Nowy herb Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Który z herbów bardziej ci się podoba

Nowy
43
33%
Stary
87
67%

Liczba głosów: 130
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 16:57

Jak sam sobie przeczytasz swoje wypowiedzi wcześniejsze to sam dojdziesz które są żałosne a które nie i nie chce sie z toba kłucić bo jesteś za tym samym klubem co ja.... poprostu takie było moje odczucie jak to czytałem i tyle....mam nadzieje że bedziemy przy następnych tematach zgodni i tyle :P

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:02

Zachowujecie się jak małe dzieci. Już niedługo polowa userów będzie miała jako avatar herb... A przecież większośc z nas rozpoznaje się po avatarze :D (zwłaszcza nowych). Nie róbcie szopek...

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:13

Mnie nowy herb się podoba. Jest ładny, ale myśle, że nie powinno być tej zmiany. Bo po co :?: Po to, żeby kibice kupowali więcej koszulek, szlików, breloków itd :?: To chyba nie na tym powinno polegać. Jestem przyzwyczajony do starego herbu, ale i do tego powinienem przywyknąć. Ciekawi mnie tylko jedna recz. Mianowicie czy Ś.P. Umberto Agnelli zanim zmarł wiedział o zmianie, czy też wszystko powstało już po jego smierci :? Tak jak już wyżej napisałem nowy herb mi się podoba. Najważniejsze jest to, że są na nim te same elementy co na starym herbie. Tzn. korona, zebra i oczywiście biało-czarne pasy. Mam nadzieje, że na tym zakończą się te rewolucje. Bo nie daj Boże zmienią nam nazwe jak to niektórzy napisali :shock:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:24

Myślę że iektórzy trochę przesadzają, rozumiem zmieniny herby to sie raczej nikomu nie podoba, ale bez przsady nazwa Juventus i biało-czarne pasy się nie zmienią, przecież Polska miała bardzo wile herbów ale zawsze na tym herbie był orzęł biał na czerwonym tle, tylko orzeł zmieniał sowje kształty, tak samo jest na herbie Juve są pasy, jest korona, jest nazwa, a herb jest "jajowaty" i tego napewno nikt z zarządu Juve i teraz i nigdy nie warzą się ruszyć.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2004, 17:28 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:26

Kiedyś herb Juventusu był okragły :roll:. Więc nie przesadzajmy z tymi wszystkimi detalami w herbie :wink:

Mark

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:39

Nie rozumiem po co ten cały szum... Mi osobiście się podoba nowe logo... jest nowoczesne, przestronne i zawiera wszystkie potrzebne elementy... Nawet jezeli jest pewien sentyment do starego... to chyba nie jest powod do tragiedii... a moze w zwiazku z tym wszyscy nagle zmienią orientację klubową ??

PZU AZS i "Stara Dama"...
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:41

Zenden pisze:Rybeq i dj Juve jesteście żałośni... sami nie znacie dobrze historii a
krytykujecie innych. Zastanówcie sie za nim coś napiszecie, a nie jak wy to robicie najpierw piszecie a potem myślicie ludzie :x

Po za tym herb nowy jest gorszy od poprzedniego, ale to nie herb gra a 11 zawodników na boisku!!!

Pozdro!
Podaj konkretne sytuacje a nie kozaczysz ale bez dowodow 8) Jak czytam wypowiedzi ludzi twojego pokroju-swietnie znajacych historie Juve-az mi smiac sie chce :lol: Nie umiesz pisac mojego nicku??Pocwicz a pozniej pisz na forum 8)
Zenden pisze:Jak sam sobie przeczytasz swoje wypowiedzi wcześniejsze to sam dojdziesz które są żałosne a które nie i nie chce sie z toba kłucić bo jesteś za tym samym klubem co ja.... poprostu takie było moje odczucie jak to czytałem i tyle....mam nadzieje że bedziemy przy następnych tematach zgodni i tyle :P
Czyli ''cykorek'' wycofujesz sie bo okazuje sie ze dowodow brak.Proponuje czasami pomyslec zanim zaatakujesz.Najpierw zbierz konkretnie co tak krzywdzacego napisalismy i pokaz to chlopcze.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:50

po pierwsze: jestem nieco zaskoczony co do niektorych wypowiedzi i wogole ze ta zmiana herbu wywola taka burzliwa dyskusje na forum.
po drugie: mnie osobiscie (jak wiekszosci z was) tez nie podoba sie nowy herb, stary byl o niebo lepszy.
po trzecie: czytalem bardzo dlugo prawie wszystkie wypowiedzi i nie rozumiem jednej rzeczy ?! ktos napisal ze nowy herb to kwestia gustu i przyzwyczajenia. otoz po czesci sie z taka wypowiedzia zgadzam, a tu wiele osob od razu zaczelo mu wypominac ze stary herb to byla historia Juve i ze tak nie mozna, ze to nie jest prawdziwy kibic jak pozwala na zmiane herbu. otoz dlaczego tak sadzicie ?? wszystko sie zmienia: pilkarze, koszulki nawet stadion a coponiektorzy robia "tragedie" z powodu zmiany herbu i to na dodatek niepotrzebnie atakuja "bzdurnymi" wedlug mnie zarzutami. tak nie mozna !!!!!
po czwarte: moze to faktycznie ma symbolizowac nowa ere klubu; a sa elementy ktore na to wskazuja np. zmiana trenera, przebudowa stadionu, budowa nowego centrum szkolenia.... itd. a ponadto wydaje mi sie ze wladze Juve ida z czasem i z moda. chca aby Juve stal sie klubem na czasie, azeby zwiekszyc popularnosc i wiadomo zeby marketing sie zwiekszyl a co za tym idzie kasa.
pozdrawiam

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 18:15

DamKam pisze:po trzecie: czytalem bardzo dlugo prawie wszystkie wypowiedzi i nie rozumiem jednej rzeczy ?! ktos napisal ze nowy herb to kwestia gustu i przyzwyczajenia. otoz po czesci sie z taka wypowiedzia zgadzam, a tu wiele osob od razu zaczelo mu wypominac ze stary herb to byla historia Juve i ze tak nie mozna, ze to nie jest prawdziwy kibic jak pozwala na zmiane herbu. otoz dlaczego tak sadzicie ?? wszystko sie zmienia: pilkarze, koszulki nawet stadion a coponiektorzy robia "tragedie" z powodu zmiany herbu i to na dodatek niepotrzebnie atakuja "bzdurnymi" wedlug mnie zarzutami. tak nie mozna !!!!!
Wymien te osoby i przytocz dokladne fragmenty tych ''bzdurnych zarzutow'' gdzie ktos kogos atakuje ze nie jest prawdziwym kibicem.Podejrzewam ze twoja odpowiedz bedzie podobna jak w przypadku chlopca Zendena.

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 18:33

ojojojojojojojoj
Faceci!!!!! dajcie se ciut luzu bo się pozabijacie!!!! :evil:
Teraz co ja myślę :D
first;) że ciut rozumiem Rybeqa i DjJuve bo ja też tam mam że szkoda mi czegoś do czego się już bardzo bardzo przyzwyczaiłam i smutne kiedy ktoś wg. mojego odczucia prawie depcze moje poglądy i jak on może. No i taka sytuacja mogła zaistnieć podczas zmiany Herbu Juve. :cry:
po drugie :) Ten nowy herb wygląda nieco dziwnie..... taka era komputerowa XXI wieku......... takie to trochę bez uczuć wszystko zrobi komputerek nawet pisankę z naszego Herbu .......
po trzecie :) Świat się zmienia wszystko sie zmienia i nic nie stio w miejscu jakby kroś prześledził dzieje Herby Polski też nie od zawsze był nasz orzełek taki upierzony czy inne takie;) więc trzeba żyć dalej może to faktycznie nowa era Juve. Nowa LEPSZA era ;)

Wystosowuję więc prośbę do wszystkich co sie tutaj tak zawzięcie obrażają nawzajem dajcie se ciut luzu bo to że poobrażacie się anwzajem nie zmieni nic i nie wróci nam starego "Herbiątka" tak przez nas ukochanego i prawie wyrytego w naszych sercach :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 18:50

DjJuve pisze:Zenden napisał:
Jak sam sobie przeczytasz swoje wypowiedzi wcześniejsze to sam dojdziesz które są żałosne a które nie i nie chce sie z toba kłucić bo jesteś za tym samym klubem co ja.... poprostu takie było moje odczucie jak to czytałem i tyle....mam nadzieje że bedziemy przy następnych tematach zgodni i tyle
Czyli ''cykorek'' wycofujesz sie bo okazuje sie ze dowodow brak.Proponuje czasami pomyslec zanim zaatakujesz.Najpierw zbierz konkretnie co tak krzywdzacego napisalismy i pokaz to chlopcze.
Nie "cykorek"tylko jest poprostu mądrzejszy od ciebie.Ja tak samo jak Zenden niechce cie obrażać bo jesteś kibicem mojego ukochanego klubu i nie mów mi "cykorek" jeżeli tylko ktoś popisuje sie wieksza mądrością niż ty.Teraz widać kto jest prawdziwym fanem jeżeli obraża kibiców swojego "ukochanego" klubu.[/quote]

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 18:58

mati__________ pisze:
DjJuve pisze:Zenden napisał:
Jak sam sobie przeczytasz swoje wypowiedzi wcześniejsze to sam dojdziesz które są żałosne a które nie i nie chce sie z toba kłucić bo jesteś za tym samym klubem co ja.... poprostu takie było moje odczucie jak to czytałem i tyle....mam nadzieje że bedziemy przy następnych tematach zgodni i tyle
Nie "cykorek"tylko jest poprostu mądrzejszy od ciebie.Ja tak samo jak Zenden niechce cie obrażać bo jesteś kibicem mojego ukochanego klubu i nie mów mi "cykorek" jeżeli tylko ktoś popisuje sie wieksza mądrością niż ty.Teraz widać kto jest prawdziwym fanem jeżeli obraża kibiców swojego "ukochanego" klubu.
Na jakiej podstawie twierdzisz ze Zenden jest madrzejszy odemnie??Prosze podaj przyklad kiedy to Zenden przewyzszyl mnie inteligencjom??Napisz mi takze kiedy i gdzie obrazilem ktoregos z kibicow Juve??Ja takiej sytuacji sobie nie przypominam.Podejrzewam ze odpowiedz bedzie podobna do DamKama i Zendena czyli takowej brak.Proponuje najpierw przeczytac dokladnie moje wyowiedzi a dopiero pozniej pisac bzdury bo naprawde nie chce mi sie niektorym wszystkiego tlumaczyc.
Maggie Del Piero pisze:Wystosowuję więc prośbę do wszystkich co sie tutaj tak zawzięcie obrażają nawzajem dajcie se ciut luzu bo to że poobrażacie się anwzajem nie zmieni nic i nie wróci nam starego "Herbiątka" tak przez nas ukochanego i prawie wyrytego w naszych sercach :D
Kochana kolezanko nikt sie nie obraza nastapila tylko wymiana zdan co czasami sie zdarza :wink:
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2004, 19:02 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 18:59

DjJuve nie mam zamiaru sie z toba klocic !!!!! Bo mam szacunek do wszystkich kibicow Juve, do Ciebie rowniez !!!!! I uwazam ze kazdy ma prawo do swoich racji !!!!!
pozdrawiam

Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 19:17

To żałosne , jak można zmieniać HERB . To jest symbol klubu . Ale z drugiej strony poprzedni herb , też kiedyś był nowy . To bardzo dziwne , ale przecież to nie zależy od nas . Szefowie Juve robią to dla pieniędzy. Chcą zarobić na tym kasę , no i w porządku , bo jest ona potrzebna , żeby klub mógł odpowiednio funkcjonować . Ale jak już tą kasę zarobią , to niech wykorzystają ją odpowiednio i zainwestują w skład . Bo polityka Nedvedów i zebinów , nie jest najlepsza . Z największym szacunkiem dla mistrza Pavla Nedveda

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 19:24

hmmmm nie jestem zadowolony :? Pomijając że mi nie pasuje do szalika :D to po co to komu>????Stary był fajny, kazdy go znał sie więc miał nalezny respekt :D Nie wiem jak szybko sie przyzwyczaje :?

ODPOWIEDZ