Stroje Juve na przyszly sezon
- bartol
- Juventino
w zupełności się zgadzam. nie wiem tylko co mysleć o tej srebrnej gwiazdce. Jeśli kiedyś przybedzie kolejna złota za 30 scudetto, to fatalnie będzie to wyglądać.Alexa Del Piero pisze:Według mnie te koszulki są obrzydliwe! Prawie wogóle nie ma na nich pasów i to mi się nie podoba. Nike nie potrafi zrobić porządnych koszulek
Jeszcze raz powtarzam koszulki są fatalne. Ja bym lepsze wymyślił!
JUVE RULLEZ!!!

- BIGGI
- Qualità Juventino
A tam. Te drugie lepsze ale i tak nie podobają mi sie. Po co tak kombinować ?? Dla mnie powinny być proste i tradycyjne (bardziej białe niż czarne i z dużą ilością pasów). Obecne podobają mi sie najbardziej.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2004, 12:35 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- nookie
- Juventino
Najlepsze byłby te z poprzedniego sezonu..nikt takich nie miał..bo nikogo nie sponsorowało Lotto..jesli my bedziemy mieli takie koszulki to Inter chyba tez..w tym sezonie mamy identyczne jak oni....ale mi najbardziej podobaja sie te pierwsze stroje..faktycznie nie ma na nich pasów z tyłu ale to moze i lepiej bo woel zeby było tak niz zeby byl czarny kwadrat na plecach :shock: to dopiero jest fatalne...w ogole koszulki z tego sezonu sa beznadziejne...pasy powinny byc jak najwieksze..na znaczku JUVE sa 3 pasy a nie 7..to o czyms swiadczy 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Mi osobiscie sie one podobają i napewno są ładniejsze od tych co noszą nasi ulubieńcy w tym sezonie, ale wiecie koszulki koszulkami a tu mecz z Lazio przed nami!!!

I Love Queen and Sting!!!
- DelSojer
- Juventino
Sa troche zbyt malo bialo czarne a pozatym rewelacja. Prawde mowiac beda to najlepsze koszulki w europie. Bardzo podoba mi sie tyl koszulki. gdyby tam wepchnac jeszcze pare bialo czarnych paskow byly by super i oczywiscie 3 gwiazdki rewelacja 

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Stroje nienajgorsze, ale te z sezonu kiedy juve przegrało w finale z realem w CL, są po prostu nie do zastąpienia!!!! Ciekawe jak będą wygladały wyjazdowe stroje?? Ja jestem za tym żeby były takie jak te niebieskie z żółtymi gwiazdami na ramieniach!
WOGÓLE TO STARE ZAWSZE JEST LEPSZE, MIMO WSZYSTKO

WOGÓLE TO STARE ZAWSZE JEST LEPSZE, MIMO WSZYSTKO

<Juventus Semper Fidelis>
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gratuluję zorientowania :roll:Jeremy pisze:Ma ktos te nowe stroje na jakiejś fotce?
Przejżyj dokładnie cały temat i znajdziesz odnośniki do zdjęć, na których znajdują się nasze nowe stroje.

- juveni
- Juventino
Sezon 97/98 niestety nie pamietam, ktora firma te stroje robila moze ktos wieGamber pisze:Stroje nienajgorsze, ale te z sezonu kiedy juve przegrało w finale z realem w CL, są po prostu nie do zastąpienia!!!!

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Alexa Del Piero
- Juventino
O ile się nie myle to te koszulki robiła Kappajuveni pisze:Sezon 97/98 niestety nie pamietam, ktora firma te stroje robila moze ktos wieGamber pisze:Stroje nienajgorsze, ale te z sezonu kiedy juve przegrało w finale z realem w CL, są po prostu nie do zastąpienia!!!!
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !