Kto ma dziewczyne/ narzeczoną/żone a kto jest single?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 23:31

azzurra pisze:ZROZUMIEĆ KOBIETY

Spełniam życzenie kolegi i tłumaczę - darujcie sobie, szkoda czasu. My same się nie rozumiemy. Ja nie rozumiem nawet samej siebie, a o koleżankach nie wspomnę :)
Zawsze powtarzam, że prwdziwa kobieta mówi jedno, myśli drugi a robi trzecie. I tak właśnie jest. Ale jak już traficie na swoja drugą połowę, to problem zrozumienia sam zniknie, bo wtedy będziecie nadawać na tych samych falach i komunikacja nie będzie już tak problematyczna.
jedna koleżanka mi tak powiedziala "dziewczyny chca tego, na co nigdy bys nie wpadł i tego czego nie mogą miec" to tesh prawda :?: :D
przecież to jakiś wałek jest
-skąd one mogą wiedzieć ,że nie mogą mieć
-i skąd mam wiedzieć ,ze jak jednak na to wpadnę to jest właśnie to :D

THX dla Azzury i Maggie za "wyjaśnienie" :D
azzurra pisze:Acha, i jeszcze jeden madry cytat mojego ulubionego Gabriela Garci Marqueza, dla wszystkich tych, którzy się czują niewystarczajaco kochani i doceniani: "To, że ktoś nie kocha nas tak, jakbyśmy tego chcieli, nie oznacza wcale, że nie kocha nas z całego serca i ponad wszystko".
pikne - zapisze se i będe powtarzal przed snem :D

a co do tych złotych myśli to jeszcze taki cytat(oszalalem czy co :?: :D )
"Nigdy nie przegam okazji, by powiedzieć komuś, że go kochasz" :D
azzurra pisze:Życzę każdemu tej drugiej połowy...
a Ty jush ją znalazłaś :wink:

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2004, 00:08

Alexa Del Piero pisze:Maggie i DJ życze udanego pożycia małżeńskiego. Moge przyjść na ślub? :)
Przeciez my wszyscy na niego idziemy:P

sebekq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2004, 10:32

no niestety ale podnosze statystyki :cry: ja tez jestem sam...
mam tylko nadzieje ze w wakacje sie cos wydarzy aby to zmienic.

JUVE... aż po zycia kres!!!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 lipca 2004, 14:03

azzurra pisze: P.S. Mój chłopak jest ode mnie młodszy o 2,5 roku i dobrze nam z tym. I oby tak dalej :D Trzymajcie za mnie kciuki :wink:
trzymamy mocno kciuki :wink: wkońcu jesteś jedną z niewielu osób na tym forum, która ma swoją "drugą połówke".

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2004, 14:27

UlTrAs pisze:
azzurra pisze:
trzymamy mocno kciuki .
Wielkie dzięki za trzymanie kciuków. Za 50 lat wyedytuje ten post i się dowiecie.... Pewnie wszyscy będziecie wtedy musieli zrobic podobnie i z całą pewnością będziecie wtedy w jakiś związkach, otoczeni gromadką dzieci i wnuków. Czego sobie i Wam życzę :D
Ostatnio zmieniony 16 marca 2005, 17:39 przez azzurra, łącznie zmieniany 1 raz.

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2004, 17:44

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Michał Wachacki pisze:Mam nadzieję, że Bóg kiedyś mi to wynagrodzi.
Napewno. Rok temu identyczne słowa powiedzialem mojemu przyjacielowi. Miał różne rozterki z dziewczynami, jak zresztą każdy. Powiedzialem dokładnie ,,Zobaczysz, Bóg Ci to wynagrodzi''. Niespełna miesiąc temu poznał kobietę życia (moją koleżnakę). Za 2 tyg. wybije roczek. Mimo, iż mają niespełna 18 lat, jestem pewien, że zobaczę ich przy ołtarzu :wink:
Para ideał!
Dokładnie tak powiedział Smoczuś i tak sie stało!:) Kazdy z nas chce w zyciu być szczesliwym, kochac i być kochanym, jedni cierpia dlugo szukajac wciaz tej jednej jedynej osoby z ktora chce byc juz do konca( tak było w moim przypadku, az w kocnu znalalem:) ) inni z kolei wcale nie musza cierpieć, poprostu znajaduja odrazu:) Zycze kazdemu z was by spotkało was takie szczescie jak mnie, samotnosc jest najgorszym nieszczesciem jakie moze nam sie przydazyc, nic innego nie uszczesliwia nas jak szczere uczucie drugiej osoby, to lek na każde zło!!

P.s Witam wszystkich na Forum!

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2004, 17:05

Nie no po przeczytaniu wiekszosci waszych postów to moze zmienimy ten temat na "Kącik złamanych serc". Cóż mnie moja bejbe rzuciła 14 lutego (też wybrała termin), no ale nic, moje serce i tak nalezy do kogo innego, lcz problem lezy w tym ze ona kocha mojego przyjaciela, nizł syf nie :roll:
Ale wyluz ludzie, kobitki to kobitki. :D

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2004, 18:46

O swoich rozterkach milosnych juz chyba gdzies pisalem. Zreszta to nie ma znaczenia. Mam tylko jena informacje dla Was: Pierwsza kobieta Napoleona byla prostytutka z Paryża 8) . A jak skonczyl :D .

Damianek jestem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2004, 20:07

Ja jestem wolny, wolny i jeszcze raz walny 17-latek.
Jeśli są chętne wolne, mogą być zajęte :-) dziewczyny nieomieszkam spróbować. Ale nie jest tak źle, jednakże może być znacznie lepiej.

Damianek jestem :-)
Michał Wachacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2004, 12:17

Sting pisze:Cóż mnie moja bejbe rzuciła 14 lutego (też wybrała termin), no ale nic, moje serce i tak nalezy do kogo innego, lcz problem lezy w tym ze ona kocha mojego przyjaciela, nizł syf nie :roll:
Ale wyluz ludzie, kobitki to kobitki. :D

Mnie też moja dziewczyna zostawiła 14 lutego i podobnie jak w twoim przypadku dla kumpla :( :( :(

!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
Dario

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2004, 13:02

Hmmm czuję się tu dość dziwnie, z moją dziewczyną jestem już 2 lata 2 miesiące i 10 dni. Jest ode mnie starsza niecałe 2 lata, jest śliczną, średniowysoką blondynką z niebieskimi oczętami. To moja pierwsza miłość więc wciąż się jeszcze uczę "być z nią". Czasem jest dobrze czasem gorzej ale tak musi być. Już zacząłem myśleć o zbieraniu kasy na pierścionek koniecznie z brylantem, może już w sierpniu mi się uda. A jeśli nie to "ułani werbują, strzelcy maszerują - zaciągnę się" :-D A dla wszystkich, którzy nie potrafią zrozumieć języka kobiet znalazłem w sieci ---> www.monolith.pl/www/dekoder.htm to naprawdę działa, tylko trzeba o tym pamietać :-D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2004, 18:11

Philby pisze:
Alexa Del Piero pisze:Maggie i DJ życze udanego pożycia małżeńskiego. Moge przyjść na ślub? :)
Przeciez my wszyscy na niego idziemy:P
Hehe..czyli III zjazd JuvePoland w Rudzie Śl. na ślubie? :D

Może dorzucę tu swoje trzy grosze...Swoje odczekałem w oczekiwaniu na Kogoś Bliskiego, potem się doczekałem, a teraz życie mi się wywróciło do góry nogami i nabrało niesamowitego tempa ale już zupełnie z Inną Osobą :twisted:
Wiem jak to jest kiedy się nie ma nawet do kogo gęby otworzyć. Ale naprawdę zobaczycie że jak już spotkacie właśnie Ją czy Jego, to stwierdzicie że warto było czekać :)
Powodzenia w poszukiwaniach! :)

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 11:20

A ja mam dziewczyne !! 8) NNAzywa sie Asia i jest swietna!! Przynajmniej mam z kim do kina i na bilard chodzic!! no i na kregle oczywiscie !! :P :P Asia K>C!!!!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 12:25

Widze, że z tematu zrobił sie kącik złamanych serc.
Ja jak wiekszość tutaj jestem sam, lecz trzeba przyznać, że z własnej winy. W zyciu miałem wiele dziewczyn, które mi sie podobały, lecz nifdy nie wychodziło z tego cos poważniejszego.
Najdziwniejszy przypadek spotkał mnie jednak jakis miesiąc, może i nawet dwa miesiace. Wszystko było to po zjeździe w Lednicy. Już na sam koniec poznałem dziewczyna - nawet ładna, fajnie sie z nia gadało, ale dla mnie to było tyle - nie oczekiwałem nic wiecej. Po dwóch dniach kumpel wpada do mnie i mówi, że ona była u niego (nie wiem dla czego poszła do niego, ale to juz jej problem) i miał ze mna zagadać, czy nie chcem z nia chodzić. Czułem sie bardzo dziwnie, bo po raz pierwszy to dziewczyna sie mnie o to pytała. Troche głupio czułem sie mówiąc jej nie, ale jakos poszło. I takim sposobem ciagle jestem sam.

Skoro już jestem przy głosie, to napisze jeszcze cos innego. Z jedną przyjaciólką znamy sie już od ponad 6 lat. Kiedyś myslelismy, że cos z tego może być. Razem postanowilismy jednak, że nie - niech zostanie tak jak jest. Razem spedzamy bardzo duzo czasu - w szkole sie dzimy w jednej ławce, często razem spędzamy czas - ale to tyle, nic więcej. I do wszystkich tutaj: tak tez mozna - wiem przynajmniej, że mam osobe z która zawsze moge szczerze porozmawiać.

Nawiązując jszcze do tego zrozumienia kobiet, to zacytuje moja przyjaciólke, o której piosałem powyżej : "Darek - odpuść sobie i tak ci sie nie uda" i to jest chyba swieta prawda. Nigdy nie zrozumiesz kobiety.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 23:22

howik pisze:ja mialem panne na 4 dni !!!!!okazalo sie ze miala jeszce chlopaka 21 lat ma ten boy a ona ma 17!!!najwazniejsze ze ja wyruchalem!!!!ale kochalem ja a ona mnie oszukiwala
hehe :D Dobre (masz u mnie browca) :D Ja już lepiej tu nic nie mówie bo zaraz będą głupie komentarze.

ODPOWIEDZ