Kto ma najlepszych kibiców w polsce
- RuTeK
 - Juventino

wiecie jezeli chodzi o rozruby to na pierwszym miejscu jes SLĄSK WROCLAW a jezeli chodzi o dobra atmosfere to tego juz nie moge powiedziec o WKS-ie

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
						- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Korot
 - Juventino

w jaskini to jesteś ty, odwiedź swoją mame w zoo i zamknij ryj. nie prowokuj, bo nikt tego nie chce.Martin pisze:Nie wiem czy ogladaliscie wczorajsza transmisje na C+ ale Ziober dobil mnie jednym tekstem. Jak legionisci rozwineli swe nedzne flagi z jakimis dziuramito nagle z jego ust poplynal tekst w stylu (cytat z pamieci):
Jak dobrze ze na trybunach miedzy kibicami toczy sie tego typu rywalizacja. O najlepsza oprawe meczu. Cieszy nas to ze na innych stadionach zaczynaja robic podobne rzeczy jak tu na Legii
No przpraaszam bardzo ale Ziober czy jak mu tam chyba nie wie co powiedzial. Jak na lechu zaczeli robic oprawy meczowe to legionisci byli jeszcze w jaskiniach i jedyne co potrafili robic to rozwalac wlasny stadion i naparzac sie pałkami po lysych lbach.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- Korot
 - Juventino

czy ktoś ci każe nadwyrężać swój niedorozwinięty mózg i zastanawiać się nad tym dlaczego kochamy deyne? to jest nasza sprawa. jak ci sie nie podoba to nie patrz.Rybeq pisze:Ehh kiedyś to były fajne czasy :-) Jak Górnik grał z Legią przychodziło po 40 tys. ludzi z nienawiścią patrzących na Legionistów i ich kapitanka- Deynę . Cały Śląsk (Poza Sosnowcem) przeciw Legii To były czasy
A teraz uczciwie trzeba powiedzieć ża najlpesi kibice są w Poznaniu , nieźle jest na Legii (choć Ci mnie wkurzają flagami z Deyną , co on najwybitniejszy Polski kopacz ??? Traktują go jak jakąś świętą krowę) pięknie (szczególnie na derbach) jest w Zabrzu (pozdrowienia dla Ż@abolii to chyba wszystko
- Korot
 - Juventino

Ulisses pisze:
To samo Legia - cóż za oprawa meczu - ale podnieta... Na stadion przychodzi po 6-7 tyś kibiców... Faktycznie :!: Świetna atmosfera - paru pajaców z "zimnymi ogniami" :lol: i pare zielonych flag.
Prawda jest taka - LUDZIE tworzą atmosferę na stadionie - im wiecej tym lepiej...
Idzcie sobie na mecz na którym będzie 50.000 kibiców (nawet bez jakiś flar i pierdół), a na mecz gdzie przyjdzie 7.000. Będziecie mieli różnice...
Pozdro dla wszystkich
po raz: przyjdz kiedys na legie i powiedz mi to w twarz.
po dwa: zobacz sobie jaka jest znakomita atnmosfera na meczach polski - na slasku czy gdzies tam - keidy 40 tysiecy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trabi w trabki przez 90 minut. brawo. atmosfere robą ludzie; trzeba byc na stadionie i to poczuc; ty nigdy zapewne na zadnym meczu nie byles, wiec proponuje abys sie zamknąl.
- kouba
 - Qualità Juventino

Skącz już KOROT, bo mnie też już zaczynasz wkurzać ta swoja ...Legią :!:  :evil:  myślisz że możesz każdego tutaj obrażać, jeśli nie kibicuje Legii 
  nawet Martinowi najechał :!:  :evil: samobójca z ciebie :!:

- Korot
 - Juventino

odpowiedzialem tylko na raczej wrogie i niegrzeczne posty innych. dlaczego mam siedziec cicho i znosic te połajanki?kouba pisze:Skącz już KOROT, bo mnie też już zaczynasz wkurzać ta swoja ...Legią :!: :evil: myślisz że możesz każdego tutaj obrażać, jeśli nie kibicuje Legiinawet Martinowi najechał :!: :evil: samobójca z ciebie :!:
- kouba
 - Qualità Juventino

rozumie Cie, ale zrozum też innych, dlaczego każdy w Polsce ma kibicować LegiiKorot pisze:odpowiedzialem tylko na raczej wrogie i niegrzeczne posty innych. dlaczego mam siedziec cicho i znosic te połajanki?kouba pisze:Skącz już KOROT, bo mnie też już zaczynasz wkurzać ta swoja ...Legią :!: :evil: myślisz że możesz każdego tutaj obrażać, jeśli nie kibicuje Legiinawet Martinowi najechał :!: :evil: samobójca z ciebie :!:
"w jaskini to jesteś ty, odwiedź swoją mame w zoo i zamknij ryj." po co to
- Rybeq
 - Juventino

Wiązanka na wysokim poziomie. Nawet się nie zdziwiłem że z wawy jesteś.Korot pisze:czy ktoś ci każe nadwyrężać swój niedorozwinięty mózg i zastanawiać się nad tym dlaczego kochamy deyne? to jest nasza sprawa. jak ci sie nie podoba to nie patrz.
A zresztą , nie ma sensnu się wdawać z kandydatem do bana.
Gdybym był modem już dawno byś był na banicji.
A ile na meczu z Włochami wybrało sie mieszkańców waszego miasta ?po dwa: zobacz sobie jaka jest znakomita atnmosfera na meczach polski - na slasku czy gdzies tam - keidy 40 tysiecy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trabi w trabki przez 90 minut. brawo. atmosfere robą ludzie; trzeba byc na stadionie i to poczuc; ty nigdy zapewne na zadnym meczu nie byles, wiec proponuje abys sie zamknąl.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
						20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Korot
 - Juventino

tak takkouba pisze:rozumie Cie, ale zrozum też innych, dlaczego każdy w Polsce ma kibicować LegiiKorot pisze:odpowiedzialem tylko na raczej wrogie i niegrzeczne posty innych. dlaczego mam siedziec cicho i znosic te połajanki?kouba pisze:Skącz już KOROT, bo mnie też już zaczynasz wkurzać ta swoja ...Legią :!: :evil: myślisz że możesz każdego tutaj obrażać, jeśli nie kibicuje Legiinawet Martinowi najechał :!: :evil: samobójca z ciebie :!:
przeciez każdy kibicuje innemu klubowi, nawet te najsłabsze mają wiernych kibiców. Moge sie złożyć że Ty również masz klub, którego strasznie nie lubisz z jakiegos powodu, te osoby co sie tutaj wpisały nagatywnie o Legii, właśnie maja taki klub jako Legie. I nic na to nie poradzisz. I wogóle po co tak ostro od razu :
"w jaskini to jesteś ty, odwiedź swoją mame w zoo i zamknij ryj." po co to
mam kluby ktorych nie lubie. ale tego nie pisze. nue widze zadnego powodu dla ktorego kibicow lecha czy jakichs innych mialbym nazywac jaskiniowcami. nie podburzam nikogo przeciwko niekuomu. porzeczytaj co napisalem. to tylko reakcja na obrazliwe teksty innych. nikogo nie namawiam do kibicowania legii, nie wiem skad to wziales. spoko, jak ktos nie lubi legii. ja np. nie lubie lecha. ale nie wchodze na forum i nie pisze o zakladaniu antyklubu lecha, anie nie obrazam jego kibicow. nie obrazam poznaniakow. a tu co - zobacz sobie. postaw sie w mojej sytuacji. staram sie tylko bronic rzeczywistpsci w jakiej sie wychowałem.
piszesz: "przeciez każdy kibicuje innemu klubowi, nawet te najsłabsze mają wiernych kibiców" - ja jestem kibicem legii, i to jest normalne zeby mieszac z blotem moj klub, moje miasto, mojego ulubionego pilkarza??
moze moja reakcja byla za ostra, sory za to.
- Korot
 - Juventino

[quote="Rybeq]
Wiązanka na wysokim poziomie. Nawet się nie zdziwiłem że z wawy jesteś.
A ile na meczu z Włochami wybrało sie mieszkańców waszego miasta ?[/quote]
taaak, dla ciebie najfajniejsza jest nienawisc, dlatego nie dziwie sie ze ci sie spodobało. gdybys byl moderatorem to nie bylo by tu kibicow legii.
a po dwa - nie wiem o co ci chodzi z ta iloscia ludzi na meczu z wlochami. przeczytaj jeszcze raz posta, wymysl cos lepszego.

Wiązanka na wysokim poziomie. Nawet się nie zdziwiłem że z wawy jesteś.
A ile na meczu z Włochami wybrało sie mieszkańców waszego miasta ?[/quote]
taaak, dla ciebie najfajniejsza jest nienawisc, dlatego nie dziwie sie ze ci sie spodobało. gdybys byl moderatorem to nie bylo by tu kibicow legii.
a po dwa - nie wiem o co ci chodzi z ta iloscia ludzi na meczu z wlochami. przeczytaj jeszcze raz posta, wymysl cos lepszego.
- Johnny777
 - Juventino

A byłeś kiedyś na Śląskim? Nie sądzę... tyłka z warszawki nie ruszyłeś pewno.. I nie gadaj mi tu o <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo na meczach bywam regularnie i angażuję się czynnie w oprawę meczu, a o stan mojego umysłu nie muszę się martwić... :twisted:Korot pisze: po raz: przyjdz kiedys na legie i powiedz mi to w twarz.
po dwa: zobacz sobie jaka jest znakomita atnmosfera na meczach polski - na slasku czy gdzies tam - keidy 40 tysiecy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trabi w trabki przez 90 minut. brawo. atmosfere robą ludzie; trzeba byc na stadionie i to poczuc; ty nigdy zapewne na zadnym meczu nie byles, wiec proponuje abys sie zamknąl.
- Desperado---ALEX
 - Juventino

Górnik Zabrze 
:)

- stud
 - Juventino

Oczywiscie ze Gornik Zabrze !!!!        :-D 
http://www.gornikzabrze.pl/kibice/images/g5.jpg
http://www.gornikzabrze.pl/kibice/images/g8.jpg
Wklejone grafiki zastąpione przez linki, zgodnie z punktem 5c Regulaminu Forum.
Mod

http://www.gornikzabrze.pl/kibice/images/g5.jpg
http://www.gornikzabrze.pl/kibice/images/g8.jpg
Wklejone grafiki zastąpione przez linki, zgodnie z punktem 5c Regulaminu Forum.
Mod