Serie A: MERCATO 2014
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Podoba mi się praca Sabatiniego.
Colę mimo wieku powinien byc dużym wzmocnieniem. Wcześniej zakontraktowali Ucana, świetnie zapowiadającego się btb. Są podobno dogadani z Yedlinem, który jednak ma wzmocnić Romę dopiero po sezonie.
Jest jeszcze jakis małolat z River, niemal napewno odejdzie Benatia i przyjdzie nowy stoper (Basa?), a pieniędzy na kogoś jeszcze zostanie.
Ciekawe okno w Rzymie, jak w zeszłym roku.
De Rossi znowu miał uzupełniać przeprowadzone transakcje i znowu ma lepsze rzeczy do roboty.

Colę mimo wieku powinien byc dużym wzmocnieniem. Wcześniej zakontraktowali Ucana, świetnie zapowiadającego się btb. Są podobno dogadani z Yedlinem, który jednak ma wzmocnić Romę dopiero po sezonie.
Jest jeszcze jakis małolat z River, niemal napewno odejdzie Benatia i przyjdzie nowy stoper (Basa?), a pieniędzy na kogoś jeszcze zostanie.
Ciekawe okno w Rzymie, jak w zeszłym roku.
De Rossi znowu miał uzupełniać przeprowadzone transakcje i znowu ma lepsze rzeczy do roboty.

- Skibil
- Redaktor
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- deszczowy
- Juventino
W momencie, gdy usłyszałem o Cole'u w Romie i Evrze w Juve:
- De Rossi
- Juventino
Będę się starał aktualizować.
A póki co, czytałem, że Napoli podobno dogadało się z Lucasem Leivą (2 mln rocznie), tera mają rozmawiać z Liverpoolem. I podobno sam gracz usunął ze swojego konta na twitterze, że jest graczem Liverpoolu - ale nie znam się na tych twiterach i nie wiem o co tam chodzi, więc nie sprawdzę.
A póki co, czytałem, że Napoli podobno dogadało się z Lucasem Leivą (2 mln rocznie), tera mają rozmawiać z Liverpoolem. I podobno sam gracz usunął ze swojego konta na twitterze, że jest graczem Liverpoolu - ale nie znam się na tych twiterach i nie wiem o co tam chodzi, więc nie sprawdzę.

- PlanetJuve
- Juventino
Póki co wyłożyli 1,2 mln za dwuletnie wypożyczenie więc nie takie "hajsy".pablo1503 pisze:My narzekamy na Evre, który ma nasz kosztować 2 bańki, a Inter właśnie zapłacić za Dodo 8mln.
Z takimi transferami to oni szybko nie wrócą na właściwą drogę.
Szczegóły:
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=283332
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2014, 21:31 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Tak podają rózne źródłapablo1503 pisze:Dwuletnie? A to przepraszam - umknęła mi ta informacja.Paweljuve2006 pisze:Póki co wyłożyli 1,2 mln za dwóletnie wypożyczenie więc nie takie "hajsy".
Z kolei różnią się wersje aktywowania tej klauzuli wykupu. Kibice Romy śmieją się z Interu, bo podobno chodzi o... jeden mecz

Co obliguje Inter do wyłożenia 7,8 mln za dwa lata, czyli w sumie wychodzi 9.
- Vimes
- Juventino
Tutaj chyba aktualizują na bieżąco: Tabella Calciomercato Serie A: acquisti, cessioni, 11-tipo.De Rossi pisze:Będę się starał aktualizować.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ja mialem troche inna reakcje, bardziej swojska:deszczowy pisze:W momencie, gdy usłyszałem o Cole'u w Romie i Evrze w Juve:
Cole to ladny strzal w stope, zwlaszcza ze oddaja Dodo :lol:
BESTER MANN, BESTEEER !

- De Rossi
- Juventino
Evra i Cole. Czytałem o nich sporo dobrego. Był już jeden 33-letni boczny obrońca, który wracał do Brazylii po latach gry w Romie. Ostatecznie poszedł do Milanu i trochę powygrywał.
Z ostatnich doniesień:

Z ostatnich doniesień:

- Molek big fun juve
- Juventino
Wszystko ok , ale za Chiny nie wiem kto to jest i w jakim mieście był widziany...De Rossi pisze:Evra i Cole. Czytałem o nich sporo dobrego. Był już jeden 33-letni boczny obrońca, który wracał do Brazylii po latach gry w Romie. Ostatecznie poszedł do Milanu i trochę powygrywał.
Z ostatnich doniesień:
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe