Serie A 16/17 (36): Roma 3-1 JUVENTUS
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
IMO na konto Benatii, ktory dal sie przepchnac Manolasowi.Wojtek pisze:Stracony gol imo na konto Buffona
Lemina strzelil (nawet ja bym to strzelil), ale ten gosc jest tak slaby, ze glowa mala.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- CzeczenCZN
- Juventino
Spoko, fajnie że Lemina strzelił - chyba na odchodne jak Osvaldo kiedyś? - ale ja jednak po proszę o wygraną i ze dwa gole Higuaina, skoro ma być potrójna korona to niech będzie i ta króla strzelców. Kapitalnie gra Benatia! Przedłużenie kontraktu służy mu! Sturaro też in plus.
- pablo1503
- Juventino
Taki se mecz. Pjanić totalnie odcięty od podań, jakaś dziwna przestrzeń między Higuainem i pomocą.
Sturaro fajnie. Nie spodziewałem się, że jeszcze uda mi się napisać to słowo w kontekście Stefano.
Cuadrado widzę, że kozacka forma na koniec sezonu.
Sturaro fajnie. Nie spodziewałem się, że jeszcze uda mi się napisać to słowo w kontekście Stefano.

Cuadrado widzę, że kozacka forma na koniec sezonu.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Póki co remis ze wskazaniem na nas. Allegri potwierdza, że jest genialnym taktykiem - posyła na plac gry Leminę oraz Sturaro i obu ma udział przy bramce.
To podanie Stefano palce lizać, Gonzalo też się ładnie zachował. Szkoda dwóch piekielnie mocnych strzałów Pipity prosto w Szczęsnego oraz słupka Asamoah (choć tu bramkarz chyba by sobie poradził).
Kolejna bramka stracona po stałym fragmencie, tym razem zaspał Mandżukić. Musimy się skupić na tym aspekcie w kolejnych dniach. Raz Benatia zgubił się z kryciem Salaha i ten uderzył na bramkę.
Cieszy mnie, że jak na razie bez złośliwości i w duchu sportowej rywalizacji.

Kolejna bramka stracona po stałym fragmencie, tym razem zaspał Mandżukić. Musimy się skupić na tym aspekcie w kolejnych dniach. Raz Benatia zgubił się z kryciem Salaha i ten uderzył na bramkę.
Cieszy mnie, że jak na razie bez złośliwości i w duchu sportowej rywalizacji.
- Gandalf8
- Juventino
Wynik niby korzystny dla nas, więc dobrze jest 
Podanie Sturaro :shock: , ale i Higuain nie był egoistą i podał do Leminy.
Szkoda, że pozwoliliśmy Romie tak szybko wyrównać, ale spokojnie można ten mecz wygrać.

Podanie Sturaro :shock: , ale i Higuain nie był egoistą i podał do Leminy.
Szkoda, że pozwoliliśmy Romie tak szybko wyrównać, ale spokojnie można ten mecz wygrać.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
A to czasem nie Benatia krył Greka, bo on to już w ogóle nie wyskoczył,Lichy też za późno doskoczył do De Rossiego, może Gigi też ten pierwszy strzał mógł lepiej sparować. I tak w ogóle to rożny nie był czasem następstwem tego tragicznego podania Bunusa/Benati?jackop pisze:Czy to ptak, czy to samolot, czy to Pirlo? Nie... to Stefano "Magic Touch" Sturaro. Wiedziałem, że ma to w sobieSzacunek dla Igły za asystę. Bez problemu mógł to wykończyć.
Czy to nasz król defensywy Mandzukić "krył" Manolasa przy rożnym? Następnym razem wypadałoby chociaż wyskoczyć do piłki... 28 minuta i statystyka ataków. Z lewej strony 0, a kto tam występuje? Nasz król ofensywy Mandzukić :snackgy: Dzisiaj, poza fajnym zagraniem piętą, no good. Strzał na aut w końcówce podsumował.
Ale ten Sturaro. One Man Show
Sturaro znowu pokazał,że czasem potrafi błysnąć klasą światową:)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 21:43 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamex22
- Juventino
Gol na konto całej drużyny. Ten nie wyskoczył, ten źle sparował, ten ruszył za późno do De Rossiego a cała reszta sterczała w miejscu jak widły w gnoju...
A tak to mecz spoko. Sturaro dziś bardzo dobre zawody. Lemina ładnie się przy bramce pokazał. Poza tym tak trochę w swoim stylu, ale nie zgorzej. Ogólnie gramy na 2 biegu, w połowie drugim garniturem, a optycznie gorsi od 2 drużyny w tabeli nie jesteśmy. Jest siła.
Ze składu na Lazio najpewniej od pierwszej minuty tylko Igła, Mandżu, Bonucci i Buffon, więc będziemy wypoczęci.
A tak to mecz spoko. Sturaro dziś bardzo dobre zawody. Lemina ładnie się przy bramce pokazał. Poza tym tak trochę w swoim stylu, ale nie zgorzej. Ogólnie gramy na 2 biegu, w połowie drugim garniturem, a optycznie gorsi od 2 drużyny w tabeli nie jesteśmy. Jest siła.
Ze składu na Lazio najpewniej od pierwszej minuty tylko Igła, Mandżu, Bonucci i Buffon, więc będziemy wypoczęci.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Manolas zupełnie nie pilnowany przy bramce a trzech naszych stało i się przyglądało. Bramka stracona po stałym fragmencie w ogóle mnie nie dziwi. Byle ten remis dowieźć i będzie ok.

- pablo1503
- Juventino
No cóż, za tydzień. Roma dziś nie zagrała jakiegoś wielkiego meczu, ale Juve było bardzo słabe i to wystarczyło.
Płakać nie będę, szkoda natomiast, że aż trzy bramki puszczone.
Przypominam, że za 4 dni gramy finał CI, za tydzień stawiamy stempel na mistrzostwie Włoch, a za 3 tyg. gramy w finale LM. :hellyes:
Płakać nie będę, szkoda natomiast, że aż trzy bramki puszczone.
Przypominam, że za 4 dni gramy finał CI, za tydzień stawiamy stempel na mistrzostwie Włoch, a za 3 tyg. gramy w finale LM. :hellyes:
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 22:41 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.