Coppa Italia 16/17 (FINAŁ): JUVENTUS 2-0 Lazio (12 PUCHAR!)
- juvemaroko
- Juventino
Tez uwazam ze musimy to wygrac zeby zapomnic o 3 ostanich wystepach w lidze zwlasza kilka dni temu z Roma.
Wygrana tego spotkanie doda nam pewnosc i pozwoli nam dobrze przegotowywac sie na wielkiego finalu w Cardiff.
Wygrana tego spotkanie doda nam pewnosc i pozwoli nam dobrze przegotowywac sie na wielkiego finalu w Cardiff.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ciśnienie w górę, po 1 skalp w tym sezonie. FJ!
P.s Studio w polsacie bardzo marne, ciekaw jestem jak będzie wyglądałą LM którą Polsat ma przejąć. Póki co, widzę to totalnie słabo, słabe studio, słabi goście, ciekaw jestem co dzisiaj z komentatorami.
P.s Studio w polsacie bardzo marne, ciekaw jestem jak będzie wyglądałą LM którą Polsat ma przejąć. Póki co, widzę to totalnie słabo, słabe studio, słabi goście, ciekaw jestem co dzisiaj z komentatorami.
- johny55552
- Juventino
Proszę o link meczu ma ktoś? :hellyes:
- pablo1503
- Juventino
Do wyboru, do koloru.johny55552 pisze:Proszę o link meczu ma ktoś? :hellyes:
No to zaczynamy pierwszy z trzech finałów! :koszulka:

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Przydałby się nam taki Milinkovic, albo jakiś klasowy środkowy bo Rincon to nie te buty, nic do chłopa nie mam bo walczy i się stara ale pewnego poziomu nie przeskoczy. Ogólnie pierwsza połowa spoko, liczę na 1 skalp.
P.s1 Jest na ławce nasz Kin? Zmieniłbym Igłe, niech odpocznie.
P.s2 komentarz na polsacie...średni, można powiedzieć że nawet jestem trochę zaskoczony.
P.s1 Jest na ławce nasz Kin? Zmieniłbym Igłe, niech odpocznie.
P.s2 komentarz na polsacie...średni, można powiedzieć że nawet jestem trochę zaskoczony.
- pablo1503
- Juventino
Denerwuje łatwe pozbywanie się piłki. Schemat, który powtarza się odkąd pamiętam. Obrońcy klepią między sobą, a potem laga do przodu i strata. Poza tym dobrze, a momentami bardzo dobrze.
Rincon nieźle zaczął. Potem poczuł się chyba zbyt pewnie i większość jego zagrać kończyła się głupimi faulami.
Higuain słabiutko. Nic mu nie wychodzi. Piłka mu odskakuje, nie ma interakcji z resztą atakujących. A ta okazja zmarnowana... to nie była setka. To było pół litra.
Ogólnie myślałem, że będzie ciężej. :juve:
Rincon nieźle zaczął. Potem poczuł się chyba zbyt pewnie i większość jego zagrać kończyła się głupimi faulami.
Higuain słabiutko. Nic mu nie wychodzi. Piłka mu odskakuje, nie ma interakcji z resztą atakujących. A ta okazja zmarnowana... to nie była setka. To było pół litra.
Ogólnie myślałem, że będzie ciężej. :juve:

- juvemaroko
- Juventino
Sandro i Alves :hellyes:
Duzo lepiej wygladalaby druzyna z Khedira, Pjanicem i Buffonem choc dzis Marchisio dobrze sobie radzi.
Martwi mnie ilosc niewykorzystanych kontry od drugiego spotkanie z Barcelona. Szybko dochodzimy do bramka rywale ale brakuje kropka nad i.
Mam nadzeje ze poprawimy ta skutecznosc i bedziemy mieli zabojce kontry!
Duzo lepiej wygladalaby druzyna z Khedira, Pjanicem i Buffonem choc dzis Marchisio dobrze sobie radzi.
Martwi mnie ilosc niewykorzystanych kontry od drugiego spotkanie z Barcelona. Szybko dochodzimy do bramka rywale ale brakuje kropka nad i.
Mam nadzeje ze poprawimy ta skutecznosc i bedziemy mieli zabojce kontry!
- Gandalf8
- Juventino
Jest dobrze
. Jedynie słupek na początku po rykoszecie od ręki Barzagliego (strzelał Keita Balde) i dopuszczenie do strzału po rzucie rożnym w końcówce.
Jak Higuain nie strzelił to chyba nikt nie wie...
Mandzukić niech zostanie zmieniony koło 60 minuty i niech już do 3 czerwca nie gra, bo go zabiją :mad2: . Jak nie plecy to łuk brwiowy, masakra. Ktoś od nas też mógłby trochę więcej agresywności pokazać (np Rincon) a sędzia chyba nie zabrał kartek, bo po faulu na Riconie czy wcześniej na Dybali powinny być żółte.
Dobić na 3:0 albo utrzymać to co jest.

Jak Higuain nie strzelił to chyba nikt nie wie...
Mandzukić niech zostanie zmieniony koło 60 minuty i niech już do 3 czerwca nie gra, bo go zabiją :mad2: . Jak nie plecy to łuk brwiowy, masakra. Ktoś od nas też mógłby trochę więcej agresywności pokazać (np Rincon) a sędzia chyba nie zabrał kartek, bo po faulu na Riconie czy wcześniej na Dybali powinny być żółte.
Dobić na 3:0 albo utrzymać to co jest.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Dunio333
- Juventino
Barzagli to jest dzik. Tak go obserwowałem i taki człowiek zmiennik to jest ktoś. Pod koniec pierwszej połowy koleś z Lazio miałby sam na sam Barzagli ładnie wyprzedził i wyczyścił. Fajnie dziś gra ogólnie.
Brazylia
Neto pokazał Buffonowi w ostatniej akcji jak się łapie piłki bite w niego
Higuainowi ewidentnie brakuje świeżości...
Generalnie gramy level wyżej niż to co w ostatnich meczach Serie A

Generalnie gramy level wyżej niż to co w ostatnich meczach Serie A

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- koki90
- Juventino
Jakim cudem nikt jeszcze nie dostał żadnej żółtej kartki? Ładują nas po nogach spóźnieni i nic.
Był moment w tym meczu, gdzie pomyślałem sobie - o matko, ta drużyna czeka na takie mecze. Wyglądaliśmy przez jakieś 20 min tej pierwszej połowy jakbyśmy byli stworzeni do rozgrywania finałów. Obym to samo mógł powiedzieć jak będziemy grać w Cardiff.
Tak sobie pomyślałem - jedyny plus meczu z Romą był taki, że łatwiej znów nam jest teraz grać na tym dziadowskim stadionie. Swoją drogą Lazio z Romą mogliby pomyśleć o jakimś nowym obiekcie.
Dani Alves
Max jeszcze raz
nie tylko za 4-2-3-1, ale za przesunięcie Alvesa wyżej. Gra tam dużo lepiej niż Cuadrado. Świetnie rozumie się z Dybalą i cudownie się na to patrzy. Jest przede wszystkim efektywny.
Wrzucić 3-cią, podciąć Rzymianom skrzydła i wrzucamy 2 bieg, żeby w weekend oficjalnie zrobić mistrza.
Był moment w tym meczu, gdzie pomyślałem sobie - o matko, ta drużyna czeka na takie mecze. Wyglądaliśmy przez jakieś 20 min tej pierwszej połowy jakbyśmy byli stworzeni do rozgrywania finałów. Obym to samo mógł powiedzieć jak będziemy grać w Cardiff.
Tak sobie pomyślałem - jedyny plus meczu z Romą był taki, że łatwiej znów nam jest teraz grać na tym dziadowskim stadionie. Swoją drogą Lazio z Romą mogliby pomyśleć o jakimś nowym obiekcie.
Dani Alves

Max jeszcze raz

Wrzucić 3-cią, podciąć Rzymianom skrzydła i wrzucamy 2 bieg, żeby w weekend oficjalnie zrobić mistrza.