Serie A 16/17 (4): Inter 2-1 JUVENTUS
- Gandalf8
- Juventino
No to, żeś Maxiu pojechał :afraid: . Co z tego, że mamy Pajnicia na boisku, skoro jest "uwiązany" na regiście. Na tej pozycji powinien grać Lemina, która świetnie odbiera i przechwytuje piłki a Pjanić powinien być bliżej bramki rywala a nie naszej.Kamex22 pisze:#Juventus XI: Buffon, Benatia, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Asamoah, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic.
No przynajmniej zobaczymy jak Pjanic poradzi sobie na regiście.
Zmęczony Dybla? Ok, niech odpocznie... Higuain :rotfl: .
Benatia za Barzagliego? Andrea to nasz jedyny obrońca, który gra bezbłędnie (Bonucci i Chiellini już w tym sezonie babole robili straszne). Benatia dobrze sobie radził, ale nie mógłby zastąpić np Chielliniego?
Niestety pierwsza połowa najpewniej będzie wyglądać podobnie jak z Sevillą. Oby tylko Max poszedł po rozum do głowy i zrobił zmiany najpóźniej w 560 a nie w 75 minucie...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pół biedy Asamoah, ale Lichy przeciwko prawdopodobnie swojemu przyszłemu klubowi ? Moim zdaniem to średni wybór.
Wolałbym już skrzydła Evra, Cuadrado.
No, ale zobaczymy jak to będzie. Przed Sevilla miało być 3:0, skończyło się remisem. Tutaj prawie każdy ma lekkiego cykora, więc znając życie będzie łatwe zwycięstwo.
Wolałbym już skrzydła Evra, Cuadrado.
No, ale zobaczymy jak to będzie. Przed Sevilla miało być 3:0, skończyło się remisem. Tutaj prawie każdy ma lekkiego cykora, więc znając życie będzie łatwe zwycięstwo.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 207 razy
Czyli jeszcze nie widzieliśmy optymalnego składu od pierwszej minuty w tym sezonie...wiem, że sezon jest długi ale taki inter to trzeba pojechać najlepszym co mamy. Dobra, zobaczymy ale podobnie jak w środę mam złe przeczucia.

- Makiavel
- Juventino
No i chorwacki dąb wyrósł nam w ataku. Oby dziś był jeden z tych przypadków gdy zepsuty zegar pokazuje dobrą godzinę
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- LukaszJuve
- Juventino
Witam chlopakow, jest taka sprawa, iz jestem w Holandii, i kolega uzyczyl mi laptopa na obejrzenie meczu, moglby ktos podac dobrego sopcasta?
Fino alla fine.
- wojczech7
- Juventino
Zwolnić łachudrę!Gotti pisze:Kupić jednego z najlepszych środkowych napastników świata za 90 mln, który jest zresztą w gazie i posadzić go na ławce w meczu derbowym.
Włoska myśl szkoleniowa XXI wieku pełną <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
---
Też jestem zdziwiony/zły, ale dajmy tym decyzjom się obronić na boisku.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- juventussek
- Juventino
Wszyscy graja caly czas tym samym skladem a u nas takie rotacje bo wszyscy sa co chwile zmeczeni XD.
Ocenimy po meczu czy decyzje trenera byly dobre, chociaz mi od strzala juz teraz sie nie podobaja.
Ocenimy po meczu czy decyzje trenera byly dobre, chociaz mi od strzala juz teraz sie nie podobaja.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
:rotfl: :rotfl: :rotfl:Garreat pisze:Ja jestem zadowolony, w LM Higuain kopal sie po czole. Nie spuszczajcie sie nad nim, poki co Milik wypelnia luke w stu procentach.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Patrząc na stosunek bramek ekip w innych ligach i tabele najlepszych strzelców stwierdzam, że fajnie móc obejrzeć coś w weekend oprócz Juventusu.
Jakby graczy obu drużyn wrzucić do jednej klatki, to nikt by nie zauważył różnicy #SquadTakiMocny #CzłowiekDrzewo Żegnamy Benatię i widzimy się z nim pewnie gdzieś w grudniu.
Czekam na wejście Pjacy w 88 minucie #AllegriMiszcz Po Sevilli wyczerpał mi się zapas tolernacji dla gównianej gry.
45 minut dzieli Napoli od lidera. Słodko.
Jakby graczy obu drużyn wrzucić do jednej klatki, to nikt by nie zauważył różnicy #SquadTakiMocny #CzłowiekDrzewo Żegnamy Benatię i widzimy się z nim pewnie gdzieś w grudniu.
Czekam na wejście Pjacy w 88 minucie #AllegriMiszcz Po Sevilli wyczerpał mi się zapas tolernacji dla gównianej gry.
45 minut dzieli Napoli od lidera. Słodko.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Na razie jest słabo. Inter trochę nas zdominował w środku pola. Pjanic nie był widoczny, ale strzał niezły.
Sami jak zwykle zero skuteczności. Tagliavento cham, nas kartkuje, a to co zrobił Joao Mario zaslugiwało także na zółtko.
Dawać Pipitę i Pjacę może cos rozegrają.
Sami jak zwykle zero skuteczności. Tagliavento cham, nas kartkuje, a to co zrobił Joao Mario zaslugiwało także na zółtko.
Dawać Pipitę i Pjacę może cos rozegrają.