LE 13/14 (1/16): JUVENTUS 2-0 Trabzonspor
- Cabrini_idol
- Juventino
To jest TRAGEDIA.
Nie chcialem tego glosno mówić, ale Bonucci mimo, ze rok temu byl w zyciowej formie, to uwazam ze jest pierwszy do odstrzalu. Musimy przejsc na 4 obronie, bo z Bonuccim to my mozemy pograc ale w Serie A a nie w Europie.
Tevez nieskuteczny choc szarpie, Pirlo slabo, Ogbonna slabo ,Isla slabo, Peluso drybler
Nie chcialem tego glosno mówić, ale Bonucci mimo, ze rok temu byl w zyciowej formie, to uwazam ze jest pierwszy do odstrzalu. Musimy przejsc na 4 obronie, bo z Bonuccim to my mozemy pograc ale w Serie A a nie w Europie.
Tevez nieskuteczny choc szarpie, Pirlo slabo, Ogbonna slabo ,Isla slabo, Peluso drybler

- pumex
- Juventino
Ten meczy wygląda jak jakiś sparing przedsezonowy w USA a nie jak spotkanie w europejskich pucharach. Nastawienie całej drużyny Juve najlepiej odzwierciedla podejście Bonucciego, który będąc ostatnim obrońcą bawi się w dryblingi, piętki i krzyżaczki.
W ogóle Bonucci i Ogbonna rozgrywają dziś komiczne zawody. Obaj łącznie podali pod nogi przeciwnika chyba z 10 razy jak nie więcej. Dodatkowo Ogbonna parę razy mało nie zabił się o własne nogi. Isla miał patelnię, ale czemu przekładał sobie na swoją gorszą, lewą nogę to wie tylko on sam. Tevez robi dużo dobrego, ale w pucharach jest mega nieefektywny - zmarnował dwie setki.
Tranzon jest tak śmiesznie słaby, że końcowy wynik mniejszy niż trzy czy nawet cztery do zera będzie wstydem. W zasadzie już powinno być lekko 3:0, no ale skuteczność leży
W ogóle Bonucci i Ogbonna rozgrywają dziś komiczne zawody. Obaj łącznie podali pod nogi przeciwnika chyba z 10 razy jak nie więcej. Dodatkowo Ogbonna parę razy mało nie zabił się o własne nogi. Isla miał patelnię, ale czemu przekładał sobie na swoją gorszą, lewą nogę to wie tylko on sam. Tevez robi dużo dobrego, ale w pucharach jest mega nieefektywny - zmarnował dwie setki.
Tranzon jest tak śmiesznie słaby, że końcowy wynik mniejszy niż trzy czy nawet cztery do zera będzie wstydem. W zasadzie już powinno być lekko 3:0, no ale skuteczność leży

- Molek big fun juve
- Juventino
I połowa- tragedia. Zastanawiam się czy to gra Juve czy może Siena. Kompletnie nic nam dzisiaj nie wychodzi, a należy dodać , że Trabzonspor też gra fatalnie.Z takim podejściem, determinacją, pressingiem to może faktycznie odpadnijmy jak najwcześniej bo to wstyd oglądać takie coś. Co do piłkarzy:
- Buffon bez oceny , praktycznie bezrobotny
-Caceres bez zarzutów, ale w sumie nie ma co robić , bo Kebaby atakują drugą mańką.
-Bonucci + Ogbonna- 2 sabotażystów za w sumie 30 mln. Good Deal! Bonucci z każdym meczem wraca do swojej fenomenalnej formy błaznowania, a Ogbonna najwidoczniej nie chce być gorszy i dotrzymuje mu kroku. To co oni grają to się modlę o skrzydłowych w lato, żeby zmienić to ustawienie na 2 środkowych obrońców , bo jednak Chiellini i Barzagli gwarantują pewien poziom. No i jednak pora poszukać jakiegoś ŚO , bo Barza coraz bardziej podatny na urazy, a Bonucciego i Ogbonnę to jednak z chęcią bym wywalił na zbity pysk.
-Pirlo -straty straty, bez błysku , no i słabe rzuty wolne
-Marchisio o dziwo walczy , biega i się stara
-Pogba przywdział czarne kimono i stał się Real Ninja! Od pewnego czasu , z każdym meczem jego wartość spada. Strasznie mnie dzisiaj drażni i jeszcze machanie rękoma , nie wiem do kogo
-Isla całkiem przyzwoicie , szkoda , że nie strzelił bramki , może to byłby jakiś przełomowy moment w jego karierze
-Peluso też przyzwoicie
-Tevez standard. Walczy, biega, strzela...z tym ,że ten jego celownik w pucharach europejskich to jest masakrycznie przestawiony.
-Osvaldo?
Dobry mecz, oby tak dalej, chociaż przepadam za Baskiem , więc mam nadzieję , że jednak go nie wygryzie 
A co do "Ultrasów" ...wstyd, hańba. Niech się dalej obrażają. Tak płakali o oprawę, a dzisiaj kiedy mieli szansę pokazać klubowi , to nic nie zrobili. No i ofc fakt , że na stadionie samych Turków słychać. Nice job lads!
- Buffon bez oceny , praktycznie bezrobotny
-Caceres bez zarzutów, ale w sumie nie ma co robić , bo Kebaby atakują drugą mańką.
-Bonucci + Ogbonna- 2 sabotażystów za w sumie 30 mln. Good Deal! Bonucci z każdym meczem wraca do swojej fenomenalnej formy błaznowania, a Ogbonna najwidoczniej nie chce być gorszy i dotrzymuje mu kroku. To co oni grają to się modlę o skrzydłowych w lato, żeby zmienić to ustawienie na 2 środkowych obrońców , bo jednak Chiellini i Barzagli gwarantują pewien poziom. No i jednak pora poszukać jakiegoś ŚO , bo Barza coraz bardziej podatny na urazy, a Bonucciego i Ogbonnę to jednak z chęcią bym wywalił na zbity pysk.
-Pirlo -straty straty, bez błysku , no i słabe rzuty wolne
-Marchisio o dziwo walczy , biega i się stara
-Pogba przywdział czarne kimono i stał się Real Ninja! Od pewnego czasu , z każdym meczem jego wartość spada. Strasznie mnie dzisiaj drażni i jeszcze machanie rękoma , nie wiem do kogo
-Isla całkiem przyzwoicie , szkoda , że nie strzelił bramki , może to byłby jakiś przełomowy moment w jego karierze
-Peluso też przyzwoicie
-Tevez standard. Walczy, biega, strzela...z tym ,że ten jego celownik w pucharach europejskich to jest masakrycznie przestawiony.
-Osvaldo?

A co do "Ultrasów" ...wstyd, hańba. Niech się dalej obrażają. Tak płakali o oprawę, a dzisiaj kiedy mieli szansę pokazać klubowi , to nic nie zrobili. No i ofc fakt , że na stadionie samych Turków słychać. Nice job lads!
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Donnie
- Juventino
Słabiutki ten Trabzon. Szkoda że na tle takiego przeciwnika również niewiele pokazujemy. Okazje są, ale również masa niedokładności i spacerowe tempo.
Pogba słabiutko, Ogbonna nie wie co się dzieje, Isla miał okazję i wiadomo co zrobił.
Kiepsko, kiepsko, kiepsko.
Pogba słabiutko, Ogbonna nie wie co się dzieje, Isla miał okazję i wiadomo co zrobił.
Kiepsko, kiepsko, kiepsko.
- Marian.
- Juventino
Cierpię oglądając takie spotkania w naszym wykonaniu... Boże drogi, ten trabzonspor to jacyś mleczarze, a nie piłkarze. Przy tym co teraz gramy (a gramy kupe) powinno być 4:0 do przerwy. Gdyby Juve zagrało z takim zaangażowaniem jak w SerieA to po Trabzonie nie byłoby co zbierać...
Widać, że nie ma co wierzyć w słowa Conte i piłkarzy. Mamy zlane na ten puchar, niestety. Z takim podejściem NIGDY nie wygramy nic w Europie.
Czekam na 2 połowe i cud w postaci zmiany nastawienia. Wpakować Turasom 3 gole i do Turcji piłkarze pojadą na wycieczkę.
Widać, że nie ma co wierzyć w słowa Conte i piłkarzy. Mamy zlane na ten puchar, niestety. Z takim podejściem NIGDY nie wygramy nic w Europie.
Czekam na 2 połowe i cud w postaci zmiany nastawienia. Wpakować Turasom 3 gole i do Turcji piłkarze pojadą na wycieczkę.

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dla mnie to jakaś tragedia. Całe trio obronne, Marchisio i Pogba to dzisiaj żart.
Osvaldo trafił stówkę, ale było blisko by tego nie uczynił
Sami sobie komplikujemy, Trabzonowi nawet się nie chce atakować specjalnie.
Osvaldo trafił stówkę, ale było blisko by tego nie uczynił
Sami sobie komplikujemy, Trabzonowi nawet się nie chce atakować specjalnie.
- annihilator1988
- Juventino
Obok Teveza i Pirlo najbardziej kreatywny zawodnik meczu. Wykonał dwa podania do Argentyńczyka, która przynajmniej jedno powinno zostać zamienione na bramkę. Dodatkowo efektywny drybling w polu karnym. Juve gra, bo musi. Takie mam wrażenie po 45 minutachCabrini_idol pisze:Isla slabo
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Hmm,na poczatku Peluso i Isla dostawali gwizdy.. o co chodzi tym kibiom ostatnio? stadion z prawie 35 tys ludzmi milczy strasznie,co tam sie dzieje ? 

- Vojtimar
- Juventino
Nie gramy jakoś porywająco ale sytuacje są. Poza przypadkową "asystą" po nabiciu obrońcy, szanse mieli Isla, Tevez. Tevez za bardzo sie podpala chyba ale w końcu mu się uda. 2:0 to jest minimum tutaj, bez dyskusji.
Jaki Bonucci jest mega słaby, bul i rzal po prostu. Kolejny cienki mecz. Powinien siedzieć na ławce dłuższy czas albo sprzedać go w ogóle, prawie każde jego zagranie jest niecelne, masa interwencji niepewna, co on robi w 1 składzie?! Na ławke!!!
Co do naszej gry jeszcze to faktycznie coś jest na rzeczy z tymi pucharami Europejskimi. Nie wiem z czego to wynika ale słabsze ekipy od nas potrafią się lepiej prezentować i składniej grać niż my. Kiedy będziemy gnieść rywali w Europie grając pięknie i wygrywając pewnie? No chyba że akurat dziś grają tak bo im sie nie chce.. pewnie, lepiej ponarzekać na LE jaki to słaby turniej, a potem za rok odpaść z LM i zastanawiać się czego zabrakło.
Hmm, nastawienia?
Jaki Bonucci jest mega słaby, bul i rzal po prostu. Kolejny cienki mecz. Powinien siedzieć na ławce dłuższy czas albo sprzedać go w ogóle, prawie każde jego zagranie jest niecelne, masa interwencji niepewna, co on robi w 1 składzie?! Na ławke!!!

Co do naszej gry jeszcze to faktycznie coś jest na rzeczy z tymi pucharami Europejskimi. Nie wiem z czego to wynika ale słabsze ekipy od nas potrafią się lepiej prezentować i składniej grać niż my. Kiedy będziemy gnieść rywali w Europie grając pięknie i wygrywając pewnie? No chyba że akurat dziś grają tak bo im sie nie chce.. pewnie, lepiej ponarzekać na LE jaki to słaby turniej, a potem za rok odpaść z LM i zastanawiać się czego zabrakło.
Hmm, nastawienia?
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2014, 19:56 przez Vojtimar, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Juve na dobre i złe!
- Antek666
- Juventino
oj hejterzy,hejterzyjackop pisze:
Osvaldo w podstawie... zobaczymy na jakiej liczbie zatrzyma się jego licznik przez debiutanckim golem w naszych barwach
Mam dziwne wrażenie,że przypadkowi szachiści podawaliby piłkę lepiej niż nasi onrońcy

Peluso>isla
- @D@$
- Juventino
Fatalnie Pirlo, strata piłki może mu się zdarzyć (choć nie powinna), ale tyle niecelnych podań? Niedobrze, akurat po nim można się więcej spodziewać.
Ogbonna i Leo to faktycznie sobie jaja robią z wyprowadzeniem piłki, nie wiem, murawa chyba aż tak zła nie jest?
Tevez klasa.
Ogbonna i Leo to faktycznie sobie jaja robią z wyprowadzeniem piłki, nie wiem, murawa chyba aż tak zła nie jest?
Tevez klasa.
- Kruczenzo
- Juventino
Fajnie, że myslalem ze mecz jest o 21 i pierwsze pare minut mnie ominelo.
Ogbonna mnie dziś chyba do szewskiej pasji doprowadzi, niby "drewniany" Chiellini nie notuje przez 3 mecze z rzedu takich strat jakimi raczy dziś nas nasz Murzynek. Turasy są beznadziejne cienkie, poziom Chievo, i TRZEBA! rozstrzelac im jeszcze z 3 bramki, żeby z płaczem wracali do siebie.
Osvaldo nawet fajnie, Tevez wszystko fajnie oprocz strzelania, świetny mecz Isli - to jest wreszcie taki Chilijczyk na jakiego czekaliśmy.
Ogbonna mnie dziś chyba do szewskiej pasji doprowadzi, niby "drewniany" Chiellini nie notuje przez 3 mecze z rzedu takich strat jakimi raczy dziś nas nasz Murzynek. Turasy są beznadziejne cienkie, poziom Chievo, i TRZEBA! rozstrzelac im jeszcze z 3 bramki, żeby z płaczem wracali do siebie.
Osvaldo nawet fajnie, Tevez wszystko fajnie oprocz strzelania, świetny mecz Isli - to jest wreszcie taki Chilijczyk na jakiego czekaliśmy.
- kuba2424
- Juventino
Jedyni na boisku którzy zainteresowani są jakąkolwiek walką to właśnie Tevez oraz Osvaldo. Reszta chodzi z palcem w nosie, zastanawiając się czy dziś uda im się jeszcze wyskoczyć na tany tany - dużo winy w tym Conte, mimo tego że przy linii skacze i coś tam udaje.
Mam nadzieję, że nasz atak się nie zniechęci i dołoży przynajmniej dwie.
Mam nadzieję, że nasz atak się nie zniechęci i dołoży przynajmniej dwie.