Serie A 17/18 (26): JUVENTUS F.C 2-0 Atalanta
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Praktycznie pewna jest 2 opcja. Z jednej strony szkoda że odwołany, ale z drugiej jak taka tragedia na murawie to może i dobrze.jarmel pisze:Mam nadzieję, że przełożą na jutro a nie wepchną nam gdzieś w środku tygodnia gdy będzie już decydująca część sezonu.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 87 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
mateo369
Raczej dla Napoli to na rękę, że Juve nie zagra dziś ze zmęczoną Atalantą, więc nie wiem jaki sens na siłę wplątać do komentarzy kontrowersyjne wypowiedzi odnośnie graczy z Neapolu.
Raczej dla Napoli to na rękę, że Juve nie zagra dziś ze zmęczoną Atalantą, więc nie wiem jaki sens na siłę wplątać do komentarzy kontrowersyjne wypowiedzi odnośnie graczy z Neapolu.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- deszczowy
- Juventino
Lepiej, że przełożyli, niż ktoś miałby się połamać. Szkoda noooo.....
- CzeczenCZN
- Juventino
A taki fajny skład, taki fajny środek pomocy i rezerwowy skład rywala - tak liczyłem na jakaś czwórkę wbitą i poprawienie statystyk. No to po złości.
Bez kitu nasz stadion to szajs - mały i brak krytego dachu w stadionie budowanym kilka lat temu... :mad2:
Bez kitu nasz stadion to szajs - mały i brak krytego dachu w stadionie budowanym kilka lat temu... :mad2:
- Szilgu
- Juventino
Tak jak się spodziewałem. Allegri wie, ze Marchisio zagralby lepiej od Pjanicia, więc chciał mecz przełożyć do momentu, w ktorym będzie więcej dostępnych pomocnikow. Fakt, nie jego wina że pada, chociaż niczego nie wykluczam. Uefa podgrzewa kulki, dyrektorzy Juve zatrudniają sabotazyste na trenera, a ten wywołuje zamieć. Dosłownie i w przenośni.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Trzeba wybudować nowe Delle Alpi na 75 tysięcy jak w Monachium i z dachem
Szkoda,bo fajny skład był i rywal wyszedł rezerwami. No nic z pogodą nie wygrasz.

Szkoda,bo fajny skład był i rywal wyszedł rezerwami. No nic z pogodą nie wygrasz.

- Vinylside
- Juventino
Zanim niektórzy zaczną narzekać, proszę sobie popatrzeć ile Europejskich potęg ma zadaszone stadiony. To nie hala tylko boisko piłkarskie. A ktoś kto pisze, że na stadion to "szajs" najwyraźniej w dupie był i gówno widział :mad2:
Szkoda bo człowiek czeka i chce oglądać, ale nie mamy na to wpływu. Atalanta w rezerwie czy pełnym składzie, bez znaczenia - trzeba ten mecz po prostu wygrać. Czekamy na nowy termin
Szkoda bo człowiek czeka i chce oglądać, ale nie mamy na to wpływu. Atalanta w rezerwie czy pełnym składzie, bez znaczenia - trzeba ten mecz po prostu wygrać. Czekamy na nowy termin

- CzeczenCZN
- Juventino
W tych czasach kryty dach to chyba nic nadzwyczajnego? Jak już coś budować za gruby hajs, to budować jak należy.Piotr Juvefan pisze:Trzeba wybudować nowe Delle Alpi na 75 tysięcy jak w Monachium i z dachem.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Dobra decyzja, lepiej przełożyć, niż przewracać się na bryndzy ryzykując kolejne kontuzje. Mamy odpoczynek, a także jeden mecz mniej bez kilku ważnych piłkarzy. Mecz w takich warunkach mógłby kosztować nas znacznie więcej sił niż zwykle, nawet przeciwko rezerwom Atalanty i zakładając nasze tradycyjne snucie się po boisku na ćwierć gwizdka.