Hurra Juventus
- Kuben
- Juventino
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
ja miałem chyba z 20 numerów począwszy od 1999 roku do 2005 ciocia z rzymu mi przysyłała ale dałęm byłemu nauczycielowi od w-fu bo juz mi sie znudziły znałem je na pamieć i lezały na pułce
- JUVEFANE_10
- Juventino
dokładnie ja sprzedaje bo mam podwójneSiewier pisze:Stare szale tez oddajesz gdy ci sie juz znudzą ?![]()
- mesju
- Qualità Juventino
Dziś kupiłem po raz pierwszy w życiu "Hurra Juventus". Niestety jest to numer nr 8/9 z sierpień/wrzesień. Ale co tam. Ze słowniczkiem i podstawami w nauce włoskiego coś tam można przeczytać
Mam jednak pytanko do poinformowanych: czy wyszedł już kolejny numer na wrzesień/październik?
Jeśli kogoś to interesuje, to gazetka kosztowała 24,90 zł., a bardzo miła Pani w EMPIK-u w Gnieźnie spytała mi się nawet czy życzę sobie prenumerate
Jeśli kogoś to interesuje, to gazetka kosztowała 24,90 zł., a bardzo miła Pani w EMPIK-u w Gnieźnie spytała mi się nawet czy życzę sobie prenumerate

- M.
- Juventino
Od kilku dni codziennie chodzę do Empiku, ale jeszcze nie trafiłem na najświeższy numer. Pozostaje tylko czekać i dalej próbować.mJaUcViEej pisze:Mam jednak pytanko do poinformowanych: czy wyszedł już kolejny numer na wrzesień/październik?
:roll:
- pawelini
- Juventino
We Wrocławiu to samoDiego pisze:Od kilku dni codziennie chodzę do Empiku, ale jeszcze nie trafiłem na najświeższy numer. Pozostaje tylko czekać i dalej próbować.mJaUcViEej pisze:Mam jednak pytanko do poinformowanych: czy wyszedł już kolejny numer na wrzesień/październik?

ja chcę na mecz 

- Alexa Del Piero
- Juventino
To chyba źle szukasz.Diego pisze:Od kilku dni codziennie chodzę do Empiku, ale jeszcze nie trafiłem na najświeższy numer. Pozostaje tylko czekać i dalej próbować.mJaUcViEej pisze:Mam jednak pytanko do poinformowanych: czy wyszedł już kolejny numer na wrzesień/październik?
Dzisiaj w Empiku na ratajczaka było 8 numerów.
BTW artykuł o JPC jest wspaniały

Ostatnio zmieniony 12 października 2006, 21:44 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- M.
- Juventino
:shock: Byłem około godziny 12 i owszem, było 8 numerów, ale sierpniowych. Nie mam pojęcia o co chodzi :roll: .Alexa Del Piero pisze:To chyba źle szukasz.Diego pisze:Od kilku dni codziennie chodzę do Empiku, ale jeszcze nie trafiłem na najświeższy numer. Pozostaje tylko czekać i dalej próbować.mJaUcViEej pisze:Mam jednak pytanko do poinformowanych: czy wyszedł już kolejny numer na wrzesień/październik?
Dzisiaj w Empiku na ratajczaka było 8 numerów.
BTW artykuł o JPC jest wspaniały
- Alexa Del Piero
- Juventino
Ja byłam koło 14-15 i było 8 z października z artykułem o JPC.Diego pisze: :shock: Byłem około godziny 12 i owszem, było 8 numerów, ale sierpniowych. Nie mam pojęcia o co chodzi :roll: .
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- M.
- Juventino
Dzisiaj już udało mi się kupić, o ile się nie mylę, wziąłem ostatni numer. Ale warto było czekać
.
Ja bym tego sprzedażą nie nazwał :roll: .JUVEFANE_10 pisze:dokładnie ja sprzedaje bo mam podwójne
Ostatnio zmieniony 13 października 2006, 16:38 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
- DamKam
- Juventino
No to jak juz macie nowy numer Hurra Juventus z artykulem o JPC, to z niecierpliwoscia czekamy na skany

Chyba mialo byc: ja bym tego sprzedaza nie nazwal. I zgadzam sie z Toba :roll:Diego pisze:Ja bym tego sprzedażą się nazwał :roll:JUVEFANE_10 pisze:dokładnie ja sprzedaje bo mam podwójne
- white_wolv
- Juventino
w Krakowie w Empiku na rynku zczailem jeden nr za gazetkami o Calcio (sam tyl). Z Galeri Centrum kupilem dzis ostatni egzemplarz.
skany znajdziecie TUTAJ
skany znajdziecie TUTAJ