Serie A 16/17 (10): JUVENTUS 4-1 Sampdoria
- CzeczenCZN
- Juventino
Livescore - http://www.livescore.in/pl/ - o tym mówisz?? Przecież tam nie ma przewidywalnych składów...juvemaroko pisze:Livescore daje Hernanesa za Lemina.
Watpie ze Marchisio zagra od poczatku spotkanie i mam nadzeje ze dzis przy dobrym wyniku zagra 15-25 minut à Kean zagra kilka minut i zaliczy swoj debiut.
Hernanes - Marchisio - Pjanic - bardzo fajnie i ciekawie wygląda taka druga linia - 3 rozgrywających.

Tyle ile ostatnio pecha mieliśmy, to już wystarczy. Czas by ta tendencja zaczęła się zmieniać! Jego powrót musi być udany zarówno pod względem sportowym jak i zdrowotnym!Patrol pisze:Gdyby sytuacja w Juventusie z powrotami po kontuzji wyglądała normalnie, to każdy by sobie pomyślał: skoro ma zagrać Marchisio, to pewnie lekarze i trenerzy dali mu zielone światło. Niestety, często jesteśmy świadkami zbyt wczesnych powrotów po różnych kontuzjach. Oby tym razem Claudio się nie połamał, bo pomoc bez niego wygląda tragicznie.

- juvemaroko
- Juventino
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Milo by bylo zobaczyć Markiza na boisku, pod warunkiem, ze nic mu się nie odnowi, ale tego chyba nikt nie może nam zagwarantowac. Liczę na 3 pkt i przebudzenie, zaraz listopad wiec czas odpalić. FJ
- Gajowy Marucha
- Juventino
Pojawiają się informacje, że kontuzjowany jest Pjanić i Benatia
http://www.football-italia.net/93486/ju ... uries-pile

http://www.football-italia.net/93486/ju ... uries-pile
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
"A few minutes ago were also some rumors circulating on the physical conditions not perfect Benatia and Pjanic, however, there should be no problems and both should play regularly. " - nie siej paniki ziompablo1503 pisze:Pjanic i Benatia wypadają z powodów kontuzji mięśniowych. Oby to była tylko jakaś przykrywka.![]()
:Click:

info z Tuttojuve
Ostatnio zmieniony 26 października 2016, 19:41 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamex22
- Juventino
No i Oficjalne składy:
Neto; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Evra; Pjanic, Khedira, Marchisio; Cuadrado, Mandzukic, Higuain
Ławka: Audero, Loria, Benatia, Barzagli, Rugani, Lichtsteiner, Alex Sandro, Hernanes, Lemina, Asamoah, Kean, Sturaro
Trochę dziwna 11. Ciekawe jak to będzie na boisku wyglądało. Ale patrząc na średniki wygląda to na 4-3-3.
Na ławce Benatia, więc chyba bez kontuzji. Wracają wszyscy nasi obrońcy i środkowi pomocnicy. Nic dziwnego, że plaga kontuzji w ataku. Zawsze u nas idzie to formacjami...
Neto; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Evra; Pjanic, Khedira, Marchisio; Cuadrado, Mandzukic, Higuain
Ławka: Audero, Loria, Benatia, Barzagli, Rugani, Lichtsteiner, Alex Sandro, Hernanes, Lemina, Asamoah, Kean, Sturaro
Trochę dziwna 11. Ciekawe jak to będzie na boisku wyglądało. Ale patrząc na średniki wygląda to na 4-3-3.
Na ławce Benatia, więc chyba bez kontuzji. Wracają wszyscy nasi obrońcy i środkowi pomocnicy. Nic dziwnego, że plaga kontuzji w ataku. Zawsze u nas idzie to formacjami...
Ostatnio zmieniony 26 października 2016, 20:01 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
4312? czy 352 z Danim jako poł-prawy bo jakoś nie mogę ogarnąć. Tylko po co ten Khedira.Kamex22 pisze:No i Oficjalne składy:
E: Tuttojuve podaje to jako 433 ale wiadomo, że ani Igła ani Mandzu na skrzydle nie będą grać.
Ostatnio zmieniony 26 października 2016, 20:02 przez Poprostu, łącznie zmieniany 2 razy.
- Zizou_1989
- Juventino
bardzo dobre ustawienie !!!
jedziemy z nimi.

- Wojtek
- Juventino
4-3-3? To Mandzukić czy Higuain będzie latał na skrzydle? :lol: :lol:Kamex22 pisze:No i Oficjalne składy:
Wg mnie to ewidentne 4-3-1-2, Cuadrado na trequ, oby to było to, bo jestem ciekaw Cuadrado właśnie na tej pozycji. No i wreszcie środek pomocy wygląda wybornie.
- CzeczenCZN
- Juventino
Gdyby Dani był półprawym, to dalszym zapisie po Chiellinim byłby Cuadrado.Poprostu pisze:4312? czy 352 z Danim jako poł-prawy bo jakoś nie mogę ogarnąć.Kamex22 pisze:No i Oficjalne składy:
Zresztą średniki wszystko wyjaśniają.
No takie 433 - ciekaw jestem efektu!
- Kamex22
- Juventino
Cytując stronę oficjalną juventus.com (http://www.juventus.com/it/matches/matc ... oria/live/) ustawienie jest 4-3-3. A jak to będzie wyglądało i kto gdzie będzie "latał" to wyjdzie w praniu.Wojtek pisze:4-3-3? To Mandzukić czy Higuain będzie latał na skrzydle? :lol: :lol:Kamex22 pisze:No i Oficjalne składy:
Wg mnie to ewidentne 4-3-1-2, Cuadrado na trequ, oby to było to, bo jestem ciekaw Cuadrado właśnie na tej pozycji. No i wreszcie środek pomocy wygląda wybornie.