Serie A 12/13 (37): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- SKAr7
- Juventino
Grał tak głęboko, że przy swoich obecnych umiejętnościach i ograniu ostrzejsza gra skutkowałaby skutecznością podań na poziomie Vidala w pierwszej połowie (54%). Dla drużyny to byłoby samobójstwo. Zaczął w świetnym stylu akcję bramkową, świetnie wypatrzył Giovinco na pozycji do wyłożenia piłki Matriemu i Vucinicia do zagrania klepy do Quaqa (oba za mocne).alina pisze: Marrone grał na alibi
Gdyby Conte kazał grać mniej na alibi 22-latkowi, który gra 5 meczów w sezonie, podczas gdy ten gra na TEJ pozycji, to byłaby moja pierwsza myśl w ciągu tych 2 lat, że Tonio nie zna się na swoim fachu.
Z resztą się zgadzam, szczególnie z Radją

- Arbuzini
- Juventino
Dlatego Conte cofnął go do obrony. Ostatnio naprawdę nieźle odbierał piłkę wślizgami, jak się ogarnie pod względem taktycznym to będzie dobrym zmiennikiem, a nawet konkurentem. Jednak do tego potrzebuje grać regularnie w roli obrońcy i tylko takie wypożyczenie ma sens.Ouh_yeah pisze:Właśnie, niech już lepiej Pirlo następnym razem zastąpi Bonucci, bo Marrone to chyba pierwszy cofnięty rozgrywający na świecie, który nie ma żadnego wpływu na grę swojej drużyny.
- juvemaroko
- Juventino

Nie jest latwo sie zmobilizowac po ciezkim sezonie ale dobrze ze udalo sie uniknac porazka.
- mambooocha
- Juventino
Pepe jaki grubasek 

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- annihilator1988
- Juventino
Wiem, wiem. Nie raz dałeś się poznać jako dziecko neo. Teksty typu: "jesteś zarejestrowany od 2011, więc nie szczekaj" są twoim znakiem rozpoznawczym. Ale świadczą tylko o twoim zaściankowym podejściu i życiu, które opiera się na marszobiegu komp-łóżko. Co do reszty wypowiedzi, to nie zamierzam kopać się z koniem, który wchodzi na forum i pisze bzdury mając przy tym uciechę. Powiem jedno. Masz bardzo dziwnąąą mentalnośćmateelv pisze:Kim ty jesteś, pipciu.. :roll:

Edit
Bo uważam, że nie masz prawa wypominać komuś daty rejestracji na forum, a tym bardziej obrażać zawodników Juve. Nie znam cię? To jakim prawem ty psioczysz na innych userów? Pokazuje ci w jak durnowaty sposób się zachowujesz, a właściwie używam twojej broni względem ciebiemateelv pisze:Mówi to koleś, który tak często reaguje na moje "zaczepki". Nie znasz mnie, więc nie oceniaj, marna osóbko.
Papatki!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, 20:39 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- deszczowy
- Juventino
Nie oglądałem, nie chciało mi się. Straciłem coś poza golem Vucinicia?
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nic szczególnego.deszczowy pisze:Nie oglądałem, nie chciało mi się. Straciłem coś poza golem Vucinicia?
Tak powiem Wam moi bracia, że mam dobre przeczucie co do przyszłości naszego kochanego klubu.
- mateelv
- Juventino
Bla, bla, bla, mówi to koleś, który tak często reaguje na moje "zaczepki".annihilator1988 pisze:Wiem, wiem. Nie raz dałeś się poznać jako dziecko neo. Teksty typu: "jesteś zarejestrowany od 2011, więc nie szczekaj" są twoim znakiem rozpoznawczym. Ale świadczą tylko o twoim zaściankowym podejściu i życiu, które opiera się na marszobiegu komp-łóżko. Co do reszty wypowiedzi, to nie zamierzam kopać się z koniem, który wchodzi na forum i pisze bzdury mając przy tym uciechę. Powiem jedno. Masz bardzo dziwnąąą mentalnośćmateelv pisze:Kim ty jesteś, pipciu.. :roll:
Jesteś ślepym kapciem, nie widzisz kupy jaką gra Klaudiusz, nie mamy o czym gadać, spadaj na kolację i nie truj mi już pupci

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj, marna osóbko.
Papatki!
- Smok-u
- Juventino
Przestań obrażać zawodników Juve i ich kibiców. Możesz mieć opinię o Marchisio jaką tylko zechcesz ale swoje inwektywy zachowaj dla siebie.mateelv pisze: Bla, bla, bla, mówi to koleś, który tak często reaguje na moje "zaczepki".
Jesteś ślepym kapciem, nie widzisz kupy jaką gra Klaudiusz, nie mamy o czym gadać, spadaj na kolację i nie truj mi już pupci![]()
Nie znasz mnie, więc nie oceniaj, marna osóbko.
Papatki!
- Antek666
- Juventino
@mateelv Jeśli zamierzasz w tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pięknych chwilach wszystkich tu irytować to lepiej stąd WYJDŹ.
Jeszcze nigdy tak szybko nie przebiegłem dystansu do biedronki co dziś między końcem meczu a początkiem celebracji
Browar sam się nie doniesie :twisted:
Forza Grande Juve! 31
mecz był fajny,mimo remisu,wisi mi to teraz
Jeszcze nigdy tak szybko nie przebiegłem dystansu do biedronki co dziś między końcem meczu a początkiem celebracji

Forza Grande Juve! 31
mecz był fajny,mimo remisu,wisi mi to teraz
- Alfa i Omega
- Juventino
Zgadza się. To nie pierwszy raz, kiedy Marchisio zawodzi w bardzo ważnym meczu.mateelv pisze: Prawda jest bolesna, co? Dzisiaj nasz Kaudiusz ponownie pokazał genialny poziom. Papa!