Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
adidas i pasiaste krótkie rękawki? to oni tak potrafią?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Sorek21
- Juventino

Niestety ale to pasuje do tego opisu
Kod: Zaznacz cały
The new Juventus 15-16 Away Kit will be pink with white and black applications.
- 15Kowal
- Juventino
Pojawiło się coś takiego:
Koszulki treningowe
Kurtki, bluzy
Spodenki oraz getry
Koszulki treningowe
Kurtki, bluzy
Spodenki oraz getry
Nie jest zła, ale wolałbym coś bardziej w TYM styluSorek21 pisze: Niestety ale to pasuje do tego opisu
(...)
Kod: Zaznacz cały
The new Juventus 15-16 Away Kit will be pink with white and black applications.
- juveentino1897
- Juventino
Ten pas przez srodek jakos tak nie barzo pasuje. Tak jak kolega wyzej wkleil cos na wzor realu lepiej chyba pasuje
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a mi się akurat ta różowa z paskiem podoba i wg mnie ten pasek dodaje jej właśnie takiej "juventusowości", w sensie że zakryć herb a i tak niemal każdy powiedziałby że to nasza
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Skibil
- Redaktor
Domowy i trzeci komplet wyglądają ekstra - szczególnie ten czarny. Co do drugiego kompletu mam mieszane uczucia. Gdyby ten róż był trochę bardziej... nie wiem, wyblakły? Taki jak bodaj w sezonie 2003/2004 Nike zrobiło, te koszulki były świetne.
- emzet91
- Juventino
Też mnie ta druga koszulka razi... Jest po prostu brzydka. Ten biało-czarny pas może i by wyglądał ładnie, ale do koszulek złotych, czerwonych, żółtych, a tak mamy taką kiczowatą koszulkę, co wygląda jak od chińczyka. Mam jedynie nadzieje, że ostateczne koszulki, będą się różnić
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ale się uczepiliście tego różu. Moim zdaniem wyjazdówka jest w porządku, chociaż bardziej podoba mi się ten pierwszy różowy model z postu mnowo. Z mistrzowską tarczą będą wyglądały całkiem-całkiem. Mniej mnie przekonują te trzecie. Koszulki same w sobie są ładne, ale bardziej niż Juventusem zalatują reprezentacją Niemiec.
Generalnie koszulki spoko. W porównaniu do tego, co od kilku lat serwowało nam Nike jest bardzo dobrze moim zdaniem. Amerykanom niestety po Serie B skończyły się pomysły.
Generalnie koszulki spoko. W porównaniu do tego, co od kilku lat serwowało nam Nike jest bardzo dobrze moim zdaniem. Amerykanom niestety po Serie B skończyły się pomysły.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
W domowych mam nadzieje, że Jeep nie będzie znów tandetnie wyglądającą wprasowanką bo ogólnie projekt ładny. Czarne ze złotymi wstawkami baja (to samo polo i bluzy).
- gucio_juve
- Juventino

Jak dla mnie wyglądają bardzo fajnie, dobre rozwiązanie z Jeepem.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No i to już jest gorsza informacja bo "mocno wyrazisty róż" kojarzy się z tymi okropnymi strojami z wielką gwiazdą.mnowo pisze:Adidas podkreśla, że róż będzie "lśniący", spodziewam się, że chodzi o jakiś mocno wyrazisty róż, coś w stylu niedawnego Realu Madryt.
Doczepię się jeszcze do trzeciego kompletu i powiem, że fajnie by było gdyby jednak herb na koszulce był "normalny", a nie taki jak na tym zdjęciu.
- gawron
- Juventino
Tak odbiegając od dramatycznego różu...
Zastanawiam się czy po zmianie producenta na Adidas zwiększy się dostępność koszulek na długi rękaw. Kojarzę, że takiego Realu łatwiej dostać koszulki na długi rękaw, ale to pewnie też przez znacznie większe zainteresowanie nimi. Już od dawien dawna mam chrapkę na koszulkę z długim i mam nadzieję, że w przyszłym sezonie łatwiej będzie taką capnąć w Polsce. Macie jakieś informacje czy przemyślenia?
Zastanawiam się czy po zmianie producenta na Adidas zwiększy się dostępność koszulek na długi rękaw. Kojarzę, że takiego Realu łatwiej dostać koszulki na długi rękaw, ale to pewnie też przez znacznie większe zainteresowanie nimi. Już od dawien dawna mam chrapkę na koszulkę z długim i mam nadzieję, że w przyszłym sezonie łatwiej będzie taką capnąć w Polsce. Macie jakieś informacje czy przemyślenia?