Ajax - Juventus 0:1 (LM)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 19:33

PABLO pisze:a bedzie gdzies transmisja ??
Canale 5

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 20:36

W tym mecze bede kibicowal ajaxowi :D gdyz jest to moj ukochany klub juve jest tuz tuz zanim ale jednak to ajax najbardziej kocham :-D niestety czuje ze juve wygra 2-0 i zlataN strzeli bramke ale mam nadzieje ze ajax i juve wyjdzie z grupy

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:40

No a więc zwycięstwo... :) :)

Nie wiem jak wygladał obraz gry, ale sądząc po wyniku nie było łatwo..
Nedved poraz kolejny błysnął i cześć mu za to.
Zobacze jutro w powtórce na Polsacie Sport i jestem ciekaw jak grał Zlatan.

Ale pewnie i tak świetnie.... Pozdrowienia i ..

FORZA JUVE..

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:41

Udało się!Pierwszy mecz Ligi Mistrzów mamy za soba;pokonalismy Ajax na wyjeździe 1-0 po bramce Nedveda.Nie jest to może wysoka wygrana,ale na tym etapie rozzgrywek liczą się przede wszystkim zwycięstwa i co za tym idzie punkty.Start się udał,choć z tego co czytałem nie było łatwo,w końcu Ajax to klasowa drużyna i na mecz z Juventusem była dodatkowo zmobilizowana.Pech Capello do Ajaxu chyba się już skończył :twisted:

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:46

no i już po... 3 pkt. są... ale się wkurzyłem, jak w pewnym momencie ujrzałemna ekranie "usługa niedostępna" :evil: jak oni mogą cholera w czasie meczu kodować... na szczęście mogłem zobaczyć brameczkę Nedveda... wg. mnie mało widoczni byli Emerson(jakoś mało włączał siędo ofensywy), Zlatan(cosik tam próbował, ale nic mu nie wychodziło - to pewnie trema :? )... z tego co widziałem, to niech się Camor w łeb puknie z tymi groźbami, że odejdzie... grał poprostu fatalnie... asysta zupełnie z fuksa... no ale zobaczymy co będzie... mimo wszystko FORZA JUVE :!:

Obrazek
sebekq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:48

no i się skończyło 1:0 dla Naszych :lol: nic wielkiego ale 3 pkt są i to się liczy, i czekamy na następny meczyk......

JUVE... aż po zycia kres!!!
stanger

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:53

Trzeba się cieszyć z trzech punktów 0-1 dla JUVE Bramka Nedveda !!! Jest super to był ważny mecz punkty na wyjeżdzie są bardzo cenne dla póżniejszego układu tabeli . Myśle ze wszystko rozegra się jednak miedzy Juve i Bayernem także trza poczekać na te pojedynki one zadecydują o 1 pozycji w tabeli ... takie jest moje zdanie ....

FORZA la Juve !!!!!!

FORZA JUVE !!!!!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:54

Jestem ogromnie zadowolny ze zwycięstwa, odniesionego nad Ajaxem, na tak trudnym terenie, w tak ważnym meczu.
Zainkasowlaiśmy 3 pkt. w chyba najtrudniejszym meczu grupowym. Znów błysnął fenomenalny Nedved. Początek więc wymarzony! Teraz 2 mecze u siebie, które już praktycznie rzesądzą o naszym awansie :twisted:
Czekam na skróty, zobaczę co chłopaki grali :)
Szkoda, że Zlatan nic nie strzelił. Ponadto, jego nazwisk pojawiało się dosyś rzadko...jednak napewno miał klka ciekawych akcji. Pozatym to dopiero jego 2 mecz w JUVE.... :wink:

GRAZIE JUVE :!:

Obrazek
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:56

Ważne że trzy punkty są w turynie ale trzeba podziękowac słupkowi i Buffonowi bo kilka sytuacji bylo groźnych .A co do formacji przednich
Najlepszy był Pavel ,starał się Alex oraz Zlatan widać że jeszcze nie rozumi gry Juve do końca .Camoranesi powinien obecnie grzac ławe grał słabo ,a asysta z przypadku Ruben Olivera dla mnie w pierwszym składzie jak wszedł to od razu ładnie dwa razy strzelił ,i potrafił pograć troche dłużej piłką .Zlatan też pod koniec trzymał piłke by dac odpocząć obronie .
Z czego się ciesze że zagraliśmy na zero!!! :D :D :D .Jest to wazne bo daje pewność obrońcom .Może to nie na temat ale nie umiem się powstrzymać:
Bayer - Real M. 3 - 0
Roma - Dynamo K. 0 - 1
FORZA JUVE!!!!
AVE JUVE!!!!!!

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:57

BRAWO :!: Szczerze mówiąc obawialem się że Ajax pokona Juve... na szczęscie się myliłem i Juve zgarnęło 3 :D Za mniej więcej godzinę będą skróty na TVP to zobacze jak sobie radzili :-D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
marcin olczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:58

Gratulacje dla JUVE!!! Na pewno zagrali iękny mecz!!! Takie klasyki jak Juve-Ajax powinni dawać w publiczej!!! Już się nie mogę doczekać skrótów!!! Szkoda,że Treze nie zagrał...
Coś czuję,że w końcu przyuszedł sezon Starej Damy!!!
DO BOJU JUVENTUS!!! :-D

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 22:59

Jest bardzo dobrze mamy 3 pkt. , niestety nie wiem jak wygladał przebieg gry , przez co nie moge ocenic jak zagrało juve, ale samo zwyciestwo cieszy , a sczegolnie z takim rywalem jak Ajax .
Patrzac na wszytkie mecze pierwszej rundy LM , mozna byc zadwolonym z postawy juve . bo przeciez co mają mowic kibice Realu ( przegrana 3-0 , znakomity mecz Krzynówka ) i Manchesteru ( zremisowali 2-2 , ale przegrywali juz 2 -0 z Lyonem) .
Szczególnie ciezy mnie fakt ze w pierwszych dwóch meczach o stawke strzeliliśmy 4 gole i żadnego nie stracilsmy ,być moze znowu wróci ta magiczna defensywa z przed dwóch lat i bedzie ona postrachem całej Europy .

robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 23:01

nom i wygralismy ale szlag mnie trafia krew zalewa ze w TVP dali mecz Liverpool As Monaco płakac sie chce ludzie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> państwowka zamias dawac najciekawsze mecze daje mecze z polakami w składzie cos chyba nie tak w tym jest chche ogladac najlepsze spotkania a nie LM sredniakow sorry jak ktos czuje sie urazony ale Liverpoolu i As Monaco do poteg nienaleza moim zdaniem mecz Ajax Juve był najlepszy w tej kolejce no ale TVP jest lepsza i musby wybrac inny ciekawi mnie co zobaczymy za 2 tygodnie jakie spotkanie mam nadzieje ze bedzie to Bayer Juve oby tak było !! :twisted:

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 23:19

Dobry początek, zwycięstwo 1:0 na bardzo trudnym terenie daje powody do radości. Na temat gry i występu poszczególnych piłkarzy nie będe się wypowiadał bo nie widziałem meczu szkoda że Canale5 zakodowali. Teraz czekam na skróty.
P.S Ciekawe czy Roma w tym sezonie zagra jeszcze w pucharach po trafieniu Friska przez jednego z kibiców nożem, pamiętamy Baggio i Wisłę.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 00:44

Amsterdam zdobyty:). Czas na drugą stolice , a potem trzecią stolice ( bawarii:)). 3 pkt , to był cel i został osiągniety . Po obejrzeniu skrótu musze powiedzieć że Del Piero , Camoranesi i w końcu Nedved wypracowali te akcje koncertowo i jeszcze ten strzał Pavla , coś pięknego.

Tak troche poza tematem , gole Krzynówka , Barosa , Nedveda i Gavrancic'a fenomenalne :-D

Zablokowany