Funkluby :P

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:32

azzurra pisze: Nie sądź innych swoją miarką :twisted:
Fanklubowi życzę więc, aby się rozwijał
:P
<hahahaha> zostawię to bez komentarza bo naprawdę od śmiechu jużmnie brzuch boli...... poczytaj swoje posty i zastanów się jaka jest moja miarka i co napisałam wyżej ... :D Nie mam na tyle cierpliwości żeby po raz kolejny tłumaczyć co miałąm na myśli... :wink:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:32

Ja się na UlTrAsA czy jak to tam sie pisze zgadzam <lol> może być Ja go lubię bo mnie bronił w temacie o R*E*A*L*U blech więc mamy nowego członka :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:46

azuriana pisze:DJ Juve pokaż nam się :D Ulisses ma swoją fotkę na avatarze a ty się ukrywasz brzydalu :wink: :wink: :wink:
Jeszcze bys sie zdziwila :D Jestem piekny 8) i skromny 8)
Oskar8 pisze:P.S Akcja DJjuve poskutkowała :)
- niektórzy wiedza o co chodzi :)
Moje faki chyba przybyly :D
Alexa Del Piero pisze:
DjJuve pisze: A jestem majstrem Polski :D wiec zapewne kobiety ze wszystkich for internetowych przylecialyby migiem zeby mnie wesprzec :D Taki Dj-ej nie trafi sie czesto :D
Jestem ciekawa...
Opublikuj swoje zdjęcia, może zostaniesz zmiennikiem Ulissesa jak nam sie znudzi :P
Nie chce opublikowac bo chlopaki mogliby sie jeszcze kompleksow nabawic :D a przez to albo ja bym wylecial albo oni przestaliby idzielac sie na forum :wink:
Sylwetka atlety buzia jak pupcia niemowlecia ogolnie rzecz biorac ideal :wink:
Alexa Del Piero pisze: DJ Juve też coś wspominał o fotkach ;)
Fotek nieam poniewaz niestety nie mam jak.Lecz w niedlugim czasie moze sie cos zmienic.
Moze kiedys ujrzycie tego pieknego wspanialego i skromnego Dj-a :*
Maggie Del Piero pisze:jeszcze może DjJuve dośtać z racji naszego niedoszłego ożenku :twisted: i
Ja bede w fanklubie ale zostane wielbicielem kobiet.......kobiet z JP :D
Pikna zonko :* nawet cie jeszcze nie widzialem :roll: :wink:

Co do fanklubow marne sa wsze szanse z wielbicielami Dragona :D
On jest ich prawdziwym Bogiem :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:48

Moze założymy temat gdzie kazdy bedzie dawał swoje zdjęcia :D :wink:
Najpierw oczywiście dziweczyny/kobiety ;]
Bo z "nami" to by problemu nie bylo... :wink:
Od razu setki zdjęć :lol: :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:24

DjJuve pisze: Co do fanklubow marne sa wsze szanse z wielbicielami Dragona :D
O tak :D 8) Rybeq zaczął mnie doganiać ale pogodził nas Ulisses :D stymże on ma fanki, a a my raczej fanów 8) Chociaż.... :D
Chyba przyszedł czas by użyć tajnej broni, czyli dosyć nietypowego zdjęcia w avatrze. To moja jednyna szansa by utrzymać fanclub! 8)
Wojtom pisze:Moze założymy temat gdzie kazdy bedzie dawał swoje zdjęcia :D :wink:
Był chyba taki pomysł. Jak widać nikt się za niego nie wzioł porządnie i nie widać efektów.

Obrazek
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:32

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
DjJuve pisze: Co do fanklubow marne sa wsze szanse z wielbicielami Dragona :D
O tak :D 8) Rybeq zaczął mnie doganiać ale pogodził nas Ulisses :D stymże on ma fanki, a a my raczej fanów 8) Chociaż.... :D
Chyba przyszedł czas by użyć tajnej broni, czyli dosyć nietypowego zdjęcia w avatrze. To moja jednyna szansa by utrzymać fanclub! 8)
Wojtom pisze:Moze założymy temat gdzie kazdy bedzie dawał swoje zdjęcia :D :wink:
Był chyba taki pomysł. Jak widać nikt się za niego nie wzioł porządnie i nie widać efektów.
Serdecznie witamy...jakoś na 3 stroniec Maggie podaje swój adres mailowy pod który wszyscy wysyłamy swoej fotki i będziemy się nimi wymieniać :D Nie ma sensu obciążac serwera :D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:43

DjJuve pisze:Nie chce opublikowac bo chlopaki mogliby sie jeszcze kompleksow nabawic :D
No co ty! Wyglad nie jest najwazniejszy. Ja potrafie walnac z dyni... :D . Och, alez ze mnie prostak 8) .

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:48

azuriana pisze: Serdecznie witamy...jakoś na 3 stroniec Maggie podaje swój adres mailowy pod który wszyscy wysyłamy swoej fotki i będziemy się nimi wymieniać :D Nie ma sensu obciążac serwera :D
A ja mam i Twoją fotkę i Maggie, o ogólnie czołowych osob forum 8) Ale to rzeczy prywatne, więc dalej nie pójdą. A z wyslaniem mojej jeszcze poczekam, ale Maggie dawałem, chyba, że gdzieś zapodziała :D

P.S Dionizos :D :D

Obrazek
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:51

Nic dodać nic ując patrzcie na dół :D
to sie nazywa brygada hehe

AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:53

czuje sie zaszczycony idea Maggie....ale jakos od momentu tego postu nikt nie poruszyl tego watku...wiec chyba nie jest on najlepszym pomyslem :D :D :D
a co do pzresylania wszystkiego na konto Maggie...to zycze wytrwalosci w odbieraniu maili :lol:

no...teraz to sie nam zrobila pozradna rywalizacja...jak tak dalej pojdzie to ten topic bedzie bardzo czesto odwiedzany :-D

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 15:59

azuriana pisze: Serdecznie witamy...jakoś na 3 stroniec Maggie podaje swój adres mailowy pod który wszyscy wysyłamy swoej fotki i będziemy się nimi wymieniać :D Nie ma sensu obciążac serwera :D
A ja mam i Twoją fotkę i Maggie, o ogólnie czołowych osob forum 8) Ale to rzeczy prywatne, więc dalej nie pójdą. A z wyslaniem mojej jeszcze poczekam, ale Maggie dawałem, chyba, że gdzieś zapodziała :D

jelsi dragon nie wysle to wam podopwiem ze jest na forum jest link do jego zdięcia:P - ale nie powiem dzie:) - sami musicie poszukac:P

A moje ja tak niełądnie na zdięciach wychodze ze nie dam go :P
ale link na forum tez jest do niego :P

Jak nie znajdziecie to wam powiem gdzie :D -Dragon-

Obrazek
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 16:12

Oskar8 pisze:

jelsi dragon nie wysle to wam podopwiem ze jest na forum jest link do jego zdięcia:P - ale nie powiem dzie:) - sami musicie poszukac:P

A moje ja tak niełądnie na zdięciach wychodze ze nie dam go :P
ale link na forum tez jest do niego :P
Oż ty prtzebiegła bestio!!! Świergot wie jakie to fotki :D Ale więcej nie powiem.Wyślę Maggie te najnowsze bo tamte o którcyh mówisz śa chyba stare ale pewności nie mam :wink: Pokaż się brzydalu !!!! My chcemy zobaczyc :wink:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 16:21

Dziewczyny jak już mnie przyjęłyście do tego fan Clubu to może prześlecie mi swoje zdjęcia :D byłbym baaaardzo wdzieczny. Kiedy znajde swoje to też wrzuce, albo na forum albo na mail. Tymczasem licze, że wy wyślecie mi swoje foty :]

mój mail: juve10@poczta.fm 8)

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 16:45

niestety sympatia do mnie moze zgasnac rownie szybko jak sie pojawila. zastanowilem sie czy moze odpuscic sobie napisanie tego, ale nie warto.
ten topic jest dla mnie najdebilniejszym tworem ostatnich miesiecy.
w normalnych warunkach temat natychmiast bym usunal i zamknal, ale nie zwyklem ingerowac w decyzje innych modow.
apeluje tylko: nie robcie tu onetowego chata.... :/

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 16:58

mozna sie wiec spodziewac waszych zdjec dziewczynki? przyznam sie, ze rowniez mnie one interesuja ;>.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
ODPOWIEDZ