Juventus - Lazio 1:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
daszyn

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2004, 15:41

Olszan pisze:Będzie remis to będzier cud ....... Lazio wygra ale częst sie bardzo myle w swoich typowanaich dotyczących Juve wiec wychodzi na to ze wreszcie wygrają........

Fajnym kibicem jestes :| Jak mozna do swojej ulubionej druzyny podchodzic w tak pesymistyczny sposób.... Naprawde moim zdaniem nie jestes fanem Juventusu. Juve ale macie kibicow :D

MILAN NIEPODZIELNI...MERAVIGLIOSI
"Gdzie kiedyś byliśmy podzieleni, teraz stoimy zjednoczeni
Stoimy jako jedność.... niepodzielni"

ROSSONERI
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2004, 16:53

No. Jest to zwycięstwo z dośc groźnym rywalem. Mam nadzieję, że mecz z Parmą zakończy się przynajmniej remisem albo naszym zwycięstwem, chociaz wiadomo, że będzie trzeba się dużo wysilić. Chciałbym, żeby Juve w końcu się podniosło...

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2004, 23:37

z gory zaznaczam ze niestety nie moglem obejrzec tego spotkania :?

a teraz
czemu nikt nie wspomina o uniewaznionej bramce Cesara (dla Lazio :roll: ) - chodzi mi o sytuacje w ktorej sedzia zagwizdal spalony, na ktorym jednak Cesar nie byl (byl natomiast na pasywnym Inzaghi)

Stam zostal zmieniony poniewaz juz przed meczem mial problemy z zoladkiem (najdl sie poswieconych jajek :P ) - stad tez jego slaba gra

nie rozumiem troche tych waszych entuzjastycznych komentarzy typu "jeszcze mamy szanse na mistrza" - przeciez styl w jakim wygraliscie byl " :? "

oczywiscie Lazio rowniez nie zagralo ladnie - nie ma co sciemniac ze "mecz mogl sie podobac" - on byl po prostu nudny a zawodnicy obu druzyn chyba zostawili ambicje i wole walki w szatni

mimo wszystko taka jest pilka nozna - sprawiedliwy bylby remis 0:0 i oddawalby on w pelni to co sie dzialo na boisku, ale jeden przeblysk ( :?: :roll: ) zadecydowal o wyniku meczu - gratuluje zwyciestwa i do zobaczenia w maju - wtedy nie bedzie juz tak latwo (przynajmniej mam taka nadzieje) :wink:

ps
Wojtom11 - hehe czyli musisz po prostu chodzic czesciej do Kosciola :wink:

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 15:10

3d_man pisze:czemu nikt nie wspomina o uniewaznionej bramce Cesara (dla Lazio :roll: ) - chodzi mi o sytuacje w ktorej sedzia zagwizdal spalony, na ktorym jednak Cesar nie byl (byl natomiast na pasywnym Inzaghi)
Bo tutaj nigdy sie nie mowi o bledach sedziow na korzysc Juve. :roll:
Zreszta nie ma co sie dziwic - w opisie meczu na JP jest, ze Cesar trafil w boczna siatke :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (Choc w sumie trafil w boczna... tylko ze od wewnatrz bramki :wink:)

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 15:21

TomekW pisze:Bo tutaj nigdy sie nie mowi o bledach sedziow na korzysc Juve. :roll:
Zreszta nie ma co sie dziwic - w opisie meczu na JP jest, ze Cesar trafil w boczna siatke :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (Choc w sumie trafil w boczna... tylko ze od wewnatrz bramki :wink:)
Za to mowimy o bledach na korzysc naszym najwiekszych rywali...
Oto moj komentarz do ostatniego karnego podyktowanego przeciwko Milanowi - :? :? :?

A jeszcze jedno - wiecie, ze nie lubie Milanu, wiec pozwole sobie na male wspomnienie:

7.IV.2004

Deportivo 4 - 0 AC Milan

5' Walter Pandiani
35' Juan Valeron
44' Alberto Luque
76' Francisco Fran

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 15:24

TomekW pisze:Bo tutaj nigdy sie nie mowi o bledach sedziow na korzysc Juve. :roll:
Nie prowokuj. Potem się dziwisz czemu niektórzy tak na Ciebie najeżdrzają mimo że niektórym to niewychodzi , ale sam się o to prosisz.
Liniowy podniósł chorągiewke za wcześnie OK , popełnił błąd . Ale to był odruch , zobaczył na spalonym Inzaghiego i dał znać o sytuacji ,,głównemu". Decyzjii nie mógł cofnąć.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 15:44

El_chico_a_Coruna pisze:
Za to mowimy o bledach na korzysc naszym najwiekszych rywali...
Oto moj komentarz do ostatniego karnego podyktowanego przeciwko Milanowi - :? :? :?

A jeszcze jedno - wiecie, ze nie lubie Milanu, wiec pozwole sobie na male wspomnienie:

7.IV.2004

Deportivo 4 - 0 AC Milan

5' Walter Pandiani
35' Juan Valeron
44' Alberto Luque
76' Francisco Fran
Buhahaha :lol: Wielki El_chico powrocil.Jak zwykle TomekW bedzie mial pretensje ze sie na niego naskakuje a sam zaczyna.Moze wypowiesz sie na temat karnego dla Milanu :?: :evil: Bo powtorki pokazaly ze faulu nie bylo :shock: A sedzie ktory wczesniej przedluzyl wam mecz 7min. teraz karnego wam podarowal (o ile sie nie myle to ten sam sedzia).Jak ja przyszedlem na forum Milanu i napisalem kilka gorzkich slow odrazu nazwywzywales mnie i zmieszales z blotem :? a teraz ty przychodzisz ale u nas nikt tak nie zrobi jak na forum Milanu bo u nas Adminem nie jest nijkaki TomekW :evil: (na szczescie :D )Jezeli nie pasuje ci ta strona mozesz isc gdzie indziej nikt cie tu sila nie trzyma

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 19:49

E tam, nie przesadzajcie. Po co wogóle te komentarze? Stało się i się nieodstanie. Taka jest piłka nożna. Często bywa niesprawiedliwa.

Popieram Juventinich 8) TomkuW. Rozumiem, że za wszelką cenę chcesz udowodnić, iż sędzia nam pomógł. Ok, ale spójrz też na to z innej perspektywy. Również i wam sędziowie prawią prezenty w tym sezonie i jakoś nikt wam tego nie wypomina. Rozumiem gdybyście mieli nad nami ledwie 3pkt. przewagi, wtedy Twoje pretensje byłyby jak najbardziej uzasadnione, aczkolwiek sprawa mistrzostwa jest już przesądzona więc co zmienią nasze 3 pkt?
Sędziowie to zwykli ludzie, nie jakieś automatyczne maszyny. Mają na podjęcie decyzji ledwie sekundę! Więc w tym wypadku pomyłki się zdarzają, cóż zrobić :wink:

Jeszcze nawiążę do sprawy samokrytyki. Mówisz, że tu NIKT nie potrafi przyznać się do decyzji sędziego. Błąd... są osoby, które bez wachania potrafią szczerze ocenić sytuację, np: zdobyty gol ze spalonego z Modeną.
A takie wypominanie i gdybanie nie ma najmniejszego sensu. Ty masz swoje zdanie, którego bronisz kto inny ma swoje, i tak tworzą sie dialogi bez końca... :wink: Bo przecież każdy ma coś na swoją obronę :wink:

DjJuve, spokojnie. TomekW wyraża swoją opinię, masz prawo się z nia zgodzić lub nie, co niezanczy, iż musisz stwierdzać, że mu się tu nie podoba i nikt go tu nie trzyma. Nikt tu niekogo nie trzyma :)
Może dla niektórych zabrzmi to dziwnie, aczkolwiek gdyby na tym forum większość osób ,, grzeszyła taką bystroscią jak TomekW'' to poziom wypowiedzi niebyłby tak niski (...) :roll:

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 20:21

DjJuve pisze:Buhahaha :lol: Wielki El_chico powrocil.
DjJuve!

U nas na osiedlu na takich mowi sie 'wafel'
Jak zwykle TomekW bedzie mial pretensje ze sie na niego naskakuje a sam zaczyna.
Dobrze to o tobie swiadczy, że dajesz sie sprowokowac tak zuzytym juz tekstem o arbitrach :? . Jestes stary na tym forum juz jakis czas, nie zdazyles zauwazyc, ze TomekW przy okazji kazdego meczu Juve zaczyna nudzic o sedziach? Najgorsze, ze zawsze znajdzie sie ktos kto podejmie dyskusje. Szkoda, ze to naogol ktos kto nie odroznia Tudora od Lecha Wałesy.

Mam dla Ciebie rade, zanim kolejny raz uznasz za stosowne podjecie jakiejkolwiek dyskusji, postaraj sie o jakies argumenty...nie mowie tutaj tylko o tej sytuacji.

Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 20:32

nooo :D mam nadzieję, że nasze Bianconery ( :P ) uwierzą w siebie :D dziękujemy i oczekujemy riplejów :P

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 20:37

Dionizos pisze:
Jak zwykle TomekW bedzie mial pretensje ze sie na niego naskakuje a sam zaczyna.
Dobrze to o tobie swiadczy, że dajesz sie sprowokowac tak zuzytym juz tekstem o arbitrach :? . Jestes stary na tym forum juz jakis czas, nie zdazyles zauwazyc, ze TomekW przy okazji kazdego meczu Juve zaczyna nudzic o sedziach? Najgorsze, ze zawsze znajdzie sie ktos kto podejmie dyskusje. Szkoda, ze to naogol ktos kto nie odroznia Tudora od Lecha Wałesy.

Mam dla Ciebie rade, zanim kolejny raz uznasz za stosowne podjecie jakiejkolwiek dyskusji, postaraj sie o jakies argumenty...nie mowie tutaj tylko o tej sytuacji.
Dionizy ja nic do ciebie nie mam nawet cie lubie ale czasami nie rozumiem.Jezeli ktos pisze cos nie prawdziwego moim zdaniem ja na to odpowiadam.Nie moge tego tak zostawic.On ma swoje zdanie a ja swoje.Nie daje sie sprowokowac ale tylko ostrzeglem go ze sam zaczyna a pozniej jak wynika z tego klotnia on ma pretensje ze sie na niego naskakuje.To prawda ze TomekW po meczach zaczyna swoja gadke o sedziach ale jezeli pisze cos na Juve ja tego tak nie moge zostawic i moze popelniam blad wdajac sie w dyskusje.Nie wiem czy to o odroznieniu Tudora od Walesy bylo do mnie ale jezeli tak to wiec ze jestem kibicem Juve od malego zawsze jestem z ta druzyna nawet jezeli przegrywaja jestem z nimi wiec jezeli ty mowisz ze ja nie rozrozniam Tudora od Walesy to ja dziekuje.Zawsze mam argumenty gdzi jest ci cih brak???Podczas kazdej wyminy zdan daje jakies argumnty nie pisze ''Jestescie slabi bo tak jest'' staram sie zawsze miec jakis argument.

Pozdro mam nadzieje ze tamto o Tudorze nie bylo do mnie bo uwazam sie za prawdziwego kibica.

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 20:41

Bravo Ti_Amo_Juventus_Dragon :!:
Moja wiara w forumowiczów została ( chilowo ) uratowana :)
Powiedziałes wszystko z sensem i bez bluzgów.

DJ Juve ---> ucz sie !! :evil:
Na forum milanu rzeczywiście byłes i co ?? Narobiłes tylko wstydu. Potem narobiłeś sobie siary na naszym forum kłoca sie o bramke w 95 minucie a na koniec sam przyznałes ze robiłes to tylko dlatego żeby Tomkowi zrobic na złość :roll:

PS. Widzisz?? Dionizos tez zauwazył Twoją "gruntowną wiedze" :lol:

EDIT. Myślałem, że jak sie jest na dnie to juz gorzej byc nie może. A Ty juz tam jestes i dalej toniesz :? . Juz kilku usersów zwróciło Ci uwage a Ty jeszcze próbujesz na nich naskakiwac ( to o tym Twoim poście powyżej )

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 20:50

Rozumiem was ze moze wam sie nie podobac moje zachowanie ale juz taki jestem ze mowie co mysle w niektorych sytuacjach jest to zle poniewaz wynikaja glupie sytuacje.Na forum Milanu na poczatku zle napisalem ale pozniej przyznalem sie do bledu i TomekW zgdzil sie ze mna.Rasi nie pisz ze jestem na dnie oraz ze mam gruntaowna wiedze bo tak wcale nie jest mam swoje i czasami zle zdanie moze trudno mi jest przyznac sie do bledu :wink: .Jezeli przynioslem wstyd jakims kibicom Juve to sorra :wink: postaram sie nie wchodzic w konflikty poniewaz chyba zrozumialem ze robi to zla reputacje nie tylko mi ale wszytstkim kibicom Juve. :wink:

Sorry dla wszystkich ktorych wkurzylem :wink:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2004, 21:21

daszyn pisze:
Olszan pisze:Będzie remis to będzier cud ....... Lazio wygra ale częst sie bardzo myle w swoich typowanaich dotyczących Juve wiec wychodzi na to ze wreszcie wygrają........

Fajnym kibicem jestes :| Jak mozna do swojej ulubionej druzyny podchodzic w tak pesymistyczny sposób.... Naprawde moim zdaniem nie jestes fanem Juventusu. Juve ale macie kibicow :D
Jesli w poprzednich 10 meczach typowałem zwyciwestwa Juve po 3-0 4-0 to tym razem podeszłęm inaczej do sprawy i sie udasło teraz chyab bede zawsze typowal na niekorzysc Juve bo to przynosi efekt a co do samego meczu to mielismy troche szcęścia i tyle ...........

Zawsze Wierni ! ! !
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 13:12

Yari pisze:Nie prowokuj. Potem się dziwisz czemu niektórzy tak na Ciebie najeżdrzają mimo że niektórym to niewychodzi , ale sam się o to prosisz.
Ja sie dziwie? Kolega moderator raczy sobie zartowac. :lol:
DjJuve pisze:Buhahaha :lol: Wielki El_chico powrocil.
Wazelina Show :lol:
DjJuve pisze:Jak zwykle TomekW bedzie mial pretensje ze sie na niego naskakuje a sam zaczyna.
Hmm... Nastepny... Kiedy to mialem pretensje, ze ktos na mnie najezdza? Nie przypominam sobie :)
DjJuve pisze:Moze wypowiesz sie na temat karnego dla Milanu :?: :evil: Bo powtorki pokazaly ze faulu nie bylo :shock:
Oczywiscie, ze sie wypowiem :) Wg mnie karny byl ewidentny. Bramkarz nie trafil w pilke i wpadl na Tomassona. Nie ma tu znaczenia czy uderzyl w niego z sila pedzacej lokomotywy czy tylko lekko potracil. Spowodowal, ze napastnik Milanu nie mogl prawidlowo wyladowac, a wiec faulowal. Sedzia popelnil blad wg mnie pokazujac czerwona kartke. Ale co do karnego nie mam watpliwosci. Takowych nie mieli tez spece od movioli w 90 minuto.
DjJuve pisze:A sedzie ktory wczesniej przedluzyl wam mecz 7min.
Myslalem, ze ten temat jest juz zamkniety :roll: Przeciez przyznales sie do bledu... No ale widocznie lubisz sie ponizac :roll:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Popieram Juventinich 8) TomkuW. Rozumiem, że za wszelką cenę chcesz udowodnić, iż sędzia nam pomógł.
Czyli nie rozumiesz :)
Czy ja zaatakowalem Juve? Albo sedziego? Nie. Nie musialem. Blad byl ewidentny :) Ja tylko wyrazilem swoje zdziwienie, ze nikt nie wspomnial slowem o tej sytuacji.
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ok, ale spójrz też na to z innej perspektywy. Również i wam sędziowie prawią prezenty w tym sezonie i jakoś nikt wam tego nie wypomina.
Nikt? Blad! Wystarczy zajrzec do watku "Ancelotti broni arbitra" i Twoja teoria lezy na lopatkach :) A ze sedziowie sie myla rowniez na nasza korzysc? Prawda. To tylko ludzie. Ale na forum Milanu nikt nie tuszuje takich bledow. A tu... :roll:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jeszcze nawiążę do sprawy samokrytyki. Mówisz, że tu NIKT nie potrafi przyznać się do decyzji sędziego. Błąd... są osoby, które bez wachania potrafią szczerze ocenić sytuację, np: zdobyty gol ze spalonego z Modeną.
Pozwole sobie nie zgodzic sie z Toba. Zajrzyj do watku o meczu z Modena. Nie ma ani slowa o golu ze spalonego. Motyw ten pojawia sie dopiero we wspomnianym juz przeze mnie temacie "Ancelotti broni arbitra". A dlaczego sie pojawia? Bo niejaki TomekW napisal wowczas: "A kolegom juventini proponuje, zeby zamiast podniecac sie tym, ze Sheva strzelil w 97', zajeli sie skomentowaniem gola Trezegueta na 3:1 - strzelonego z ewidentnego spalonego." Gdyby ow forumowicz nie wypowiedzial sie wowczas, to sprawa spalonego nie bylaby pewnie poruszona. Spojrzmy teraz na watek, w ktorym toczy sie ta dyskusja. Mecz odbyl sie w sobote. O nieuznanym prawidlowym golu cisza... W srode 3d_man pyta czemu nikt nie wspomina o tej sytuacji... Cisza... Cale forum nabralo wody w usta. Dopiero po tym, jak wspomnialem, ze tu jest tak zawsze, moderator Yari przyznaje, ze sedzia popelnil blad... I jak sie to ma do Twojej teorii, ze sa osoby, ktore bez wahania potrafia szczerze ocenic sytuacje? Moze i potrafia. Ale na pewno nie bez wahania. Trzeba ich niezle ciagnac za uszy, aby po prawie tygodniu wypowiedzieli sie w tej sprawie.
Dionizos pisze:Jestes stary na tym forum juz jakis czas, nie zdazyles zauwazyc, ze TomekW przy okazji kazdego meczu Juve zaczyna nudzic o sedziach?
Kazdego? Forumowicz Dionizos chyba sie zagalopowal. Jestes na tym forum juz jakis czas i nie zdazyles zauwazyc, ze TomekW nudzi o sedziach tylko wtedy, gdy naprawde popelnia blad, a forum nie raczy nawet o tym wspomniec? :)
DjJuve pisze:Nie daje sie sprowokowac ale tylko ostrzeglem go ze sam zaczyna a pozniej jak wynika z tego klotnia on ma pretensje ze sie na niego naskakuje.
Alez jestes uparty jak osiol. Chyba sam siebie probujesz przekonac, ze ja mam pretensje :)
DjJuve pisze:To prawda ze TomekW po meczach zaczyna swoja gadke o sedziach ale jezeli pisze cos na Juve ja tego tak nie moge zostawic i moze popelniam blad wdajac sie w dyskusje.
Radzilbym najpierw zastanowic sie porzadnie czy ktos z kim zamierzasz walczyc nie ma przypadkiem racji, a dopiero potem rzucic sie w wir dyskusji :) Bo wbrew temu co myslisz, Juve nie jest swieta krowa i odrobina krytyki mu nie zaszkodzi. No ale nic nie poradze, ze niektorych prawda kole w oczy :lol:
DjJuve pisze:Podczas kazdej wyminy zdan daje jakies argumnty nie pisze ''Jestescie slabi bo tak jest'' staram sie zawsze miec jakis argument.
No pewnie. A twoim koronnym argumentem w niedawnej wymianie zdan na forum Milanu bylo "Nie wygracie nigdy Ligi Mistrzow". Takie argumenty kazdego rzuca na kolana :lol:

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Zablokowany