Trofeo TIM 2013: JUVENTUS - Milan | Sassuolo - JUVENTUS
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Nie ma co porównywać, większość naszych ma w nogach 45 minut z Milanem. Podejrzewam, że głównie dlatego gracze Sassuolo wydają się tacy szybcy.zakiii pisze:5 obrońcami gramy a Sassuolo jak w masło sobie momentami wchodzi :oops:
- Eric6666
- Juventino
mam nadzieję, że ostatni raz oglądam Quaglię i Matriego w ataku razem. Wolałbym grać 7 pomocnikami, niż tymi drewnami. Vucinic mimo, że leniwy i truchta to bez porównania bardziej kreatywny i bardziej nadający się do gry.
dobrze, że przyszedł ten Llorente i Tevez...
dobrze, że przyszedł ten Llorente i Tevez...
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Cabrini_idol
- Juventino
Uważam iż Llorente będzie nowym królem strzelców Serie A. Tyle ile on będzie miał okazji na gola przez caly sezon, nie będzie miał żaden inny napastnik Serie A, oczywiście kiedy za plecami bedzie mial Teveza Vidala Pirlo i Marchisio.

- grande amore
- Juventino
Matree - kto go tak obrocil kilka razy? Zaraz go wkreca w murawe po szyje 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Wydaje mnie się, że będą 3x konkurs rzutów karnych i każda drużyna raz wygra i raz przegra. Taki turniej 'przyjaźni'. Dlatego nie ma Interu, ale jest reformowalny Milan.
- Kucharius1
- Juventino
Tyle że Vidal zagrał może z jedno podanie do przodu na tej pozycji? Już Rossi rozgrywał o niebo lepiej. Arturo to nie regista , na swojej pozycji wygląda o niebo lepiej.Sorek21 pisze:Dobrze,że przegrali te karne i teraz gramy z Sassuolo a tak musielibyśmy czekać. Vidal daje radę na pozycji Pirlo,on ciągle się rozwija.Gdyby pograł tam dłużej to może od następnego sezonu będzie M-V-P ogba.
Kwadwo trenował zwody wiedzę

- meda11
- Juventino
- wojczech7
- Juventino
Ależ Antoś dał naszym wycisk w tym Chatillon. W meczu z Sassuolo wyglądali, jakby dogrywkę w półfinale Mistrzostw Świata grali. Nie ma co oceniać za bardzo, poza stwierdzeniem, że Quagowi powinniśmy podziękować czym prędzej.
Berrardiego trzeba czym prędzej zakontraktować.
Berrardiego trzeba czym prędzej zakontraktować.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Bobeknaklo
- Juventino
A przestańcie pieprzyć na Storariego. Zawsze tzreba na coś ponarzekać. Jak na bramkarza który siedzi cały sezon na ławce jest więcej niż bardzo dobry. Rozliczajcie go za bronienie, a nie za kopanie. Na co powinniśmy narzekać to nasi napastnicy. Quag oraz Vucinić to jest jakiś żart ich postawa. Ignorancja i zarozumiałośc Mirko już dawno mnie irytują ale dzisiaj mocno mnie to uderzyło. I ten strzał w drugim meczu. Piłka stojąca przed nim, zero presji a ten w kosmos... A karny Quag, wykonany przez napastnika po prostu wspaniały. Może się uczyć od młodzików.
EDIT: Dodaje do tego grona Matriego. Ja wszystko rozumiem, ale tak wykonywać karne to jest wstyd! I nie ma znaczenia, że to okres przygotowawczy.
EDIT: Dodaje do tego grona Matriego. Ja wszystko rozumiem, ale tak wykonywać karne to jest wstyd! I nie ma znaczenia, że to okres przygotowawczy.