Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 14:59

No Rybeq alfabet przedniej jakości. Szkdoa, że tak póżno go wrzuciłeś ale warto było czekać. Napisany od serca co najwazniejsze. Jak się zaczyna czytać, nie można się oderwać. Naprawdę kawał dobrej roboty, gratuluję. Ogólnie zabawa nabiera coraz więcej kolorów. Naprawdę pomysł jak narazie wypala w 100% a i jakoś dyskusji jest zawieszona na najwyższej poprzeczce.
A literę ,,U'' ominełeś czy nie mogleś nic wymyślić? :) Tak się składa, że też mialem z nią bardzo duże kłopoty 8)

Czekamy na Ironka :D
Rybeq pisze:...uwielbiam sie smiac. we wszystkich dostrzegam cos smiesznego, a to w fan clubie dragona,
Musiałes to napisać? :-D Jaki fanclub, ja przecież gram dopiero w juniorach starszych Lublinianki a nie JUVE 8) :wink:
Rybeq pisze:...M-usic - mialo byc muzyka ale : po angielsku brzmie madrze to 1, 2 drags mial muzyka, a ja jestem inny niz wszyscy :>
E tam. Na ,,H'' i ,,J'' nie byłeś orginalniejszy ode mnie 8) :wink:

Obrazek
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 15:07

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Czekamy na Ironka :D
No Ironek myśli ;) narazie zatrzymałem się na B :P ale przeskocze to i będę pisał dalej, a to co mi zostanie to na końcu sobie wymyślę. Dopiero teraz jak sam musze pisać alfabet, widzę jak ciężkie jest to zadanie, a po przeczytaniu alfabetów Dragon'a i Rybeq'a popadłem w kompleksy i jestem w totalnym szoku, bo wiem, że mój alfabet napewno Wam nie dorówna, ale możecie być pewni, że będzie szczery w 100 % :)

zyczcie mi powodzenia :)

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 15:14

Ironek- powodzenia :D Alfabety sa piekne najbardziej podobalo mi sie E-lokwancja :D Tez bardzo lubie te haslo. Postaraliscie sie bardzo , gratulacje :D

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 15:59

Ludzie ja tez bym chcial sie zglosci do tej zabawy :P Wystarczy tylko powiedziec ZGLASZAM SIE i juz?:P bo ja bardzo chciec :D Pisalem to juz wczesniej ale moze nikt nie zauwazyl :P

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 16:03

Philby pisze:Ludzie ja tez bym chcial sie zglosci do tej zabawy :P Wystarczy tylko powiedziec ZGLASZAM SIE i juz?:P bo ja bardzo chciec :D Pisalem to juz wczesniej ale moze nikt nie zauwazyl :P
Oj Filipku Filipku ;)
Przeczytał byś 1 post to byś wiedział ;) (leniu :P )
Jak się zgłosiłeś, to teraz musisz czekać na swoją kolej...
w ankiecie są 4 osoby, 2 które zajeły miejsca w poprzedniej ankiecie 2 i 3, jedna która się zgłosiła (1 z listy) oraz jedna którą wybierze Sarsik :)
Więc teraz pozostaje Ci czekać na swoją kolej ;)

AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 18:00

nono...rzeczywiscie zaczyna sie robic ciekawie:]... znajac moje szczescie to zanim ja zostane wylosowany to ludzie juz opisza wszystkie slowa z alfabetu :] ..ale lubie czytac..wiec pozostane na razie przy tym... :-D

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 18:11

Brawo dla Dragona i Rybeq :!: :!: Jestem pod wielkim wrazeniem :!: zdania sa przemyslane i wlozyliscie w nie cale swoje serce :!: jeszcze raz brawa :!:
teraz przydalaby sie dziewczyna np. Maggie Del Piero :-D jestem ciekaw jak to opisalaby to plec piekna :!:

Dragon- widze ze bardzo poszukujesz swojej drugiej polowki :D

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 19:04

Z wielką przyjemnością przeczytałem oba alfabety ,a zapewne niedługo będzie i trzeci. No narazie trzymacie poziom ;)
A w ankiecie trwa zażarta walka :) Największa jak narazie.

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 19:34

Ja zagłosowałem na Azzurre, pomimo roznicy pogladow co do boskiego Roberto :) Jej posty az milo jest czytac. Przejrzystosc, styl, a przede wszytskim silne wlasne zdanie. No a po drugie, jak juz ktos napisal, przydalaby sie wypowiedz plci pieknej :wink: .

Co do dotychczasowych alfabetow, to chyba nie bardzo jest po co komentowac. Przy tym wszystkie moje słowa to 'vanitas vanitatum et omnia vanitas'.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 19:37

Pemek pisze: Dragon- widze ze bardzo poszukujesz swojej drugiej polowki :D
:D Już znalazłem, Juventus 8) A tak poważnie to raczej nie. Chyba zbyt wiele razy to podkreśliłem, chociaż...z tego co pamiętam bodaj 2 i do tego nie wyraziłem tego tak dosłownie :P Ale co będe się wymigiwał. Powiem szczerze, ze nie szukam bo nie widzę sensu. Albo przyjdzie sama albo nie. W tej kwestii jestem zdany tylko i wyłącznie na los, aczkolwiek jakby co mogę mu dopomóc 8)

Ale walka.....Maggie,Alexxxx i DjJuve po 16 głosów, azzura 15. Ciekaw jestem kto wygra.

Obrazek
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 19:43

Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu :wink:

Co Ty na to Maggie? :twisted:

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 19:54

azzurra pisze:Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu :wink:

no ty nie pytaj Maggie tylko wrzucaj link :P I choć ja już zagłosowałem (nie na kobitke :wink: ) to może kogoś przekoncie swoimi zdjęciami. A jeżeli nie chcecie ich publikować to dajcie mi na priv albo na maila :D :D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 20:03

azzurra pisze:Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu :wink:
Oj uwazaj bo ja opublikuje moje :D
A jestem majstrem Polski :D wiec zapewne kobiety ze wszystkich for internetowych przylecialyby migiem zeby mnie wesprzec :D Taki Dj-ej nie trafi sie czesto :D

Na powaznie dzieki dla wszystkich ktorzy mnie wsparli swoimi glosami i jeszcze jedno.
Jesli tym razem mi sie nie uda to rezygnuje (o ile nie zajme ostatniego miejsca :D ).Trza dac szanse innym,ja mialem ich trzy i tyle juz wystarczy.Jak to sie mowi do trzech razy sztuka a pozniej niech inni proboja swoich sil :) Wiec jezeli na koniec zajme 2 lub 3 lokate na moje prosze dac kogos nowego (moj kandydat Slim ktory nie moze sie doczekac :D ).Zycze powodzenia moim rywalom a zarazem kolegom i kolezanka (nio i zonie :D ) :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 20:03

Gdyby bylo "U" bylo by idealnie
u gdzies sie zapodzialo :P
albo sam w jakis sposob skasowalem...
co tam :P
flustruje wypowiedź na litere K
socjalista ? :]
Rybeq się doczekaliśmy <jupi> myślałam, że się nie doczekam ale udało się!!!
teraz tak gwoli wyjasnienia :>
alfabet byl gotowy w czwartek :] ale sobie obmyslilem ze wyczekam do konca :P (marketing ;) ) mial byc o 23 59, ale oczka sie kleily do snu :P
Wogóle to pierwsze zdanie zmnie zdziwiło. Myśałam że jesteś starszy
normalne :P wiekszosc odbiera mnie jako czlowieka a pare latek starszego :>
ale i tak najweselej jest jak ktos mysli ze facecik z avatara to ja :>
Musiałes to napisać?
musialem :]
'vanitas vanitatum et omnia vanitas'
"marnosc nad marnosciami, i wszystko marnosc" . po polsku brzmi rownie madrze :]
coz... masz prawo tak myslec :]
Myślę, że gdybyśmy z Maggie opublikowały tutaj nasze zdjęcia to zotawiłybyśmy męską konkurencję w pokonanym polu
gdybym ja opublikowal to zaraz bylbym najwiekszym idolem :]

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2004, 20:05

heh. Ale z Ulissesem i tak pewnie byście nie wygrały :twisted:
w każdym razie czekamy na zdjęcia :D

EDIT: no proszę - zwieszka neta i od razu dwie osoby mnie z postem wyprzedziły. Widać ,że temat cieszy się popularnością :)

Zablokowany