El. do MŚ 2014 - strefa europejska
- Lypsky
- Juventino
Co ruszy stękał, że słaby mecz Pogby, oraz, że to nie ten sam zawodnik co w Juve.Bazyliszek pisze:co powiedzial? bo przelaczylem chyba w tym czasie na mecz PolskiLypsky pisze:Tym bardziej nie rozumiem co ta parówa z orange sport, chce od gry Pogby?
Paul już poza boiskiem z czerwoną kartką na koncie (dwie żółte).
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- juventussek
- Juventino
Przy pierwszej żółtej kartce skakał do głowy i tak wyskoczył że kolanem i nogami kolesia tak lekko kopnął, druga to nakładka prostą nogą, oczywiście przeciwnik to wykorzystał i padł na murawę bo boleć to go na pewno nie bolało, jeszcze sobie nogę cofnął. Oglądałem od drugiej połowy i Pogba zagrał, bardzo pewnie nie bał się dostawać piłek i nie tracił właściwie.
- Piti
- Juventino
1 kartka przy wyskoku do pilki tracil kolanem glowe Xabiego Alonso (wiem ze to dziwnie brzmi)yanquez pisze:Co tam Pogba zrobił, że wyleciał?
Kurcze Włochów oglądam, ale mnie to zaciekawiło bardzo...
a druga kartka za nadepniecie rywala, choc troche w tym aktorstwa tez bylo, wkoncu to Hiszpania
- Nedved1983
- Juventino
szkoda Pogby, 2 kartka nie zasłużona. ale ważne minuty z takim rywalem. mimo wszystko nie najgorszy występ, oby teraz tylko nie stał się ofiarą polowania na czarownice w razie porażki.
komentator wnerwiający, wszystko co hiszpańskie jest super, Italia bez Pirlo nie będzie istnieć, a Hiszpania ma na każdą pozycję po kilkanaście klonów :rotfl:
komentator wnerwiający, wszystko co hiszpańskie jest super, Italia bez Pirlo nie będzie istnieć, a Hiszpania ma na każdą pozycję po kilkanaście klonów :rotfl:
- zahor
- Juventino
Na żółtą (pierwszą) się to raczej kwalifikowało bez dyskusji, natomiast czy na drugąDziku1897 pisze:Czerwo Pogby, bardzo średni mecz jak dla mnie w jego wykonaniu, jednak z tą drugą żółtą to sędzia chyba przesadził.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Swoją drogą ciekawe ile on razy widział go w Juve.Lypsky pisze:Co ruszy stękał, że słaby mecz Pogby, oraz, że to nie ten sam zawodnik co w Juve.
Bardzo dobry mecz Pogby, nie bał się i grał bardzo pewnie, nie brał niepotrzebnego ryzyka na siebie, a jak trzeba było dobrze dograł piłkę. Pierwsza kartka zasłużona, druga trochę mniej. Zobaczymy co sam powie.
- Dziku1897
- Juventino
Wydaje mi się że Pogba w reprezentacji powinien grać jak w Juve, bliżej bramki przeciwnika. We Francji gra typowego defensywnego pomocnika z tego co zauważyłem, nie może sie wykazać umiejętnościami w ofensywie.
- francois
- Juventino
Gibraltar dzisiaj oficjalnie dołączył do UEFA. Najprawdopodobniej wezmą udział w eliminacjach już od przyszłego roku.
Znacie jakiś piłkarzy z tego kraju? Zagra dla nich ktoś znany czy będzie to kolejne 'San Marino'?
Znacie jakiś piłkarzy z tego kraju? Zagra dla nich ktoś znany czy będzie to kolejne 'San Marino'?
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Jest jeden gosciu, ktory gra gdzies w Anglii, Portsmouth czy Leicester. Nie pamietam. Poza tym to druzyna fajna do klepania. Ja tam czekam na Basków i Katalonczykow - to moga byc solidne w skali swiata/Europy druzyny
http://en.wikipedia.org/wiki/Basque_Cou ... tball_team

http://en.wikipedia.org/wiki/Basque_Cou ... tball_team
BESTER MANN, BESTEEER !

- pan Zambrotta
- Juventino
Ja tam czekam jeszcze na Kosowo, Śląsk, Bawarię, Flandrię, Walonię i paru sąsiadów Kazachstanu na przyłączenie się do UEFA, wtedy eliminacje do wszystkich wielkich imprez będą trwać 5 lat
naprawdę, czemu UEFA tak opiera się wprowadzeniu pre-eliminacji? Na całym świecie (oprócz ameryki pd, gdzie gra za mało drużyn - choć i tak tam powinni coś zrobić, żeby nie rozgrywać 18 kolejek spotkań...) są pre-eliminacje. A tutaj Włosi, czy Hiszpanie muszą kopać po kartoflisku z wyspami owczymi i innymi estoniami. Paranoja.

- Azazel
- Juventino
Akurat Estonia bardzo postraszyła i mało brakowało by zagrali na Euro 2012 (odpadli w barażach), a tak Łotwa potrafiła pojechać na mistrzostwa. Ale faktem jest, że zapewne nie przeszkadzałoby im najsampierw rozegrać pre-eliminacji.