Coppa Italia 12/13 (1/4): JUVENTUS 2-1 Milan
- kosciu88
 - Juventino

Szkoda ze nie ma Pogby w pierwszej 11stce ale moze wejdzie w 2 polowie. Dobrze ze gra Caseres i Isla. Mysle ze nie odpuscimy tego meczu, to nie w stylu Conte. Obstawiam 1 0.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						Pirlo w pierwszym!
JUVENTUS: Storari; Caceres, Bonucci, Barzagli; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Giaccherini, Isla; Matri, Giovinco. All. Conte.
A disposizione: Buffon, Branescu, Pogba, Vucinic, De Ceglie, Peluso, Padoin, Beltrame, Rugani, Marrone

JUVENTUS: Storari; Caceres, Bonucci, Barzagli; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Giaccherini, Isla; Matri, Giovinco. All. Conte.
A disposizione: Buffon, Branescu, Pogba, Vucinic, De Ceglie, Peluso, Padoin, Beltrame, Rugani, Marrone
- pumex
 - Juventino

Przedziwne. Sam Conte mówił, że da szanse Marrone, tymczasem w pierwszym składzie wychodzi Pirlo. Poza tym pierwszy raz na lewej stronie wystąpi Isla. W środku Giaccherini
OFICJALNY SKŁAD: Storari - Caceres, Bonucci, Barzagli - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Giaccherini, Isla - Matri, Giovinco
EDIT:
ALINA KŁAMIE! MÓJ SKŁAD JEST PRAWDZIWY, LEPSZY!

OFICJALNY SKŁAD: Storari - Caceres, Bonucci, Barzagli - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Giaccherini, Isla - Matri, Giovinco
EDIT:
ALINA KŁAMIE! MÓJ SKŁAD JEST PRAWDZIWY, LEPSZY!
					Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013, 20:03 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- bendzamin
 - Redaktor

- kosciu88
 - Juventino

Ciekawe jak sie czuje teraz Marrone. Nie ladnie ze strony Conte :naughty: .Chyba ze Luca gral kiche na treningach. Mimo wszystko mogl Pirlo sobie odpocząc a wejsc wtedy gdyby byl bardzo potyrzebny.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- Nedved1983
 - Juventino

Conte chyba zaskoczył wszystkich 
 oby z Allegrim na czele 
 liczyłem na występ Marrone na tej pozycji, mam nadzieję, że wkrótce dostanie jakaś szansę w lidze. Pirlo kapitanem? czy może Vidal lub Barzagli?

- johnnybgoode
 - Juventino

Może Luca się połamał dzisiaj albo zbyt rozciągnął na treningu? Nie chce mi się wierzyć żeby Conte tak postąpił w przypadku Marrone.

- mati888
 - Juventino

jak się czuje Marrone? Stawiam browar, że przyzwoicie, a ta gadka z nim w pierwszym składzie to zwykła zasłona dymna, o czym oczywiście sam Luca musiał wiedzieć.
Martwię się trochę

Martwię się trochę
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
						- Mate.G
 - Juventino

Na szybko 

Któryś z kanałów z CP transmituje mecz ?
Kto założy opaskę kapitana ?
Stawiam, że Giovinco

Któryś z kanałów z CP transmituje mecz ?
Kto założy opaskę kapitana ?
Stawiam, że Giovinco
- Mateuszello
 - Juventino

Jak zwykle. Gdy są zapowiedzi zawodników, których się szczególnie oczekuje(czyli zazwyczaj rzadko grający) to ich ostatecznie nie ma... :roll:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie 

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
						-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Lypsky
 - Juventino

Tak trudno sprawdzić? http://livefootball.ws/7780-juventus-milan.htmlfaja69 pisze:nie wiecie może czy na ruskim sopcascie będzie?
forumowe płaczki przewidują, że będzie ciężko i przegramy, więc o dzisiejszy wynik jestem spokojny.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- stahoo
 - Juventino

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
Tu są różne sop casty, ogladam jakąś retransmisje Milan-Siena i jest spoko jakość.

Tu są różne sop casty, ogladam jakąś retransmisje Milan-Siena i jest spoko jakość.