Lotto czy Nike??
- voytaz
- Juventino
Mi bardziej podobają się stroje z Nike, ale Lotto też miało zawsze fajne stroje, pomijając już te z 2002/2003 (bo już wszyscy pisali że świetne i ja się pod tym podpisuję) stroje z sezonu 2001/2002 były bardzo dobre.
Ale chyba najbardziej podobają mi się stroje Kappa z 97/98 i z 96/67 były świetne. I one są chyba najlepsze.
Ale chyba najbardziej podobają mi się stroje Kappa z 97/98 i z 96/67 były świetne. I one są chyba najlepsze.
'FORZA JUVE PER SEMPRE'
- mrhahn
- Juventino
Z Nike jedynie mi się podobają podkolanówki.
Co prawda zastosowali ciekawe kolory w koszulkach wyjazdowych, ale wzory są fatalne, jedynie czerwona jest ok.
A co Lotto kiedyś zrobiło to dla mnie dzisiaj nadal jest mistrzostwem świata.
Lepiej dobrake kolory, lepsze wzrory.
Co prawda zastosowali ciekawe kolory w koszulkach wyjazdowych, ale wzory są fatalne, jedynie czerwona jest ok.
A co Lotto kiedyś zrobiło to dla mnie dzisiaj nadal jest mistrzostwem świata.
Lepiej dobrake kolory, lepsze wzrory.
- Gigi1986
- Juventino
Ja wole właśnie NIKE. Lotto były troche archaiczne a Nike są nowoczesne i napewno wygodniejsze dla piłkarzy.
Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- ignorant123
- Juventino
mi bardziej tez sie podaobja koszulki nike
- superdelpiero
- Juventino
Mi się zdecydowanie bardziej podobają stroje firmy Lotto. Włoska firma robi świetne koszulki, wystarczy spojrzeć na stroje Chievo czy Fiorentiny. Stroje Nike w sezonie 2005/2006 nie za bardzo mi się podobają. Stroje lotto są bardziej 'wyraźne' - mają 'prosty' krój.
- GG
- Juventino
Ja wolę Nike .
Ban wisi w powietrzu, nie ma Cię co odsylać do regulaminu, bo i tak nie przecyztasz tego ostrzeżenia a tym bardziej tam nie zajrzysz. Takiego poziomu tu nie chcemy. Kolejne 2-3 takie wypowiedzi i się kolego żegnamy. /Dragon
Ban wisi w powietrzu, nie ma Cię co odsylać do regulaminu, bo i tak nie przecyztasz tego ostrzeżenia a tym bardziej tam nie zajrzysz. Takiego poziomu tu nie chcemy. Kolejne 2-3 takie wypowiedzi i się kolego żegnamy. /Dragon
FORZA JUVE!!!
- wloski
- Juventino
GG pisze:Ja wolę Nike .
GG pisze:ALEX!!!Jest bardziej skuteczny,doświadczony.
pozdr.
GG pisze:Capello może i jest dobrym trenerem ale wyniki Juve są słabe.Coś z tym trzeba zrobić.

Kurde co z tym forum się dzieje? Ostatnio schodzi na psy ;/ piszą sami nabijacze. Może warto usunąc pokazywaną ilość postów każdego uzytkownika ? A dzięki temu powstawić do "strej gwardi" jakieś oznaki, aby było widać, że są tu ludzie, którzy jeszcze potrafią się skupić na mądrości postu, anie nanabijaniu ?
Co do tematu, aby nie było słów "mówisz o nabijaczach, a sam nim jesteś" to myślę, że jednak firma Nike jest zdecydowanie lepsza i potrafi utworzyć na każdy sezon krój który zapada w pamięć kibiców. Ja osobiście wole bluzki z tamtego seoznu. Biało-czarna, niebieska i chyba ostatnia był granatowa, były bluzkami zdecydowanie najbardziej wyrózniającymi się z ostatnich lat. W domu sam mam model niebieski i wygląda świetnie, bardzo mocno przypomina powiązanie z reprezentacją Włoch, a nie jak to ma obecnie miejsce ze "100 - leciem Ferrari". Ogólnikowo jednak Lotto ma stardawne szwy, kroje i jej ubrania niepodobają mi się.
- PaTrIcKvIErA
- Juventino
a mógł by ktoś podać link do nowych koszulek nike
ale i ja uważam że lotto koszulki były lepsze od koszulek nike ale i tak lubie tą firme
ale i ja uważam że lotto koszulki były lepsze od koszulek nike ale i tak lubie tą firme
- juverm
- Juventino
Dobre pytanie "Lotto czy Nike" 
Jeżeli chodzi o mnie to wolę Nike. Stroje produkowane przez tą firmę są lekkie, przewiewne, można powiedzieć, że posiadają wszystkie mozliwe standardy :lol: .
Mi za bardzo nie zależy na tym która firma robi dla nas stroje, ważne żeby były wygodne dla zawodników i dobrze im się w nich grało.
Jeśli chodzio całą historię Juve to zdecydowanie najładniejsze stroje produkowała Kappa, szczególnie niebieski z CL
. Prosty krój ale za to jakie 
Pozdrawiam

Jeżeli chodzi o mnie to wolę Nike. Stroje produkowane przez tą firmę są lekkie, przewiewne, można powiedzieć, że posiadają wszystkie mozliwe standardy :lol: .
Mi za bardzo nie zależy na tym która firma robi dla nas stroje, ważne żeby były wygodne dla zawodników i dobrze im się w nich grało.
Jeśli chodzio całą historię Juve to zdecydowanie najładniejsze stroje produkowała Kappa, szczególnie niebieski z CL

Pozdrawiam

- Don Mateo
- Juventino
Dla mnie niema różnicy, czy to jest Nike, czy Lotto. Uważam, że może to być i Polska marka Tico. Byle tylko producent nie odstąpił od oryginalnego wzoru - to raz, a dwa aby sowicie zapłacił. Bo przecież o to się rozchodzi. Kto da więcej, tego logo widnieje na koszulce.