Ideał kobiety
- Gotti
- Juventino
Jak dla mnie najpiękniejsza jest i zawsze będzie Monica Bellucci.
Spójrzcie i ocencie te piękność:
http://www.tapety.dnc.pl/displayimage.p ... =2&pos=133
Spójrzcie i ocencie te piękność:
http://www.tapety.dnc.pl/displayimage.p ... =2&pos=133
- BOOM
- Juventino
hmm........ ideal kobiety...... widze, ze kazdy jakis ma, a ja nie
dla mnie kazda kobieta jest inna i na swoj sposob piekna (ale romantyk ze mnie
). Ale jesli mialbym wybierac to (jako ze POLKI SA NAJPIEKNIEJSZE
co kazdy wie ;p ) wybralbym Joasie Brodzik (wersja z blond wlosami
). Naprawde jest przecudowna.... extra figura, cudny tyleczek
, przepiekny usmiech i spojrzenie
no i oczywiscie ksztaltny biust :twisted: (tak ogolnie to nie lubie jakis wielgachnych biustow, ale wole to niz praktyczny brak
).

- Lypsky
- Juventino
Tak, tak, widzimy i nie mozemy wyjsc z podziwu. Powinienes sobie jeszcze na czole napisac "kocham cie Asiu"wojti-s pisze:Ideał kobietyHm...rzekomo ideałów nie ma ale ja wiem, że jeden jest napewno:D Któż to taki
![]()
![]()
Odpowiedź jest bardzo prosta => wystarczy spojrzeć na mój podpis :twisted:

pozdro dla Asi

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- przemajuve3f160
- Juventino
dla mnie ideałem kobiety jest ELISHA CUTHBERT
po prostu nic dodać nic ująć. Jest śliczna zarazem inteligenta i ma jeszcze w sobie ten urok hmmm coś pięknego 8) 8) bardzo spodobała mi się w roli w filmie The girl next door czyli Dziewczyna z sąsiędztwa
jej uśmiech i w ogóle.Na prawde cud kobieta 

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- ossy
- Juventino
nie załamuj siętrampkarz pisze:po wielu przykrych doswiadczeniach odpowiedz moze byc tylko taka: kazda ktora mnie zechce.

hmm, dla mnie jest to moja dziewczyna, i jak dla mnie ma tylko jedną wade, kibicuej milanowi

Choć nic dodać nic ująć jest laska gigiego
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Dagmara
- Juventino
- Johnny777
- Juventino
Podejżewam że jakbyś zobaczył wojti-s'a to jego mina wystarczyła by za napis a wyrażała by to samoDjJuve pisze:Tak, tak, widzimy i nie mozemy wyjsc z podziwu. Powinienes sobie jeszcze na czole napisac "kocham cie Asiu"wojti-s pisze:Ideał kobietyHm...rzekomo ideałów nie ma ale ja wiem, że jeden jest napewno:D Któż to taki
![]()
![]()
Odpowiedź jest bardzo prosta => wystarczy spojrzeć na mój podpis :twisted:
![]()
pozdro dla Asi

- SonGopik
- Juventino
Chyba kazdy zakochany widzi ideal kobiety w swojej dziewczynie
Kiedys dla mnie symbolami kobiecosci byly Angelina Jolie itp., ale teraz mam swoja ukochana dziewczyne i tylko ona dla mnie sie liczy...
1,70 cm wzrostu, wlosy - proste, ciemny blond, niebieski oczka i przepiekny usmiech.

1,70 cm wzrostu, wlosy - proste, ciemny blond, niebieski oczka i przepiekny usmiech.
- Pirlo
- Juventino
Co do tych ideałów to na stronce www.bajer.pl mozecie sobie pooceniac i pokomentowac polskie dziwewczyny...oczywiscie ubrane

- Gregor del Ptasior
- Juventino
Angelina olie ???
Lol. Jak dla mnie jest fatalna!!! Nie lubię sztucznych lasek!!! A poza tym nie podobają mi się jej sztuczne usta. Ma fajniutkie duże piersi i rzeczywiście niezłą figurkę, ale to wszystko. Oczywiście jak na mój gust. Ja lubię niskie (poniżej 165cm), średnio szczupłe (nie znoszę kościstych anorektyczek. Kobieta MUSI mieć troszeczkę ciała), ale też nie grubawe, biust - troszke większy niż średni... ale nie olbrzymi. No i to co uwielbiam na maxa... Śliczniutkie wcięcie w talii !!! No... A wogóle to moim ideałem jest moja kochana Kobieta, którą pozdrawiam serdecznie !!!
APEL:
MÓWMY GŁOŚNE "NIE" SZTUCZNOŚCI, SILIKONOWI I INNYM ANOMALIOM !!!

APEL:
MÓWMY GŁOŚNE "NIE" SZTUCZNOŚCI, SILIKONOWI I INNYM ANOMALIOM !!!
- mare_imbrum
- Juventino
Monica Bellucci. Oddam lewa nerkę i pół wątroby, jak mnie z nią zamkniecie sam na sam w pokoju. Urocza jest też Jessica Alba. ŚŁiczne stworzonko. Poza tym nie mam nic przeciw Angelinie. Dorzuce jeszcze Sandre Bullock. Z Polek-Renata Gabryjelska i Agnieszka Włodarczyk.
Mój typ to piwnooka brunetka o dłuuuuuuuugich włosach(do samej ziemii...?) i duuuuuuuuuuużych oczach(na pół twarzy;). Niezbyt wysoka, filigranowa brunetka. Jeśli jest gdzieś taka-upraszam o kontakt...
Mój typ to piwnooka brunetka o dłuuuuuuuugich włosach(do samej ziemii...?) i duuuuuuuuuuużych oczach(na pół twarzy;). Niezbyt wysoka, filigranowa brunetka. Jeśli jest gdzieś taka-upraszam o kontakt...