Reggina Calcio 2-1 Juventus Turyn
- fredi
- Juventino
Oj nasi kopacze zlekceważyli za bardzo Reggine
szkoda a miało być tak pięknie.. Szkoda napewno szkoda tych 3 pkt bo Milan jest coraz bliżej.. czyżby to tylko zlekceważenie czy powoli odczuwalny spadek formy przekonamy się w następnych meczach

- Luiza
- Juventino
I stało sie "niemozliwe". Oni wygrali 2 mecz, (
tylko szkoda ze z Juve), my przegralismy, podwajajac swoje konto straconych bramek...nic chyba wiecrj nie trzeba dodawac.......
Dziwi mnie fakt, ze teraz to byscie Buffka zrownali z ziemia :shock: Dokładnie to wiedza Ci co byli na Czecie podczas meczu z Reggina. Jeszcze w środe wybralibyscie go na krola swiata a teraz takie numery.....co z Was za kibice?? Kazdy moze miec gorszy dzien, albo gorsza obrane grajaca przed nim.
Buffek to tylko czlowiek, ale i tak jest the best from the best from the best :-D
Ale tak jak mowicie lepiej z Reggina niz z Milanem, czy Interem heheheeh
Odbijemy sobie w nastepnym meczu!! Drżyjcie przeciwnicy.... :twisted: :twisted:
Dziwi mnie fakt, ze teraz to byscie Buffka zrownali z ziemia :shock: Dokładnie to wiedza Ci co byli na Czecie podczas meczu z Reggina. Jeszcze w środe wybralibyscie go na krola swiata a teraz takie numery.....co z Was za kibice?? Kazdy moze miec gorszy dzien, albo gorsza obrane grajaca przed nim.
Buffek to tylko czlowiek, ale i tak jest the best from the best from the best :-D
Ale tak jak mowicie lepiej z Reggina niz z Milanem, czy Interem heheheeh
Odbijemy sobie w nastepnym meczu!! Drżyjcie przeciwnicy.... :twisted: :twisted:
- Wessal
- Juventino
To coś strasznego. Czyżby klęska się zaczeła? Na miejscu Juventus bym podał Papareste do figc. Nie rozumiem 2 gole nie uznane i do tego karny dla Regginy? Dziwne by było to, że z każdym klubem wygrywamy a już z trzecią od końca Regginą to przegraliśmy. Jedynym wyjściem jest podanie właśnie Papareste do Włoskiego Związku Piłki Nożnej. Widocznie Paparesta został przekupiony bo wątpie, żebyśmy akurat z takim klubem jak Reggina przegrali. Jeśli następny mecz przegramy to się będzie zaczynała nasza klęska
Oby tak się ine stało a ten Paparesta zostanie zniżony do Serie B 

- Raffikki87
- Juventino
Juve nie zagrało źle ,widać że mieli pomysł na grę dobrze grali .Gigi miał pecha że Canna tak to wybił ,bramka fuks .No przy drugiej był błąd Gigiego .Zlatan grał dobrze strzelił ładnie odebrał piłke i ładnie strzelił ,pokazywał się cofał się do środka ,próbował konstruować sytuacje ,był aktywny ,dużo podań celnych ,ta jego dryga bramka była czysta obrońca sam go chwycił za koszulke była wzajemna przepychanka i powinien sędzia to puścić .Sorry ale Juve wiecznie nie bedzie wygrywać .Może ta porażka spowodować u naszych taką złość że zaczną wygrywać zdecydowanie wszystkimi .Dlaczego bo pan Paparesta zapomniał że za ręke w polu karnym gwiżdże się rzut karny.Bramkarz Regginy miał tyle szczęścia co Gigi miał w Monachium słupek Del Piero ,poprzeczka Zalayety ,prawidłowa druga bramka Zlatana ,jeszcze gdy w pierwszej połowie źle obliczył lot piłki i gdyby nie plecy Camora to Juve wyrównało by po strzale a raczej dośrodkowaniu Nedveda .Myśle że to wypadek przy pracy .Gra im się układała i nie było źle .Według mnie za późno wprowadzony Del Piero .Nie ma sie czym przejmować widać że wiedzą co grają .
JUVE NIC SIĘ NIE STAŁO .JUVE NAJLEPSZE JEST
JUVE NIC SIĘ NIE STAŁO .JUVE NAJLEPSZE JEST
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- lukask1
- Juventino
napewno szkoda przegranej i to z reggina no ale taki jest football Capello powinien wyciagnac jakies wnioski z meczu szkoda ze go nie ogladalem duzo sie mowi ze sedzia zawalil mecz odebral nam 2 gole i karny (nieuznany kapo i ibrahimovica) napewno jeszcze nie stracimy pozycji lidera w najgorszym wypadku bedziemy mieli 2 ptk przewagi zawsze cos :roll:
- cierpik
- Juventino
Wolalbys przegrac z milanem? no to proste pytanie, po ktorym wygranym meczu bylbys bardziej dumny, z regina, czy moze np. z roma? ja sie ciesze ze wygrali z roma i tylko zaluje ze nie bylo to na wyjezdzie. po ostatnim sezonie mam dosyc porazek z zespolami z czolowki :!:Andrewtbg pisze:człowieku przegrać z Milanem to nie byłby wstyd!!! a Regina to jest katastrofa.Dopiero teraz zobaczylem wynik JUVE i...odetchnalem z ulga. w koncu ta porazka, nie z interem, milanem, czy z lazio. z regina. no i dobrze
jestem podwójnie wściekły bo Przegrało Juve i Ja, Wtopiłem przez moja ukochana druzyne kupony w zakladach bukmacherskich!!! nie rozumiem jak mozna przegrać mecz z takim przeciwnikiem.... Mam nadzieje ze Capello wyniesie z tego meczu jakies wnioski i taka sytuacja nie ebdzie sie więcej powtarzac...zawodnicy podeszli do tego meczu za lóźno...
plusem jest tez to, ze po tej porazce w koncu cos sie zaczelo dziac na tym forum

- Wojtom
- Juventino
Przegralismy mecz, ktorego nie powinnismy przegrac, ale to w większosci sprawa pana sędziego... :? Dwie nieuznane bramki i wiele innych blędów... Nie powinno sie to zdarzyc, ale miejmy nadzieje, ze dzięki temu nasi zobaczą, ze w futbolu trzeba walczyc do konca i zawsze starac sie zagrac jak najlepiej, bo nie zawsze wszystko będzie szło po naszej myśli... :roll: Miejmy nadzieje, ze jakims cudem dzis Roma urwie troche punktow Milanowi, co sprawi, ze nadal utrzymamy troche przewagi... Jednak z drugiej strony, nie ma sie co łudzic... :?
Następny mecz z Fiorentiną ! Trzeba uwazac na Miccoliego, i co najwazniejsze trzeba go wygrać !!!
Forza Juve.
Następny mecz z Fiorentiną ! Trzeba uwazac na Miccoliego, i co najwazniejsze trzeba go wygrać !!!
Forza Juve.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- pan Zambrotta
- Juventino
pierwsza porażka Juve boli. Boli tym bardziej, że przeciwko Regginie
boję się że to podetnie skrzydła niektórym graczom. Obym się mylił. Ja tu myślałem że Juventus będzie bił rekord tak jak Arsenal a tu porażka....szkoda.
Ale teraz trzeba się podnieść i dalej wlaczyć ! Z kim gra teraz Juve ???

Ale teraz trzeba się podnieść i dalej wlaczyć ! Z kim gra teraz Juve ???
- Peja
- Juventino
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Po prostu nie do pomyślenia! Juventus w chwili obecnej wydawało sie najleprzy team Europy a tu taki wał. Nie jestem w stanie racjonalnie skomentować tego teraz. PS. Następny mecz będzie z Fiorentiną
Po prostu nie do pomyślenia! Juventus w chwili obecnej wydawało sie najleprzy team Europy a tu taki wał. Nie jestem w stanie racjonalnie skomentować tego teraz. PS. Następny mecz będzie z Fiorentiną
- x_men_1988
- Juventino
Meczu nie ogladałem , ale czytając wypowiedzi niektórych osób ( np. Medi ) dochodzę do wniosku ze nie potrzebnie się wczoraj stresowałem . Noramlne jest to że w lidze czasami sie przegra , ale wazne jest w jaim stylu , a jeśli jest tak ze brakowało skutecznośc lub/i sędzia wypaczył meczz to nie ma co się stresowac , bo wtedy przynajmniej wiemy ze drużyna gra dobry futbol , a to jest najwazniejsze .
Z jednej strony przykro jest to ze przegraliśmy z takim outsaiderem ligowym , zaś z drugiej strony , przynajmniej pilkarze nie beda mieli takiej presji przed meczami z Milanem , Interem czy Lazio , bo jakbyśmy do meczu z Interem nie rzegrali , to przed mecze wiele by sie mowilo ze Inter moze nas zatrzymac itd. , jednak zagłebiajac sie dalej w ten temat , po kolejnym meczu bez porazki w tym i w meczu z Interem , zespoł mogłby sie naprawde wzmocnic psychicznie ... ale to tlyko gdybanie .
Trzeba żyć w swiecie rzeczywistym i teraz mamy przed sobą trudny okres który pokaże nam prawdziwa wartośc naszej drużyny .
BTW . Przeczytajcie to soie dokładnie , nie dziwie się teraz czemu nie ma bramek z Serie A na TVp i czmu w LM nie ma prawie wogole Juve : http://tvp.pl/343,20041106131185.strona
Z jednej strony przykro jest to ze przegraliśmy z takim outsaiderem ligowym , zaś z drugiej strony , przynajmniej pilkarze nie beda mieli takiej presji przed meczami z Milanem , Interem czy Lazio , bo jakbyśmy do meczu z Interem nie rzegrali , to przed mecze wiele by sie mowilo ze Inter moze nas zatrzymac itd. , jednak zagłebiajac sie dalej w ten temat , po kolejnym meczu bez porazki w tym i w meczu z Interem , zespoł mogłby sie naprawde wzmocnic psychicznie ... ale to tlyko gdybanie .
Trzeba żyć w swiecie rzeczywistym i teraz mamy przed sobą trudny okres który pokaże nam prawdziwa wartośc naszej drużyny .
BTW . Przeczytajcie to soie dokładnie , nie dziwie się teraz czemu nie ma bramek z Serie A na TVp i czmu w LM nie ma prawie wogole Juve : http://tvp.pl/343,20041106131185.strona

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jejku... :?x_men_15 pisze: BTW . Przeczytajcie to soie dokładnie , nie dziwie się teraz czemu nie ma bramek z Serie A na TVp i czmu w LM nie ma prawie wogole Juve : http://tvp.pl/343,20041106131185.strona
A to, że nie ma transmisji to nie rozchodzi się akurat o to. Bo takie newsy może pisać każdy. Nawet nastolatkowie. A w TVP pracuje całkiem inna ekipa.
Przecież wiem 8)UlTrAs pisze: staaary wyluzuj... Juventus gra w Serie A a nie w III lidze polskiej
Owszem są. Jest ich kilka. Napewno zalicza się do Reggina. Jest słaba, bardzo słaba. Widzialeś chyba tabele przed tym meczem.UlTrAs pisze: i jakby na to nie patrzeć to tutaj teoretycznie nie ma słabych drużyn.
Cieżko się pogodzić z tą porażką. Niemogę dopuścić się myśli, że ograła nas reggina. Zawsze musimy zaliczyć wpadkę z takim zespołem.
Szkoda, że sami sobie strzelaliśmy gole :? I statystki poszły...najlepszy start w Serie A, w meczu z reggina stracilismy 2 gole, tylke co w ...9 meczach :? No i porażka. Że też nam się nie udało zremisować po takiej grze. Sędzia musiał dołozyć swoje 2 grosze :evil:
Nie ma już co gdybać. Trudno przejuśc obok takiej porażki, no ale trzeba iść dalej.
Jestem pewien, że dziś Milan wygra z z romą i zostaną tylko 2 pkt. przewagi. Szkoda

- darel
- Juventino
Porażka porażką - nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. oczywiscie, że to nie miało byc tak, żeby tracić punkty z druzynami z dolnej czesti tabeli. Jakie były przyczyny?? - napewno kilka: przemęczenie zawodników, niemoc strzelecka, pech no i wkoncu Paparesta.
Ten mecz to zupełna odwrotnośc spotkania z Bayernem, wtedy to my sie bronilismy, ale wygralismy, teraz szturmowalismy bramke Regginy, ale nie wywieźlismy nawet punkty.
Teraz najwazniejsze skupić sie nad kolejnym spotkaniem, to bardzo wazne, żeby z Fiorentina wygrac i zagarnąć 3 pkt. Ja nie widze narazie żadnego kryzysu, poprostu trzeb grać dalej i wygrywać.
Ten mecz to zupełna odwrotnośc spotkania z Bayernem, wtedy to my sie bronilismy, ale wygralismy, teraz szturmowalismy bramke Regginy, ale nie wywieźlismy nawet punkty.
Teraz najwazniejsze skupić sie nad kolejnym spotkaniem, to bardzo wazne, żeby z Fiorentina wygrac i zagarnąć 3 pkt. Ja nie widze narazie żadnego kryzysu, poprostu trzeb grać dalej i wygrywać.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- czaszka
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kiedys trzebalo przegrac ale to trzeba miec cos z mozgiem zeby ten mecz sedziowal arbiter z milanu sie teraz nie dziwie czemu nie uznal karnego teraz tylko trzeba trzymac kciuki za rome musza pokonac milan.