LM 14/15 (gr. A) [1]: JUVENTUS 2-0 Malmo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:37

Kanonada dośrodkowań - nasz sposób na przedłużenie impotencji w Europie :ok: Rozciągamy tę nasza grę w nieskończoność, a prostopadłych piłek penetrujących brak. Mnóstwo gry wszerz i jakichś bezsensownych wrzutek na osamotnionego Llorente. W ogóle nie ma u nas kultury nabiegu na pozycję do prostopadłej piłki ani chęci posłania takowej (poza jedną jedyną z 44-tej minuty), a przecież to jest esencją współczesnego, nowoczesnego futbolu. Poza tym gdzie jest nasz środek pola? Pogba trzyma się prawej strony, Asamoah lewej, a w środku został bidny Marchisio - jak jedyna biała bila na stole. W skrócie: nudno, nie-europejsko, przeraźliwie jednostajnie i wolno. Jeśli chodzi o sposób gry, jesteśmy 100 lat za murzynami.

Evra jest rzadki niczym De Ceglie. No sorry, ale taka jest prawda. Łajza, nic więcej na temat jego gry nie trzeba dodawać, a Tevez jak zwykle w meczach Champions League niewidoczny.

Sami prosimy się o kolejną wiochę na cały świat.

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:38

Mate.G pisze:
mnowo pisze:Teraz przekonamy się, ile w przerwie potrafi zrobić Allegri. Za czasów Conte też potrafiliśmy rozegrać beznadziejną pierwszą połowę, a po przerwie wrócić i roztrzaskać system. Zobaczymy, jak dobry w te klocki jest Allegri.
Nie w LM. Nie w tamtym sezonie .
Nie chodzi mi w tym wypadku o LM. Ogólnie - jestem ciekawy, co zrobi Allegri. Wyjdziemy bez zmian, tym samym ustawieniem, tłukąc łbami pozbawionymi pomysłu w ten sam mur?

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Ten onet vod całkiem fajnie nadaje. Zero ścinek, jakoś HD. Dobrze wydane 6zł jeśli chodzi o streaming, ale...

... no własnie. Pochwalić można Caceresa i Lichego (mimo spapranego podania do Asy ajjjjj!). Najbardziej razi po oczach WYRWA w środku pola. Marchisio nic kreatywnego, w zasadzie spokojnie mógłby wejść chociażby Pereyra w jego miejsce i gorzej nie będzie.
Straszną kupę wg mnie gra również Llorente. Tyle wrzutek i on z tym wzrostem nawet walki nie podejmuje :angry: Dawać Moratę. Evra... kpiny.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jak zwykle - do pola karnego i stop! Naszym brakuje trochę pewności siebie, patrz Lichy. Zabrakło mu odwagi, by zakończyć to samemu. Dlatego decyzję Asy co do uderzeń z dystansu jak najbardziej na plus.

Kiss

Juventino
Juventino

Ktos mi po chamsku zapuscil Juventus Contego w TV.
Asa w srodku nie działa - jakby nie wiedział co zrobić z pilka
Markiz w swoim stylu. Pogba nic nie gra. Generalnie pomocy nie ma.
Evra dośrodkowania jak De Ceglie.
Nieporadnosc Lichsteinera miejscami poraza.
Cos ciężko to widze:( Coman/Morata za Evre.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:39

mateelv pisze:Ten onet vod całkiem fajnie nadaje. Zero ścinek, jakoś HD. Dobrze wydane 6zł jeśli chodzi o streaming, ale...
Też kupiłem, po czym okazało się, że zza granicy obejrzę jedynie ekran z informacją, że nie mogę obejrzeć tego meczu poza granicami PL.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:39

Ale ten Rysiek to jest pajac. Zgubił krycie, jakiś szczawik go wyprzedził prawie Nam bramę wpakował a ten pretensje do innych ma. Co do meczu to tragedia, niech się ogarną bo znowu wstyd będzie...

kogut

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:40

Czy my naprawdę oprócz Pirlo nie mamy żadnego wykonawcy rzutów wolnych? Jak widzę to rozegranie piłki z wolnego do Bonucciego to nie wiem czy się śmiać czy płakać. No normalnie okręgówka. Niech podejdzie Pogba czy Tevez i spróbuje nad murem a nie walenie na pałę w mur.

Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:40

Panowie, ma ktos streama? te ktore znalazłem są offline...

PS gramy jak co roku, kolejny raz widac ze brakuje nam dryblera, ktory przeszedlby kilku ogorow. Samymi wrzutkami i graniem na Llorente nie rozmontujemy obrony

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:41

Dobra, ja stawiam na 4-3-3 z Asą na boku obrony. Wchodzi Coman lub Morata. Zostało jedynie 45 minut,a bramkarz Molme będzie przedłużał każdy kontakt z piłką.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ivory pisze:Tevez tradycyjnie beznadziejny w pucharach
Od Teveza wara :stop: Dziś jest najlepszy z naszych.

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Po Chievo i Udine było Maxiu, Maxiu :bravo: :bravo: , super Evra pyka z Pogba, super Tevezik! A teraz buczenie i blagalne prosby o zmiany natychmiastowe bo wygladamy jak rezerwy Catani, ktorych nie ma. Co za ludzie na tym forum. WTF. Ciekawe czy kibice Liverpoolu tez maja zalobe i wylewaja lamenty na swoim <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, podobnie jak nasze forum, za to ze ich druzyna do przerwy remisuje z Ludogorcem, czy czyms podobnym. Elo wariaty.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:42

Wygląda na to, że podobnie jak rok i dwa lata temu z Duńczykami tak i teraz ze Szwedami szykuje się strata punktów - może zwyczajnie nie potrafimy grać z drużynami ze Skandynawii?

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:42

Gajowy Marucha pisze:Panowie, ma ktos streama? te ktore znalazłem są offline...
http://cricfree.sx/sky-sport-1-in-streaming.php

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 21:43

pumex pisze: Evra jest rzadki niczym De Ceglie. No sorry, ale taka jest prawda. Łajza, nic więcej na temat jego gry nie trzeba dodawać, a Tevez jak zwykle w meczach Champions League niewidoczny.
Łajzą to w dzisiejszym meczu jest Lichtsteiner, on juz nawet w obronie jest mizerny (przez niego Malmoe mialo setke bo był spóźniony, jeszcze sie pruł do niewiadomo kogo jak to on spieprzyl :lol: ) Co do jego gry w ofensywie to nie trzeba nic mowic, gra jak zwykle, czyli biega i w sumie nic poza tym. Raz dostal prostopadla pilke to odegrał do nikogo, a jego pseudo wrzutki to..pseudo wrzutki. Evra to przynajmniej wrzucić na łeb Llorente potrafi.

Zablokowany