Serie A 12/13 (27): Napoli 1-1 JUVENTUS
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Sędzia ewidentnie urodził się i wychował w mediolanie.
- Brutalna gra Napoli, a pierwszą kartkę otrzymuje Vidal za byle co na środku boiska
- Rzut karny dla nas
- Cavani powinien wylecieć
Szwagier, Gio i Peluso są do zmiany; kto oglądał mecz, ten się zgodzi.
Giorgio król defensywy + gol. Mistrz.
Bonucci strzelił kolejną ładną bramkę. Czemu Pirlo nie chciało się podbiec???
- Brutalna gra Napoli, a pierwszą kartkę otrzymuje Vidal za byle co na środku boiska
- Rzut karny dla nas
- Cavani powinien wylecieć
Szwagier, Gio i Peluso są do zmiany; kto oglądał mecz, ten się zgodzi.
Giorgio król defensywy + gol. Mistrz.
Bonucci strzelił kolejną ładną bramkę. Czemu Pirlo nie chciało się podbiec???

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dzium
- Juventino

Cavani powinien dostać czerwo
Kontrolowaliśmy całą pierwszą połowę, ale niestety musiał powrócić pech Bonucciego
Do tego ta sytuacja Mirko :doh:
Oby tylko tego nie przegrać, bo na razie wygląda to bardzo fajnie.
Kontrolowaliśmy całą pierwszą połowę, ale niestety musiał powrócić pech Bonucciego
Do tego ta sytuacja Mirko :doh:
Oby tylko tego nie przegrać, bo na razie wygląda to bardzo fajnie.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kielon go sprowokował. Co do reszty to Mirko standard, sete musi zawsze zmaścić, Gio też na swoim poziomie.... szkoda tej straconej bramki, Bonuci is backMate.G pisze:Niewykorzystane sytuacje lubią się mścić ! Na nie farcie pierwsza połowa... Cavani powinien dostać czerwo
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Piti
- Juventino

co tu duzo mowic? mogło byc 2:0, jest 1:1 i napoli na fali.
Vucinic won i tyle mam do powiedzenia..Vidal mu IDALNIE wylozyl te pilke Vucinic mogl sie spytac sanctisa w ktory rog ma uderzyc pilke tym czasem uderzyl w niego..nie wierze.
Vucinic won i tyle mam do powiedzenia..Vidal mu IDALNIE wylozyl te pilke Vucinic mogl sie spytac sanctisa w ktory rog ma uderzyc pilke tym czasem uderzyl w niego..nie wierze.
- Cabrini_idol
- Juventino

Powinno byc 3 : 1 i po meczu. Dzisiaj stracilem jakiekolwiek zaufanie dla naszych napastnikow. Vucinic niestety ale powinien odejsc po sezonie. Giovinco sie stara ale nie ta liga mimo wszystko.
Brawo Gorgio. Na razie MOM.
JAk nasz atak sie nie obudzi to przegramy. BO druzyna gra dobrze poza napastnikami ktorzy maja dokonczyl dziela. Tyle okazji.....
Brawo Gorgio. Na razie MOM.
JAk nasz atak sie nie obudzi to przegramy. BO druzyna gra dobrze poza napastnikami ktorzy maja dokonczyl dziela. Tyle okazji.....

- Nedved1983
- Juventino

Vucinic powinien powędrować na trybuny! ten koleś to pomyłka a nie napastnik. remis/ porażkę będziemy zawdzięczać tylko mu.
sędziowanie przemilczę, śmieciarze powinni grać w 10tkę. może chociaż zawieszą śmieciarza na kilka spotkań, minimum 3!
remisujemy prawie wygrany mecz...

sędziowanie przemilczę, śmieciarze powinni grać w 10tkę. może chociaż zawieszą śmieciarza na kilka spotkań, minimum 3!
remisujemy prawie wygrany mecz...
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Coz za zbieg okolicznosci: ogladam znowu (nieregularnie) mecz Juve i oto znowu Bonuc doklada cegielke do wyniku rywala...
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Tom_my
- Juventino

znakomity sędzia, chyba nie może biegać bo taką ma kupę w majtach. nie wiem jakim cudem nie pokazał czerwonej kartki Cavaniemu i nigdy tego nie zrozumiem. Karnego też bał się odgwizdać, a Inlera to juz po 15 minutach powinno nie być na boisku.
także gdyby sędzia był sędzią na prawdę to byłoby 2-3 do zera napoli grałoby w 9 a tak jest remis, brawo. krew mnie zalewa na widok tych klaunów z neapolu.
także gdyby sędzia był sędzią na prawdę to byłoby 2-3 do zera napoli grałoby w 9 a tak jest remis, brawo. krew mnie zalewa na widok tych klaunów z neapolu.