Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No Rybeq alfabet przedniej jakości. Szkdoa, że tak póżno go wrzuciłeś ale warto było czekać. Napisany od serca co najwazniejsze. Jak się zaczyna czytać, nie można się oderwać. Naprawdę kawał dobrej roboty, gratuluję. Ogólnie zabawa nabiera coraz więcej kolorów. Naprawdę pomysł jak narazie wypala w 100% a i jakoś dyskusji jest zawieszona na najwyższej poprzeczce.
A literę ,,U'' ominełeś czy nie mogleś nic wymyślić?
Tak się składa, że też mialem z nią bardzo duże kłopoty 8)
Czekamy na Ironka

A literę ,,U'' ominełeś czy nie mogleś nic wymyślić?

Czekamy na Ironka

Musiałes to napisać? :-D Jaki fanclub, ja przecież gram dopiero w juniorach starszych Lublinianki a nie JUVE 8)Rybeq pisze:...uwielbiam sie smiac. we wszystkich dostrzegam cos smiesznego, a to w fan clubie dragona,
E tam. Na ,,H'' i ,,J'' nie byłeś orginalniejszy ode mnie 8)Rybeq pisze:...M-usic - mialo byc muzyka ale : po angielsku brzmie madrze to 1, 2 drags mial muzyka, a ja jestem inny niz wszyscy :>

- Ironek
- Juventino
No Ironek myśliTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Czekamy na Ironka![]()

zyczcie mi powodzenia

- Ironek
- Juventino
Oj Filipku FilipkuPhilby pisze:Ludzie ja tez bym chcial sie zglosci do tej zabawyWystarczy tylko powiedziec ZGLASZAM SIE i juz?:P bo ja bardzo chciec
Pisalem to juz wczesniej ale moze nikt nie zauwazyl

Przeczytał byś 1 post to byś wiedział

Jak się zgłosiłeś, to teraz musisz czekać na swoją kolej...
w ankiecie są 4 osoby, 2 które zajeły miejsca w poprzedniej ankiecie 2 i 3, jedna która się zgłosiła (1 z listy) oraz jedna którą wybierze Sarsik

Więc teraz pozostaje Ci czekać na swoją kolej

- AgisDeluxe
- Juventino
nono...rzeczywiscie zaczyna sie robic ciekawie:]... znajac moje szczescie to zanim ja zostane wylosowany to ludzie juz opisza wszystkie slowa z alfabetu :] ..ale lubie czytac..wiec pozostane na razie przy tym... :-D
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Brawo dla Dragona i Rybeq :!: :!: Jestem pod wielkim wrazeniem :!: zdania sa przemyslane i wlozyliscie w nie cale swoje serce :!: jeszcze raz brawa :!:
teraz przydalaby sie dziewczyna np. Maggie Del Piero :-D jestem ciekaw jak to opisalaby to plec piekna :!:
Dragon- widze ze bardzo poszukujesz swojej drugiej polowki
teraz przydalaby sie dziewczyna np. Maggie Del Piero :-D jestem ciekaw jak to opisalaby to plec piekna :!:
Dragon- widze ze bardzo poszukujesz swojej drugiej polowki

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- Bad_Magick
- Juventino
Ja zagłosowałem na Azzurre, pomimo roznicy pogladow co do boskiego Roberto
Jej posty az milo jest czytac. Przejrzystosc, styl, a przede wszytskim silne wlasne zdanie. No a po drugie, jak juz ktos napisal, przydalaby sie wypowiedz plci pieknej
.
Co do dotychczasowych alfabetow, to chyba nie bardzo jest po co komentowac. Przy tym wszystkie moje słowa to 'vanitas vanitatum et omnia vanitas'.

Co do dotychczasowych alfabetow, to chyba nie bardzo jest po co komentowac. Przy tym wszystkie moje słowa to 'vanitas vanitatum et omnia vanitas'.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pemek pisze: Dragon- widze ze bardzo poszukujesz swojej drugiej polowki

Ale walka.....Maggie,Alexxxx i DjJuve po 16 głosów, azzura 15. Ciekaw jestem kto wygra.

- azzurra
- Qualità Juventina
Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu 
Co Ty na to Maggie? :twisted:
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no ty nie pytaj Maggie tylko wrzucaj linkazzurra pisze:Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu

- Lypsky
- Juventino
Oj uwazaj bo ja opublikuje mojeazzurra pisze:Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu

A jestem majstrem Polski

Na powaznie dzieki dla wszystkich ktorzy mnie wsparli swoimi glosami i jeszcze jedno.
Jesli tym razem mi sie nie uda to rezygnuje (o ile nie zajme ostatniego miejsca

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Rybeq
- Juventino
u gdzies sie zapodzialoGdyby bylo "U" bylo by idealnie

albo sam w jakis sposob skasowalem...
co tam

socjalista ? :]flustruje wypowiedź na litere K
teraz tak gwoli wyjasnienia :>Rybeq się doczekaliśmy <jupi> myślałam, że się nie doczekam ale udało się!!!
alfabet byl gotowy w czwartek :] ale sobie obmyslilem ze wyczekam do konca

normalneWogóle to pierwsze zdanie zmnie zdziwiło. Myśałam że jesteś starszy

ale i tak najweselej jest jak ktos mysli ze facecik z avatara to ja :>
musialem :]Musiałes to napisać?
"marnosc nad marnosciami, i wszystko marnosc" . po polsku brzmi rownie madrze :]'vanitas vanitatum et omnia vanitas'
coz... masz prawo tak myslec :]
gdybym ja opublikowal to zaraz bylbym najwiekszym idolem :]Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Pawciosss
- Juventino
heh. Ale z Ulissesem i tak pewnie byście nie wygrały :twisted:azzurra pisze:Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu
w każdym razie czekamy na zdjęcia

EDIT: no proszę - zwieszka neta i od razu dwie osoby mnie z postem wyprzedziły. Widać ,że temat cieszy się popularnością