem o takim pojedynku wczoraj i sie sprawiło jeden rywal trudny odpadnie ciekawe starcie równiez polaków dudka i krzynówka i milan z MU Myśle że Lige Mistzro wygra ktos z tych 3 najlepszych par ... Real nei ma szans
- pieny
- Juventino
Fajnie jeden gość podsumował na stronce Realu hehe z przyjemnoscia sie czyta takei komentarze :twisted:
żal mi Realu. Juve zmiecie was z boiska. graja może i nudno, ale jak strzelą bramke to bronia się znakomicie. Bez obrazy ale przerobią Becksa, Ronaldo, Zidana i spółkę na spagetti!
Nic dodać nic ująć
żal mi Realu. Juve zmiecie was z boiska. graja może i nudno, ale jak strzelą bramke to bronia się znakomicie. Bez obrazy ale przerobią Becksa, Ronaldo, Zidana i spółkę na spagetti!
Nic dodać nic ująć

- aleksander1986
- Juventino
Nio o takiego przeciwnika mi chodziło,otóż mam kumpla ktory kibicuje Realowi więc będe miał okazje kłócić sie z nim o wynik.Jeżeli chodzi o mecz z Realem,to Królewscy będą mieli okazje zrewanżować się za przegrany półfinał LM 2002/2003.Już nie mogę się doczekać tego dwumeczu i tych pojednyków między Nedvedem a Zidanem.Alob Del Piero z Ronaldo.Będzie piękny mecz i mam nadzieje że Juve wyjdzie zwycięsko z tej rywalizacji.
- bartus
- Juventino
hehe, tak myslalem ze na nich trafimy ... pamientam<chyba wszyscy pamietaja> ostatni mecz 3;1 . nawet sobie sciognelem calego i w wolnych chwilach ogladam. wracajac do dwumeczu bedzie 2;1 w madrycie i 2;0 u nas ...
:-D
- adinockm
- Juventino
Juventus -Real Madryt
Juve w obecnej formie nie bedzie mialo najmnijeszych problemow z pokonaniem Realu, ale real jak to Real, ma w końcu najlepszych zawodników na świecie, DOmeczu jeszcze grubo 2 miesiące i forma królewskich możne wzrosnąć, Mecz bedzie ekstra, przypominają sie mecze w sezonie 95-96, 97-98, no i ten 2 lata temu z Realem, zawsze były piękne i dramatyczne, mam nadzieje, tak jak i wy że wygra Juve pozdrawiam ;]
Juve w obecnej formie nie bedzie mialo najmnijeszych problemow z pokonaniem Realu, ale real jak to Real, ma w końcu najlepszych zawodników na świecie, DOmeczu jeszcze grubo 2 miesiące i forma królewskich możne wzrosnąć, Mecz bedzie ekstra, przypominają sie mecze w sezonie 95-96, 97-98, no i ten 2 lata temu z Realem, zawsze były piękne i dramatyczne, mam nadzieje, tak jak i wy że wygra Juve pozdrawiam ;]
JUVENTUS TURYN FIGHTERS
- białas
- Juventino
aż mi serca zaczęło drżeć, gdy siadałem do kompa. a do gardła podeszło mi, gdy zobaczyłem pary 1/8 finału. ogólnie rzecz biorąc, szykują się nam bardzo ciekawe mecze na wiosnę. na dzień dzisiejszy szanse, według mnie, są 60/40 dla Juve. ale do pierwszego gwizdka mamy jeszcze dużo czasu. w ciągy tych 2 miesięcy może się jeszcze dużo zmienić. Real, gdyby grał z taką formą dzisiaj, daleko by nie zaszedł. ich obrona jest najsłabszym punktem zespołu. jednak wszystko może się zmienić w okresie okienka transferowego. dobrze, że kibice Realu uwazają Juve za mocny zespół. myślę, żę faworytami w dwumeczu będą gospodzarze (czyli Juve na Delle Alpi i Real na Santiago Bernabeu). pozostałe 2 hity, bo tak chyba można nazwać mecze MU-Milan i Barca-Chelsea, też przysporzą kibicom nielada emocji. my możemy jedynie się z tego cieszyć, bo jakby nie patrzeć, 2 z tych zespołow, odpadną z walki o głowne trofeum. ja bym jedna postawił na Milan i Barcelonę. ale jak to będzie, to musimy jeszcze trochę poczekać. tylko nie wiem, co robi tak wysoko Arsenal w notowaniach bukmacherskich. jak dla mnie są za wysoko. mam nadzieję, że publiczna telewizja, pokaże konfrontację Juve z Realem (oni mają skłonność do pokazywania meczów Realu, niezależnie w jakiej są formie). już nie mogę się doczekać pierwszych meczów. teraz już wiem, że Bóg jest kibicem Juventusu...