Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- wErOn
- Juventino
Może dla nas są najciekawsze, ale zobacz - Liverpool (Dudek)- Deportivo; Leverkusen - Roma :evil: (leverkusen nie musze mówić, jedynym + jest to, że rome pokaża tydzien wczesniej w spotkaniu z Realem, wiec 2 razy pod rząd ?); PSG - Porto; Valencia - Inter; Panathinaikos : ArsenalWojtom pisze:Heh... :? Cóż poradzic, my o tym nie decydujemy i w najblizszej przyszlosci raczej nie bedziemy.Johnny777 pisze:Wtorek:
Los Galaretos - Roma
Środa:
Chelsea - Porto
:evil:
Co do meczy, to Chelsea - Porto moze byc bo to bedzie konfrontacja byłego trenera ze swoim byłym klubem, i nie ma sie co ludzic, że Porto wygra, bo Chelsea ich zmiecie moim zdaniem.
A na drugi mecz ( czyt. pierwszy) nawet nie wiem czy bede patrzył... :? Bede sie cieszyl z kazdej zdobytej bramki, dla tego i tego zespolu tak aby zaden nie byl zadowolony :twisted:
Co chciałbym dodac, to jest to, że przesledziłem mecze 3 kolejki LM i wynika z tego, że:
Matchday 3 - Tuesday, 19 October
Liverpool 20:45 Deportivo
Monaco 20:45 Olympiacos
Leverkusen 20:45 Roma
Real Madrid 20:45 Dynamo Kyiv
Ajax 20:45 M. Tel-Aviv
Juventus 20:45 Bayern
Fenerbahçe 20:45 Lyon
Sparta 20:45 Man. United
Matchday 3 - Wednesday, 20 October
Panathinaikos 20:45 Arsenal
Rosenborg 20:45 PSV
Milan 20:45 Barcelona
Shakhtar 20:45 Celtic
Anderlecht 20:45 Bremen
Valencia 20:45 Internazionale
Chelsea 20:45 CSKA Moskva
PSG 20:45 Porto
Juve-Bayern i Milan-Barca-najciekawsze mecze nastepnej kolejki !
Jeśli nie puszczą we wtorek Juventus - Bayern, i w środe Milan-Barcelona to naprawde są najgorszą stacją jaka moze być !! Takie bedzie moje zdanie jesli zobacze, że sie napalili golem i puszczają Leverkusen-Roma... :evil:
Mam nadzieje, że nie popełnią tego bledu i zobacze wlasnie w telewizi polskiej Juventus-Bayern, a na deser Milan-Barcelona ! 8)
W/W mecze też są ciekawe (może nie dla nas Juventihnich) ale sami wiecie jaka może być polska telewizja. Mogą pokazac spotkanie Leverkusen - Roma, mogą pokazac mecz PSG - Porto.
W Polsce wszystko jest możliwe ... :evil:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Wessal
- Juventino
Chłopie jak większość Juventinich zacznie tak myśleć to można się obawiać, że w Rekinach nic nie ruszy bo będą mówili Ajtam... i tak garnek wygra. Na czatah będą się tłumaczyli że idą spać a wynik jutro zobaczą a pisanie na forum to będzie strata czasu :!: Może to i prawda, że nie każdy ma skaner ale w takiej sytuacji są chyba przecież jeszcze aparaty cyfrowe ( przynajmniej ja używam aparatuPANCIO pisze: Nie ma szans na zebranie tylu podpisów.
Po pierwsze nie każdy ma dostęp do skanera, a po drugie, patrząc na przebig rywalizacji w "rekinach internetu", to większość oleje sprawę i nie uzbierasz nawet setki podpisów.
No najwyżej, że weźmiesz przykład z posłanki Beger i sam podpiszesz się za resztę osób

Nieno jeżeli by było źle to chyba tylko to zostało ale ja się to tego napewno nie przyczynie. Ale trzeba się śpieszyć , żeby chociaż finał LM pokazaliAndrewtbg pisze: zawsze mozna poszukiwać :twisted: Ci co maja skaner moga zrobic np. po10 i wtedy napewno by wyszło![]()
Bo ja mam skaner wrazie czego:) i mógłbym sie podisać, czego sie nie robi, zęby ogladać mecze Juve8)

- Bany_DG
- Juventino
Miejmy nadzieje jeśli tak sie stanie przekonamy sie że decyzja basałaja o odejsciu była służna mam też nadzieje że ludzie którzy teraz rządzą sportem w tvp Będą pokazywać "szlagiery" a nie mecze z polaczkami
- Wojtom
- Juventino
O widzisz !BIGGI pisze:Wczoraj w skrótach na TVP podawali że za 3 tygodnie we wtorek na żywo spotkanie.....JUVE - BAYERNCieszmy sie 8)

Jesli to prawda to nareszcie bedzie mecz Juve w TVP !!

No ale mam nadzieje, ze sie nie rozmyslą i ze jednak puszczą Juve-Bayern bo zapowiada się naprawde ciekawy mecz !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- jachu
- Juventino
Najbardziej drażni mnie fakt transmitowania przez dwie telewizje tego samego meczu, jak to miało miejsce w minioną środę przy okazji spotkania Chelsea - FC Porto. Mecz dość medialny za sprawą trenera Mourinho, ale były też do wyboru inne, równie ciekawe propozycje. Nic tylko TVP i Polsat zagrały mecz o telewidzów, którego stawką była większa oglądalność danej stacji.
- Johnny777
- Juventino
No cóż...aż mnie rozerwało ze szczęścia :twisted: Ale fakt- powód do radości jestBIGGI pisze:Wczoraj w skrótach na TVP podawali że za 3 tygodnie we wtorek na żywo spotkanie.....JUVE - BAYERNCieszmy sie 8)

- pan Zambrotta
- Juventino
Chyba puszczą na TVP mecz Juve-Bayern, bo sam Szaranowicz mówił o wielkim hicie na wtorek. Jesli nie puszczą jednak Juve, to na pewno będzie to któryś z meczy: Liverpool-Deportivo i Leverkusen-Roma. Powód: Polacy :x
- Lypsky
- Juventino
Tak sie zastanawiam czy ty wogole czasami czytasz wczesniejsze wypowiedzi?? :roll:pan Zambrotta pisze:Chyba puszczą na TVP mecz Juve-Bayern, bo sam Szaranowicz mówił o wielkim hicie na wtorek. Jesli nie puszczą jednak Juve, to na pewno będzie to któryś z meczy: Liverpool-Deportivo i Leverkusen-Roma. Powód: Polacy :x
Przeciez ktos napisal ze mecz Juve-Bayern bedzie w tvp a ty wyjezdzasz tu z jakimis romami :?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Andryk
- Juventino
według mnie to bardzo dobra wiadomość. Mam nadzieje, że Juve pokaże klase w tym meczu, ponieważ wiekszość ludzi nie tylko kibice Juve beda ogladać i wreszcie zobaczą, że Juve jest najlpesze na swiecie!!! 8)
Jedno mnie jeszcze ciekawi kto bedzie komentowal mecz Juve - beyern ( ja cicho licze na Szpakowskiego!!! 8)
)
Jedno mnie jeszcze ciekawi kto bedzie komentowal mecz Juve - beyern ( ja cicho licze na Szpakowskiego!!! 8)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się z kolegą. Mecz będzie oglądało pół Polski, większość naszych znajomych itpAndrewtbg pisze:według mnie to bardzo dobra wiadomość. Mam nadzieje, że Juve pokaże klase w tym meczu, ponieważ wiekszość ludzi nie tylko kibice Juve beda ogladać i wreszcie zobaczą, że Juve jest najlpesze na swiecie!!! 8)

Innego wyjścia nie widzę. To musi być żywy i emocjonujący komentarz. Taki potrafi zapewnić nam tylko Szpak! 8)Andrewtbg pisze:Jedno mnie jeszcze ciekawi kto bedzie komentowal mecz Juve - beyern ( ja cicho licze na Szpakowskiego!!! 8))

- booyak
- Juventino
Wreszcie :!: Tak myślałem zaraz po losowaniu grup LM że TVP pokarze jeden z meczy Ajax-Juve, Bayern-Juve... Miałem nadzieje że będzie to ten drógi mecz gdyż nie przypominam sobie żeby Juve grał z Bayernem ostatnimi czasy...
★ ★ ★