Kto za Del Piero ???
- TomiQ
- Juventino
w przyszlości numer 10 Miccoli a kapitanem.....mam trzech kandydatów: Zambrotta, Camoranesi lub Maresca!!!Mam nadzeije że Miccoli wróci do JUVE i bedzie ta klasyczną 10!!!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Adu
- Juventino
to kto powinien zostac kapitanem, to zupelnie inna kwestia niz to kto powinien zastapic Alexa jako zawodnika. jesli chodzi o zawodnika, to chyba bym postawil na Cassano, a jesli o kapitana, to opaske dalbym Gigiemu
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- howik
- Juventino
Moim zdaniem narazie nikt nie moze go zastapic bo Alex bedzie z nami do konca a do tego czasu jeszce wielu zawodnikow do nas doaczy i odejdzie
Po Alexie kapitanem moglby byc Zlatan,chlopak waleczny i umiejacy poprowadzic 11 do zwyciestwa
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Raffikki87
- Juventino
Następcą Alexa powinien być Chiumento .Opaska kapitana dla najlepszego lewego obrońcy na świecie ZAMBRO ,za to że zawsze gra bardzo dobrze i gra bardzo długo w Juve on stanie się za niedługo jednym z wielkich symboli Juve
przynajmniej dla mnie ,nie wiem jak wy sądzicie 

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- mnowo
- Qualità Juventino
Jesli chodzi o to, kto moglby byc w przyszlosci kapitanem, podobnie jak niektorzy uwazam, ze nadawalby sie do tego Zambrotta. Facet umie podkrecic tempo gry, wnosi duzo praktycznie do kazdego meczu. Pare razy nosil juz opaske kapitana, glownie w sytuacjach, kiedy Del Piero schodzil zmieniany z boiska. Mysle, ze wywiazywal sie z tej roli nalezycie. :roll:
Kapitanem moglby byc ewentualnie jeszcze ktos ze srodka pola, z tym, ze powinien to byc ktos charyzmatyczny, zeby mogl wplynac na postawe zespolu w czasie meczu. Moze Nedved.. :roll:
Jesli natomiast chodzi o koszulke z '10', to sam nie wiem, szczerze mowiac.
Wiec sie nie wypowiem. To trudna kwestia :?
Kapitanem moglby byc ewentualnie jeszcze ktos ze srodka pola, z tym, ze powinien to byc ktos charyzmatyczny, zeby mogl wplynac na postawe zespolu w czasie meczu. Moze Nedved.. :roll:
Jesli natomiast chodzi o koszulke z '10', to sam nie wiem, szczerze mowiac.

- miedzjacek
- Juventino
Nie wiem po co ktos wogóle pisze taki temat przecież wie ze del piero nie ma zamiaru odchodzic z juventusu i dla alexa juve jest wszystkim. 8) 8) 8) 8)

- Marelinho
- Juventino
gdyby Mascherano trafil do Juve to jak Alex zakonczy kariere przekazal bym mu numer 10...............a co do opaski kapitana to tez dal bym ja dla Javiera ale oczwiscie gdyby spedzil w Juve juz jakis czs np 4 sezony, a poki co kapitanem bylby Buffon.
Juve zawsze wierni
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
A dlaczego akurat Van der Vaart? Uwazam ze powinien to byc wloch, najlepiej mlody i obdazony talentem. Czasy Alexa juz mijaja, starzeje sie i watpie aby odzyskal swoja forme sprzed lat. Zobaczymy zreszta, jestem cholernie ciekaw wakacji i okienka transferowego.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a