Serie A 13/14 (5): Chievo 1-2 JUVENTUS
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ustawienie pary napastników LL i FB od początku śmierdziało impotencją w ataku i mamy tego finał. Nie wyobrażam sobie straty punktów tymi rzadziochami, ale patrząc na naszą grę jest co całkiem możliwe.
Conte pewnie wpuści Mirko i dopełni obrazu nędzy i rozpaczy(obym się mylił)
Conte pewnie wpuści Mirko i dopełni obrazu nędzy i rozpaczy(obym się mylił)
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Z meczu na mecz gramy coraz większe dno. Ta gra przypomina mi Juventus z lat 2009-2011. Nieporadność i tyle.
Będzie ciężko strzelić teraz przez 45 minut conajmniej 2 bramki drużynie, która zamuruje dostęp do bramki, w szczególności z takimi tuzami jakie mamy.
Liczę na wejście Vidala i Teveza i to jak najszybciej.
Wynik końcowy? pewnie 1-1, chciałbym się mylić...
Będzie ciężko strzelić teraz przez 45 minut conajmniej 2 bramki drużynie, która zamuruje dostęp do bramki, w szczególności z takimi tuzami jakie mamy.
Liczę na wejście Vidala i Teveza i to jak najszybciej.
Wynik końcowy? pewnie 1-1, chciałbym się mylić...
- mazi12
- Juventino
Dokładnie. Nie powinno być już żadnego dawania szans czy "I believe in...". Ci zawodnicy nie potrafią stworzyć żadnego zagrożenia, bez względu na poziom przeciwnikapablo1503 pisze: PS. Isla jest do odstrzału. On w Juve nie zagrał chyba ani jednego dobrego meczu. Peluso nie lepszy. O ile zawsze sądziłem, że jako LWB nie jest tragiczny, to w dzisiejszym meczu pragnie mi udowodnić, że się myliłem.
- juvemaroko
- Juventino
Slabo to wyglada jedyny Pogba cos pokazuje ale nie ma z kim zagrac 

- kuba2424
- Juventino
Poczekajmy z oceną końcową do gwizdka.nynek pisze:Macie tego swojego Quagliarellę... Miernota i samolub.
Co do wyniku, bardzo słabo to wygląda. Mam nadzieję że Conte zrobi przemeblowanie w szatni i nasi wyjdą bardziej zmotywowani.
- Piti
- Juventino
Przepraszam bardzo, a co wy się tak tego Isli uczepiliscie? gosc nic nie zawalil, w przodzie troche mniej daje ale taki Lichtsteiner wcale lepszy nie jest? oprócz meczu życia z Lazio w super coppa to potrafi jedynie na tym wingbacku nabijać obroncow zeby rzut rożny wywalczyć.mazi12 pisze: Dokładnie. Nie powinno być już żadnego dawania szans czy "I believe in...". Ci zawodnicy nie potrafią stworzyć żadnego zagrożenia, bez względu na poziom przeciwnika
- kosciu88
- Juventino
Moze sprobowac przejsc na 433 lub 343 bo z Peluso i Isla na skrzydlach duzo nie zdzialamy. Koniecznie Apacz na boisko.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- booyak
- Juventino
Czyli o tyle więcej co Isla. Mam nadzieję na odrobienie strat choć gra wygląda najsłabiej w tym sezonie...Bazyliszek pisze:...to potrafi jedynie na tym wingbacku nabijać obroncow zeby rzut rożny wywalczyć.
★ ★ ★
- mazi12
- Juventino
Chyba trzeba mieć klapki na oczach, żeby nie widzieć różnicy pomiędzy Lichtem a Islą. Jak Licht jest świeży to niszczy system, już o tym pisałem. Umie dorzucić, wygrać pojedynek. pograć kombinacyjnie. Powtarzam, Isla nie potrafi stworzyć JAKIEGOKOLWIEK zagrożenia pod bramką rywali. NiestetyBazyliszek pisze:Przepraszam bardzo, a co wy się tak tego Isli uczepiliscie? gosc nic nie zawalil, w przodzie troche mniej daje ale taki Lichtsteiner wcale lepszy nie jest? oprócz meczu życia z Lazio w super coppa to potrafi jedynie na tym wingbacku nabijać obroncow zeby rzut rożny wywalczyć.mazi12 pisze: Dokładnie. Nie powinno być już żadnego dawania szans czy "I believe in...". Ci zawodnicy nie potrafią stworzyć żadnego zagrożenia, bez względu na poziom przeciwnika