Serie A 12/13 (13): JUVENTUS 0-0 Lazio
- Brutalo
- Juventino
Fiu fiu fiu, Nicklas napisał na swoim fejsie, że nie może się doczekać soboty, aby okazać swoją prawdziwą wartość
Ja meczu oglądać w sobotę nie będę, tak więc cisza medialna. Wygramy, strzeli Pogba.

Ja meczu oglądać w sobotę nie będę, tak więc cisza medialna. Wygramy, strzeli Pogba.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ale Hattricka?;pBrutalo pisze:Fiu fiu fiu, Nicklas napisał na swoim fejsie, że nie może się doczekać soboty, aby okazać swoją prawdziwą wartość![]()
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A niech strzeli nawet 5 bramek 

- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Pragnę zauważyć, iż "najbardziej optymalny" jest stwierdzeniem niepoprawnym. Proszę o zapoznanie się ze znaczeniem słowa optymalny.Qrczak pisze: Myśle, że najbardziej optymalny atak na ten mecz to "η-β" z Vucinicem
Co do meczu zaś, bardzo ucieszyłoby mnie wyjście Quagliarelli w pierwszym składzie, i jego zmiana w drugiej połowie. Może dzięki temu nie wyszedłby z rytmu meczowego, a na mecz z Chelsea byłby w pełni sił...
- Dante93
- Juventino
Do środka Pogba za Pirlo, reszta raczej bez zmian w porównaniu do Pescary. Licze, że Quag może znowu coś wbije, bo to bedzie już niepodważalny dowód na to, że wrócił do formy strzeleckiej. Ciężki mecz sie zapowiada.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pisalem to przed Nord i Pescara, napisze i jeszcze raz: Nice and easy.Dante93 pisze:Do środka Pogba za Pirlo, reszta raczej bez zmian w porównaniu do Pescary. Licze, że Quag może znowu coś wbije, bo to bedzie już niepodważalny dowód na to, że wrócił do formy strzeleckiej. Ciężki mecz sie zapowiada.
Aby sie historia powtórzyła

Upd.
http://u.goal.com/227000/227083hp2.jpg
Oby mina kibicow Lazio była podobna do tej zaprezentowanej powyżej przez kibica Pescary:D
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Również trzymam mocno kciuki za Fabio, niech błyska formą strzelecką przed najważniejszymi meczami w LM.Dante93 pisze:Licze, że Quag może znowu coś wbije, bo to bedzie już niepodważalny dowód na to, że wrócił do formy strzeleckiej.
- Tharp
jesli o tym mowisz, to wiedz, ze to fejk.Brutalo pisze:Fiu fiu fiu, Nicklas napisał na swoim fejsie, że nie może się doczekać soboty, aby okazać swoją prawdziwą wartość![]()
koko koko, 3 punkty bylyby spoko.
- bendzamin
- Redaktor
Mirek znow pil zimne piwo na lawce pod klatka i sie rozchorowal. Szkoda, bo liczylem, ze dzisiaj zlapie rytm i sie przyda w Lidze Mistrzow. 

- pumex
- Juventino
Mirek jest od jakiegoś czasu w takiej formie, że praktycznie nie ma różnicy czy jest na boisku, czy go nie ma i szczerze mówiąc... jakoś nie tęsknię za Czarnogórcem.bendzamin pisze:Mirek znow pil zimne piwo na lawce pod klatka i sie rozchorowal. Szkoda, bo liczylem, ze dzisiaj zlapie rytm i sie przyda w Lidze Mistrzow.
Boję się ofensywy Lazio. Boję się Hernanesa, Klose, boję się Candrevy. Ledesma również lubił w przeszłości mieć dzień konia w meczu z nami. Szykuje się ciężki mecz. Myślę, że wielu kibiców z forum nie docenia Lazio.
Prawdopodobne składy wg SkySport:

Oczywiście za Lichtsteinera prawdopodobnie będzie grał Isla

- ketraB
- Juventino
A ja się boję, że Marchetti będzie miał swój dzień... ostatnio w Turynie bronił niesamowicie.pumex pisze: Boję się ofensywy Lazio. Boję się Hernanesa, Klose, boję się Candrevy. Ledesma również lubił w przeszłości mieć dzień konia w meczu z nami.
Mimo wszystko liczę na skromne zwycięstwo, bo gramy przeciwko świetnej ekipie.
- pablo1503
- Juventino
Do dziś śnią mi się te jego interwencje, zwłaszcza ta. Mam nadzieję, że już nie powtórzy tego wyczynu. Liczę na szybkie strzelenie bramki, kontrolowanie meczu, a następnie strzelenie następnej.ketraB pisze:A ja się boję, że Marchetti będzie miał swój dzień... ostatnio w Turynie bronił niesamowicie.