Serie A 12/13 (29): Bologna 0-2 JUVENTUS
- Sorek21
- Juventino
- mati888
- Juventino
skysport
http://www.futbolhd.pl/stream4.php
http://www.futbolhd.pl/stream4.php
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Gra Szwagra jest równie ciekawa co roztocza. Ewidentnie liczy, że będzie po prostu stał, a koledzy tak od niego odbiją piłkę, żeby ta wpadła do bramki.
Z kolei Konus co ma, to zesra. Jego niecelne podania, straty po dryblingach i udawaniu tiki taki przejdą do historii futbolu.
W sumie to nikomu się nie chce, poza Peluso, realizującego swój własny cel - wylecieć z boiska i może Vidalem, który miał dwie sytuacje. Do tego Conte i jego mina: "dżizus, znowu strollowałem Juventus".
Chciałem nędzny styl to mam, ale czy będą 3 pkt.?
Z kolei Konus co ma, to zesra. Jego niecelne podania, straty po dryblingach i udawaniu tiki taki przejdą do historii futbolu.
W sumie to nikomu się nie chce, poza Peluso, realizującego swój własny cel - wylecieć z boiska i może Vidalem, który miał dwie sytuacje. Do tego Conte i jego mina: "dżizus, znowu strollowałem Juventus".
Chciałem nędzny styl to mam, ale czy będą 3 pkt.?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- gucio_juve
- Juventino
Cholera. To przechodzi ludzkie pojęcie, co Giovinco i Vucinić wyprawiają. Ja nie wymagam dużo - jeden, dwa strzały w światło bramki, jakiś wygrany pojedynek 1 na 1, trzy cztery dobre podania. To już jest nudne i cholernie irytujące to najeżdżanie po każdej połowie/meczu, ale od oglądania ich, aż chce się wyrzucić telewizor przez okno.
Padoin, Vidal i Marchisio nieźle. Peluso jak dotrwa bez czerwonej do końca meczu to będzie dobrze...
Padoin, Vidal i Marchisio nieźle. Peluso jak dotrwa bez czerwonej do końca meczu to będzie dobrze...
- Lypsky
- Juventino
Gdybym mógł zadać jedno pytanie Conte, chciałbym dowiedzieć się czy nasz trener ma problemy ze wzrokiem.
Przecież zarówno forma naszych napastników jak i współpraca na linii Giovinco-Vucinić, jest fatalna (a raczej zupełnie nie istnieje). Nie mamy ataku, a maszczenie takich okazji jakie mieli Giovinco i Vidal może mścić się w spotkaniach z silnymi rywalami.
Przecież zarówno forma naszych napastników jak i współpraca na linii Giovinco-Vucinić, jest fatalna (a raczej zupełnie nie istnieje). Nie mamy ataku, a maszczenie takich okazji jakie mieli Giovinco i Vidal może mścić się w spotkaniach z silnymi rywalami.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- annihilator1988
- Juventino
Juventus zdominował środek boiska, gospodarze skoncentrowali się na kontrach i zmasowanej obronie. Przy odrobinie szczęścia Juve powinno to wygrać. Szkoda, że Vidal dwa razy uderzał siłowo, ale chyba wbił sobie do łba, że powinien użyć więcej techniki do oddawanych strzałów.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Donnie
- Juventino
Naprawdę podoba mi się nasza gra. Brakuje tylko gola. Giovinco z Mirko w końcu się rozumieją. Akcja z 24 minuty, kiedy przeszliśmy od naszego pola karnego pod pole karne Bologny grając cały czas klepką była iście imponująca.
Z drugiej strony Diamanti robi trochę szumu. Gabbiadini najsłabiej z tercetu ofensywnego.
3 pkt jak najbardziej w naszym zasięgu.
Forza!
Z drugiej strony Diamanti robi trochę szumu. Gabbiadini najsłabiej z tercetu ofensywnego.
3 pkt jak najbardziej w naszym zasięgu.
Forza!
- jakku1
- Juventino
W sumie Giovinco z Vuciniciem przez pierwsze 30 minut wygladali nawet calkiem, calkiem. Brakowalo jedynie ostatniego podania, ale bywaly akcje gdzie potrafili wymienic szybko 3, 4 pilki. A to juz postep ; )
Dobry mecz Pirlo, slabiej dzisiaj Marchisio i Vidal. Calkiem fajny mecz Padoina, z kolei Peluso powinien jak najszybciej opuscic boisko bo w drugiej polowie moze glupio dostac kolejna zolta kartke i wyleciec.
Dobry mecz Pirlo, slabiej dzisiaj Marchisio i Vidal. Calkiem fajny mecz Padoina, z kolei Peluso powinien jak najszybciej opuscic boisko bo w drugiej polowie moze glupio dostac kolejna zolta kartke i wyleciec.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113