Serie A 12/13 (20): Parma 1-1 JUVENTUS
- couec
- Juventino

Antonio Conte machający w 39 min witkami w stronę Bonu, aby ten wracał jak najszybciej na swoją pozycje, tak jak od tego powrotu zależałby końcowy wynik - maestria. 8)
Ishak Belfodil 20 latek przy swoich 191 centymetrach porusza się z piłka nie gorzej niż nasz Messi. Bezczelny jest w tych swoich dryblingach niczym młody Ibra.
Ishak Belfodil 20 latek przy swoich 191 centymetrach porusza się z piłka nie gorzej niż nasz Messi. Bezczelny jest w tych swoich dryblingach niczym młody Ibra.
- pumex
- Juventino

Pewnie o tej samej, bo innej nasz snajper nie miał. Strzelając tak, jak to zrobił Q w tej sytuacji nie miał szans zdobyć gola. Jakby chociaż próbował mijać Mirante, byłaby szansa jeśli nie na gola, to na karnegoŁukasz pisze:Jeśli myślimy o tej samej sytuacji, to Mirante, kapitalnym wyjściem, mu to uniemożliwił. Dobrze dziś broni nasz były.pumex pisze: 3) Quagliarella strzelający wprost w bramkarza, kiedy spokojnie mógł go minąć

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 65 razy
Wygrać to wygramy jakimś szczęśliwym strzałem w 80 minucie, ale sam mecz pozostawia wiele do życzenia.
Dopiero 45 minut a dłużyło mi się tak jakby pierwsza połowa z 2 godziny trwała.
NUDAAA...
Dopiero 45 minut a dłużyło mi się tak jakby pierwsza połowa z 2 godziny trwała.
NUDAAA...

- albertcamus
- Juventino

GDZIE SĄ FANI VUCINICA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WON Z JUVENTUSU CZARNOGÓRCU !!!!!!!!
straciliśmy przez niego 5 pkt w dwóch meczach! WON WON WON WON!!!!!!
straciliśmy przez niego 5 pkt w dwóch meczach! WON WON WON WON!!!!!!
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013, 16:55 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuventinoPS
- Juventino

Juventus bez Chielliniego, a z Caceresem i Peluso: 4 mecze, 5 straconych bramek.
Juventus z Chiellinim: 7 meczów z rzędu bez straty bramki
Zachowanie Pirlo po kolejnej stracie Mirko w 92 minucie tłumaczy wszystko.
Juventus z Chiellinim: 7 meczów z rzędu bez straty bramki
Zachowanie Pirlo po kolejnej stracie Mirko w 92 minucie tłumaczy wszystko.
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Ta sztuczka, no po prostu kuźwa FantMirko. Daremny Juventus kolejny raz traci punkty. Żal.pl :roll:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- morfeuszrejowiec
- Juventino

nie zrzucam tego wyniku na barki Vucinicia ale jak on gra z takim zaangażowaniem to po co w ogóle wpuszczać go na boisko?
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013, 16:54 przez morfeuszrejowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dolce Vita
- Juventino

Vuciniciowi przydałoby się chwila przerwy na ławce... Kolejny mecz frajersko tracimy punkty..szkoda, wielka szkoda. Jak tak dalej będzie to nas Lazio dogoni. A Marotta niech dalej szuka ''okazji''.
- bendzamin
- Redaktor

Ja pieprze, ale zenada. Totalnie zeszlo z nas powietrze, z przodu nie mamy zadnego pomyslu. Nonszalancja Vucinicia zemscila sie dzis na nas w najgorszy z mozliwych sposobow.
Dzis bylo widac, ile sa warci Giorgio i Claudio. Mam nadzieje, ze Conte po prostu szykuje szczytowa forme na 1/8 LM i dlatego teraz wyglada to tak beznadziejnie.
Dzis bylo widac, ile sa warci Giorgio i Claudio. Mam nadzieje, ze Conte po prostu szykuje szczytowa forme na 1/8 LM i dlatego teraz wyglada to tak beznadziejnie.
- ewerthon
- Juventino

Spodziewałem się tego. Parma jest bardzo mocna u siebie. Szkoda, bo przewaga topnieje, a następny mecz mamy z Udinese, które jest ostatnio na fali.
Śmieszny jesteś. To wywal też Conte, bo on tu go chciał.albertcamus pisze:
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013, 16:55 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino

Tak to jest jak sie 3 mecz z rzedu brakmi strzela tylko ze stalych fragmentow gry (w 90 minutach)... Wystarczyly dwie kolejki zeby przewaga tak stopniala.. brawo...
I wpuscic Vucinicia i zostawiajajac BEZNADZIEJNEGO dzisiaj Gio... Mistrzostwo swiata..
I wpuscic Vucinicia i zostawiajajac BEZNADZIEJNEGO dzisiaj Gio... Mistrzostwo swiata..